Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 sep, 2023

Nederländerna – Grekland 7/9: Stream, odds & speltips

På schemat står EM-kval och landslagsfotboll. Vi beger oss till Philips Stadion i Eindhoven där en match utspelas mellan Nederländerna, som tar emot Grekland.

Nederländerna går in i sin tredje match i detta EM-kval, medan Grekland spelar sin fjärde. Här står Nederländerna inför ett avgörande ögonblick, då både Grekland och Frankrike har tagit stora steg i toppen av gruppen. Vi har utfört en noggrann matchanalys och kommer med ett välgrundat speltips. Dessutom visar vi dig hur du enklast kan följa matchen via livestreaming. Läs hela vår analys för komplett information inför mötet mellan Nederländerna och Grekland.

Vad: Nederländerna – Grekland, EM – Kval
När: Den 7/9, kl. 20:45
Vart: Philips Stadion
Speltips: Nederländerna + under 4.5 mål i matchen (1.72 hos Expekt)
Livestream: > Viaplay

Nederländerna + under 4.5 mål i matchen

Odds = 1.72
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
Netherlands vs Greece Match Outcome
Match Starts 07/09 20:45
Match avslutad
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Inför matchen

 • Nederländerna går in i matchen med en mycket tveksam form, men nu måste de lyfta sitt spel.
 • Grekland har två segrar av tre möjliga i de inledande matcherna och innehar därför andraplatsen i gruppen.
 • En spännande match väntar där Nederländerna måste ta kommandot och sträva efter segern.

Nederländerna – Grekland stream

Matchen mellan Nederländerna och Grekland kommer att sändas live på Viaplay. För att kunna ta del av matchen krävs det att du har ett aktivt Viaplay-konto med ett sportabonnemang. Genom detta abonnemang får du tillgång till en imponerande mängd fotboll året runt, inklusive alla de hetaste matcherna från EM-kvalet, Premier League-fotboll, andra spännande sportevenemang och stora turneringar.

Se till att skapa ditt Viaplay-konto redan idag så att du inte missar några av de kommande spännande matcherna!

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Nederländerna – Grekland

Nederländerna – Grekland speltips

En mycket viktig match väntar Nederländerna i deras tredje match i EM-kvalet. Hittills har de spelat en förlustmatch där de blev krossade av Frankrike med hela 4-0. Därefter besegrade de Gibraltar med 3-0. Nu står Grekland på tur, och här krävs det att hemmalaget går för segern.

Grekland har spelat en match mer än Nederländerna och har samlat sex poäng efter tre spelade matcher. De besegrade Gibraltar med 3-0 och vann även mot Irland med 2-1, men förlorade självklart mot gruppettan Frankrike, dock bara med 1-0 på bortaplan.

Med det sagt har vi en jämn & spännande match framför oss mellan två starka nationer, särskilt med tanke på att Nederländerna måste sträva efter en seger. Hemmalaget måste ta kommandot tidigt och försöka göra ett mål för att sedan kontrollera matchen med ett ökat bollinnehav.

Vi är väl medvetna om Greklands förmåga att vara starka defensivt och att man inte vill låta matchen förbli mållös alltför länge. Ett exempel är hur Grekland stängde igen sitt försvar mot Frankrike, och för att vinna krävdes det till och med en straff.

Därför spelar vi på att Nederländerna vinner och att det totalt blir färre än 4.5 mål i matchen. Detta tror vi är ett perfekt val inför matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Inför den här spännande matchen finns självklart ett flertal intressanta spel att överväga. För att göra det enkelt för dig har vi noggrant sammanställt flera olika alternativ.

Samtliga odds som vi presenterar är hämtade från Expekt, en pålitlig speloperatör som erbjuder en imponerande välkomstbonus på 1500 kr i gratisspel till alla nya kunder! Vad väntar du på? Säkra erbjudandet redan idag!

Speltips Odds
Under 2.5 mål 1.95
Nederländerna vinner 1.45
Nederländerna leder i halvtid & vinner matchen 2.14
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
EM
Läs om EM-matchen mellan Turkiet mot Georgien. Vi går igenom allt infor matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
13 juni, 2024
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar