Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 jan, 2024

Newcastle – Manchester City 13/1: Stream, odds & speltips

Premier League-matchen mellan Newcastle och Manchester City på St. James’ Park klockan 18:30 på lördag. Läs vår genomgång av matchen.

Det blir en spännande duell där Newcastle ställs mot förra säsongens mästare, Manchester City. Vi kommer att gå igenom allt inför matchen, med speltips, odds, samt ge dig information om hur du smidigt kan streama denna intressanta drabbning. Häng med oss för att vara fullt förberedd inför lördagens fotbollsfest.

Vad: Newcastle – Manchester City, Premier League
När: Den 13/1, kl. 18:30
Vart: St. James’ Park
Speltips: Under 3.0 mål (1.88 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Under 3.0 mål

Odds = 1.80
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Newcastle United vs Manchester City Match Outcome
Match Starts 13/01 18:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Newcastles trupp fortsätter att vara mycket skadedrabbad, med upp till tio spelare otillgängliga.
 • Man City saknar Stones, Phillips och Silva i matchen.
 • En spännande match väntar på St. James’ Park där bortalaget betraktas som stora favoriter enligt spelbolagen.

Newcastle – Manchester City stream

Vi guidar dig genom stegen för att smidigt kunna streama matchen på St. James’ Park mellan Newcastle och Manchester City.

För att komma igång behöver du först skapa ett konto hos Viaplay, vilket du enkelt gör genom att använda länken i vår guide nedan. Därefter är nästa steg att skaffa ett sportabonnemang på sajten, och därmed är du redo att njuta av Premier League-fotboll och mycket annat.

Vidare vill vi nämna att denna match är med i Stryktipset idag om du är intresserad av att sätta ihop ett systemspel.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Newcastle – Manchester City

Newcastle – Manchester City speltips

Vi ser fram emot en mycket spännande drabbning mellan Newcastle och Manchester City på lördag med avspark klockan 18:30.

I denna Premier League-match väljer vi att fokusera på ett målspel, närmare bestämt ett underspel, då vi förutser en jämn och spännande match framför oss.

Newcastle kommer behöva ta fram sin allra bästa defensiv för att försöka hålla sig vid liv i matchen. Även om man kanske inte har visat upp det under säsongen, är Newcastle kapabla att göra det. Och en stor anledning till defensiva problemen är självfallet deras mängd med skador man drabbats av under säsongen. Men det ska också sägas att Newcastle fortfarande kan ställa upp med en mycket stark elva – trots sin långa skadelista.

Manchester City kommer till matchen med en imponerande form och har återhämtat sina resultat på sistone. Det stora tillskottet är återkomsten av Kevin De Bruyne, som varit frånvarande under hela säsongen. I senaste matchen kom belgaren in och spelade i ca 34 minuter, och gjorde genast ett positivt intryck. Hans närvaro kommer att vara ovärderlig för Manchester City.

Vi tror att Manchester City kommer att vinna matchen, men vi förväntar oss också att Newcastle kan hålla matchen jämn en bit in i matchen. Newcastle kommer att behöva fokusera kraftigt på defensiven, och om de kan organisera sig ordentligt och förbli fokuserade, har de potential att skapa en stark defensiv. Om det räcker för ett positivt resultat återstår att se, men åtminstone förutser vi en tämligen målsnål match.

Vårt speltips blir därför under 3.0 mål, vilket innebär att vi vinner om det blir färre än tre mål i matchen, och vid exakt tre mål återfår vi insatsen. Detta känns som ett bra val för mötet mellan Newcastle och Manchester City.

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av våra andra odds inför matchen här nedan. Vi har presenterat fler alternativ för denna spännande match mellan Newcastle och Manchester City, och samtliga odds är hämtade från spelbolaget Bet365.

Speltips Odds
Man City vinner 1.60
Oavgjort i halvtid 2.50
Rätt resultat: 0-1 9.50
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar