Norge - Montenegro, 11/10: Speltips & stream

Martin Odegaard of Norway during the international friendly football match between Norway and Greece on June 6, 2021 at La Rosaleda Stadium in Malaga, Spain - Photo Joaquin Corchero / Spain DPPI / DPPI / LiveMedia

 

Norge är på jakt efter en VM biljett när de tar emot Montenegro i VM-kvalet i Oslo.

Efter 7 omgångar har Norge tagit 14 poäng och parkerar på en 2:a plats, med 2 poäng upp till toppen där Holland är serieledarna.

Även Montenegro har en chans till att kvala vidare, där de har 3 poäng upp till norrmännen. Så detta kan mycket väl bli en tajt kamp.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Norge – Montenegro, VM-kval
Avspark: Den 2021-10-11, kl. 20:45
Vart: Ullevaal Stadion
TV-kanal: Cmore
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.83 hos Betsson)

 

Det är inne hos Betsson som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför VM kvalet.

Norge – Montenegro stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Norge och Montenegro från VM kvalet. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se fotboll via live stream från Norge – Montenegro så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Norge – Montenegro live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Norge – Montenegro stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se VM kvalet.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Norge – Montenegro

 

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

 

Speltips & odds

 

Förbundskaptenen Stale Solbakken har det lite tufft med det norska landslaget utan talismanen Erling Braut Haaland. Dortmunds målkung är fortsatt skadad och ett enormt avbräck. Han har nätat 5 gånger under VM-kvalet.

Utan Haaland lyckades Norge ändå ta en pinne i det svåra bortamötet mot tabelltrean Turkiet. Det tog bara 6 minuter för Kerem Akturkoglu att hitta nätmaskorna för Turkinet. Men Norge kom tillbaka och kvitterade genom Kristian Thorstvedt.

Spetsen saknades i Turkiet och kommer att göra så även mot Montenegro. Däremot var försvaret bra, som har släppt in 6 mål totalt under dessa 7 omgångar.

Mittfältaren Morten Thorsby, som spelar till vardags i Sampdoria, kommer inte till start efter att ha dragit på sig för många gula kort. Förutom Haaland så är ävne Josh King och Alexander Sorloth på skadelistan. Stora avbräck i offensiven.

Däremot finns Arsenal mittfältaren Martin Ödegaard (i bild) med i truppen. Även om han ännu inte har nätat eller assisterat i VM-kvalet så är han en stor resurs för Norge.

Detta möte är viktig för Norge, som inte får tappa mark till Holland, men inte heller greppet kring sin 2:a plats, som ger en kvalplats vidare i VM-kvalet.

Lika viktigt är det för Montenergo, som förlorade hemmamötet mot Norge med 0-1, att inte tappa några poäng.

Formen i truppen är riktig bra, där Montenergo har lyckats hålla nollan två gånger om. Hemma mot Lettland blev det mållöst först. Senast blev det hela 3-0 mot Gibraltar, där Lazio försvararen Adam Marusic, som har flyttats upp på mittfältet, gjorde nationens första mål. Anfallaren Fatos Beqirajs nätade två gånger om därefter.

Det negativa var att anfallaren Stefan Mugosa och mittfältaren Aleksandar Scekic både utgick med skadekänningar mot Gibraltar och väntas missa mötet i Oslo.

Ändå är Montenegro spelarna fyllda med självförtroende efter den senaste insatsen och kapabla till att ställa till det för norrmänning.

Norge är ändå givna favoriter när det kommer till vinnaroddset. Fast någon målfest behöver detta möte inte urarta i, med tanke på vad som står på spel i tabellen.

Det är troligt att vi får se en stängd match, där båda nationerna i första hand krigar för att inte förlora. Inga misstag får begås när en VM-biljett ändå är inom räckhåll.

Eftersom båda nationerna också har starka defensiv och det mycket som lutar mot att detta blir ett målsnålt möte.

Därför faller spelet på att vi får se 0, 1 eller 2 mål totalt i landskampen mellan Norge och Montenegro, men inga fler än så.

 

 

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.83
  • Bettingsida: Betsson

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Norges möjlig startuppställning:

Nyland; Ryerson, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling; Odegaard, Berg, Aursnes; Hauge, Thorstvedt, Elyounoussi.

 

Montenegros möjlig startuppställning:

Mijatovic; Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic; Marusic, Vukcevic, Kosovic, Jovovic; Jovetic, Beqiraj.

 

 

Nyheter

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg