Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 mar, 2024

Murray – Berrettini 20/3: Stream, odds & speltips

Vi har en spännande match att se fram emot mellan Andy Murray och Matteo Berrettini i ATP Miami, omgång 1.

Låt oss utforska allt inför denna spännande tennismatch som börjar på onsdag klockan 20:00. Vi kommer att presentera vårt bästa speltips, analysera oddsen och guida dig genom hur du kan börja livestreama ATP Miami online. Följ med oss hela vägen!

Vad: Murray – Berrettini, ATP Miami
När: Den 20/3, kl. 20:00
Vart: Hard Rock Stadium
Speltips: Över 22.5 games (1.70 hos Unibet)
Livestream: > Bet365

Över 22.5 games

Odds = 1.70
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Andy Murray vs Matteo Berrettini Match Outcome
Match Starts 20/03 20:25
Match avslutad

Inför matchen

 • Det står 3-2 till Berrettini i inbördes möten.
 • Berrettini gör sin andra turnering på åtta månader.
 • Första omgången i ATP Miami.

Murray – Berrettini stream

Är du intresserad av att livestreama tennis online? Då har du kommit rätt. Här på Sportal går vi alltid igenom guider om hur du kommer igång med livestreaming online, och för den här analysen fokuserar vi på ATP Miami-matchen mellan Murray och Berrettini.

Att börja livestreama är både enkelt och går snabbt. Allt du behöver är ett konto hos spelbolaget Bet365, som har rättigheterna och sänder alla matcher från ATP Miami, samt att du gör en minimuminsättning på 50 kr. Sedan är du redo att börja streama högkvalitativ tennis från deras livestreaming-tjänst, och självklart även mycket annat som spelbolaget sänder året runt.

Kom igång med livestreaming hos Bet365 redan idag – det är ett utmärkt sätt att följa din match live samtidigt som du placerar dina spel.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Murray – Berrettini

Murray – Berrettini speltips

Vi har en fantastisk match framför oss, och den är verkligen intressant att följa. Det ska bli spännande att se hur den italienske spelaren presterar och hur starkt han kommer att kliva ut på banan här.

Berrettini har varit frånvarande på grund av skada under en längre tid och återvände först förra veckan i en Challenger-turnering där nivån naturligtvis inte är lika hög som i ATP-turneringen. Dock såg italienaren bra ut för att ha varit borta i åtta månader, och hans serve var som vanligt mycket kraftfull.

Nu ställs han dock inför tuffare motstånd när Murray står på andra sidan nätet. Trots det betraktas Berrettini ändå som favorit att vinna enligt spelbolagen. Det säger en hel del om hur högt han värderas som tennisspelare och att spelbolagen är försiktiga med att sätta för höga odds på honom med tanke på hans imponerande spel, trots den långa frånvaron.

Vi kommer ändå att fokusera på ett överspel eftersom vi förväntar oss en jämn match. Dessa två spelare har en tendens att möta varandra i mycket jämna matcher. Båda har en stark serve, och ingen av dem spelar sin absolut bästa tennis för tillfället. Murrays bästa dagar är förbi, och Berrettini har som sagt tampats med många skador de senaste åren. Så vi tror på en jämn match, och därför blir vårt speltips här över 22.5 games.

Mer odds & betting inför matchen

Kolla gärna in våra andra odds inför den här mycket spännande tennismatchen från omgång 1 mellan Murray mot Berrettini. Det är en supermatch i ATP Miami, och denna match vill du sannerligen inte missa. Och för att åka spänningen ytterligare har vi som sagt tagit fram fler spelalternaitv som du hittar här nedan. Alla val är hämtade från Unibet.

Speltips Odds
Murray vinner 2.07
Över 2.5 set 2.23
Över 23.5 games 1.96
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar