Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 jan, 2024

Norge – Danmark 21/1: Stream, odds & speltips

Handbolls-EM fortsätter med tre nya matcher på schemat under söndagen. Vi riktar nu vår uppmärksamhet mot mötet mellan Norge och Danmark, som börjar klockan 20:30.

Vi kommer att granska alla aspekter inför matchen på Barclays Arena mellan Norge och Danmark. Ta del av vår utförliga analys inför handbolls-EM. Vi presenterar dagens bästa speltips härifrån, vi tar fram de mest fördelaktiga oddsen, och sist men inte minst tillhandahåller vi en guide om hur du kan livestreama handbolls-EM online 2024. Följ med oss genom hela processen.

Vad: Norge – Danmark, Handbolls-EM
När: Den 21/1, kl. 20:30
Vart: Barclays Arena
Speltips: Över 59.5 mål (1.88 hos Bet365)
Livestream: > Bet365 & Viaplay
TV: TV6

Över 59.5 mål

Odds = 1.88
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Se Norge – Danmark i Handbolls-EM

Streama alla matcher hos Bet365

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Norge har vunnit två matcher i handbolls-EM och besegrade senast Nederländerna med 35-32.
 • Danmark besegrade Sverige senast och har därmed vunnit alla sina matcher.
 • Danmark kliver ut som stora favoriter att vinna matchen.

Norge – Danmark stream

Här följer en guide för att kunna streama matchen mellan Norge och Danmark under handbolls-EM.

Sändningen ansvaras av Viaplay, och för att kunna dra nytta av detta behöver du först registrera ett konto, vilket du enkelt kan göra genom att använda länken nedan i vår guide.

Därefter krävs det att du prenumererar på deras sportpaket för att få tillgång till live streaming under handbolls-EM 2024. Utöver detta inkluderas även en mängd andra spännande sportevenemang året runt. Bild- och ljudkvaliteten är av yttersta klass och förmedlas dessutom av svenska kommentatorer.

För de som föredrar att titta via TV-kanal är det TV6 som kommer att sända matchen.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Norge – Danmark

Norge – Danmark speltips

Här presenterar vi vårt speltips inför matchen mellan Norge och Danmark och identifierar samtidigt de högsta oddsen på marknaden för detta spel.

Vårt huvudfokus i denna match kommer att ligga på målen då vi förväntar oss en underhållande och förhoppningsvis målrik tillställning.

Norge har varit inblandade i flera sådana matcher på sistone, särskilt i deras två senaste möten där de först spelade 32-37 mot Portugal och senast 35-32. Det innebär upp mot 70 mål per match, imponerande siffror.

Även om det kanske inte blir lika målrikt när de ställs mot den starkaste nationen i handbolls-EM, tror vi ändå att vi kan förvänta oss minst 60 mål från denna match.

Norge har haft en del problem i försvarsspelet under större delen av handbolls-EM, och att möta Danmark kommer knappast att göra saken enklare. Vi förväntar oss därför ett antal mål från danskarna. Å andra sidan har inte Norge varit speciellt dåliga när det gäller att göra mål, och återigen är det försvaret som har varit det stora bekymret.

Med detta i åtanke kommer vi att prova på över 59.5 mål i denna match, och erbjuds 1.88 gånger insatsen hos spelbolaget Bet365.

Mer odds & betting inför matchen

Få även insikt i våra övriga speltips och odds inför mötet mellan Norge och Danmark. Här presenterar vi fler alternativ för att ytterligare intensifiera spänningen i handbolls-EM.

Samtliga odds som presenteras hämtas från spelbolaget Bet365, som vi starkt rekommenderar för alla som är intresserade av oddsspel.

Speltips Odds
Danmark -5.5 mål 1.88
Danmark -2.5 mål första halvlek 1.72
Danmark över 32.5 mål 1.90
EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar