Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 sep, 2023

Medvedev – Djokovic 10/9: US Open-final, Stream, odds & speltips

Det är dags för final i årets sista Grand Slam-turnering, US Open, och vi har förmånen att få bevittna en episk drabbning mellan två av världens bästa spelare: världstrean Medvedev och tvåan Djokovic. En supermatch är att vänta.

Här möts två otroligt skickliga spelare. Medvedev har varit enastående under hela turneringen och imponerade stort genom att bland annat besegra världsettan i semifinalen. Samtidigt har Djokovic varit närmast felfri under hela US Open. Vi kommer att gå igenom allt inför finalen i US Open 2023, med speltips, odds och möjligheten till livestreaming. Detta är en match du verkligen inte vill missa.

Vad: Medvedev – Djokovic, US Open-final
När: Den 10/9, kl. 22:00
Vart: Arthur Ashe Stadium
Speltips: Över 3.5 set (1.53 hos Expekt)
Livestream: > Bet365

Över 3.5 set

Odds = 1.53
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Daniil Medvedev vs Novak Djokovic Match Outcome
Match Starts 10/09 22:20
Match avslutad

Inför matchen

 • Medvedev har varit strålande och överraskade bland annat genom att skicka ut världsettan i senaste matchen.
 • Djokovic har gjort sitt jobb och tagit sig till final utan några som helst problem.
 • Detta kommer att bli en otroligt bra och spännande match, den sista Grand Slam-matchen för året, och det är inget mindre än finalen i US Open.

Medvedev – Djokovic stream

Finalen i US Open 2023 mellan Medvedev och Djokovic är en händelse du absolut inte vill missa. Därför har vi tagit fram en enkel guide för att hjälpa dig att streama matchen live.

För att komma igång behöver du ett konto hos Bet365. Därefter krävs en minimiinsättning på 50 kronor, som du sedan kan använda för att spela på valfri marknad & odds. Du behöver inte placera ditt spel direkt; du kan vänta tills det passar dig bäst, när du känner dig säker på ditt val. Vi rekommenderar att du följer våra experters dagliga analyser och speltips.

Följ vår enkla guide nedan för att börja livestreama finalen i US Open 2023 och njuta av denna spännande sportupplevelse.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Medvedev – Djokovic

Medvedev – Djokovic speltips

Vi ser fram emot en spännande och spektakulär final i US Open, och det är här ett överspel verkar vara det perfekta valet. Vi har därför beslutat oss för att fokusera på att det kommer att bli över 3.5 set i matchen, vilket innebär att spelarna måste vinna minst ett set vardera för att spelet ska slå in.

Vi tror starkt på att spelarna kommer att klara av detta. Båda har varit oerhört imponerande under hela US Open och har knappt gjort några misstag.

Medvedev överraskade exempelvis alla när han besegrade världsettan Alcaraz i semifinalen, även om hans enastående skicklighet och tidigare framgångar i US Open alltid gett honom en reell chans. Han tog verkligen chansen och vann matchen med imponerande 3-1 i set.

Djokovic har stött på vissa hinder under turneringen, särskilt mot sin landsman i tredje omgången, men förutom det har han dominerat sina matcher och den 23-faldiga Grand Slam-vinnaren är nu ute efter ännu en titel.

Vi är övertygade om att över 3.5 set är ett utmärkt val här och har valt att placera vårt spel hos Expekt, där vi hittade de mest gynnsamma oddsen för detta alternativ. Detta kommer säkerligen att bidra till ännu mer spänning under den kommande finalen.

Mer odds & betting inför matchen

Inför en sådan superfinal som denna finns det naturligtvis många olika spelalternativ att överväga. Därför har vi noggrant undersökt dessa alternativ och sammanställt några ytterligare val som vi tror kommer att öka spänningen ännu mer.

Samtliga av de alternativ vi har tagit fram är tillgängliga hos Expekt.

Speltips Odds
Över 39.5 games 2.02
Djokovic vinner med 3-2 5.00
Över 0.5 tie breaks 1.62
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar