Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 maj, 2024

Marseille – Atalanta 2/5: Stream, odds & speltips

Efter Champions League följer som vanligt Europa League, och vi har två spännande matcher att se fram emot under torsdagen. Vi beger oss till Stade Vélodrome där Marseille tar emot Atalanta.

I semifinalen möts Marseille och Atalanta i ett dubbelmöte, där den första matchen äger rum på torsdagskvällen klockan 21:00 på Stade Vélodrome. Fortsätt läsa för att få all information inför denna semifinalmatch. Vi kommer att presentera vårt bästa speltips för matchen, granska oddsen, erbjuda en guide för livestreaming och mycket mer.

Vad: Marseille – Atalanta, Europa League
När: Den 2/5, kl. 21:00
Vart: Stade Vélodrome
Speltips: Båda lagen gör mål (1.71 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.71
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Marseille vs Atalanta Match Outcome
Match Starts 02/05 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Marseille har upp mot sju spelare borta på grund av skador samt Gigot som är avstängd.
 • Även Atalanta har ett par spelare på skadelistan samt svensken Hien som är avstängd.
 • Detta är första mötet av två i Europa League-semifinalen.

Marseille – Atalanta stream

Här nedan kan du ta del av vår guide om hur du kommer igång med livestreaming online i Europa League, och specifikt för matchen mellan Marseille och Atalanta som sparkar igång på torsdag klockan 21:00.

Att börja livestreama Europa League är en enkel process som tar endast några minuter. Viaplay är den plattform som sänder samtliga matcher från turneringen. För att få tillgång till deras breda utbud krävs det bara att du skapar ett konto och prenumererar på deras sportabonnemang. Därigenom får du tillgång till inte bara Europa League utan även andra stora ligor som Premier League.

Börja njuta av högkvalitativ sportåret runt genom att komma igång med Viaplay redan idag.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Marseille – Atalanta

Marseille – Atalanta speltips

Vi presenterar här vårt bästa speltips inför matchen mellan Marseille och Atalanta.

Vårt val landar faktiskt på ett målspel, närmare bestämt att båda lagen gör mål i matchen. Detta tror vi kan vara passande med tanke på att båda lagen nyligen har gjort en del mål samtidigt som de har släppt in en del.

Om vi tittar på hemmalagets senaste matcher i Ligue 1 har vi sett flera målrika tillställningar. Av deras fyra senaste resultat i ligan har två matcher slutat 2-2, en 2-1 och en 3-1. Dessutom är Marseille väldigt starka på hemmaplan och lämnar sällan Stade Vélodrome utan att ha nätat minst en gång. De har dessutom en spelare som Aubameyang i storform som har gjort en hel del mål på sistone.

Vi tror också att Atalanta, som för närvarande är i en bra målform, kommer att hitta nätet minst en gång. Under deras tre senaste matcher har de faktiskt gjort åtta mål totalt, och om vi tittar längre tillbaka i deras Serie A-matcher blir siffrorna ännu mer imponerande.

Därför placerar vi vårt speltips på att båda lagen gör mål i matchen. Vi anser att detta är ett klokt val med tanke på de två lagen som nyligen har gjort en hel del mål. Atalanta kommer dessutom in i matchen med en strålande form, men att spela på bortaplan på Stade Vélodrome är aldrig en enkel uppgift. Det kommer utan tvekan att bli intressant att se hur Atalanta hanterar denna utmaning. Förhoppningsvis får vi en underhållande match med några mål.

Mer odds & betting inför matchen

Nedan hittar du tre nya odds inför matchen mellan Marseille mot Atalanta! Alla odds har vi hämtat från spelbolaget Betsson. Har du inget konto hos Betsson ännu? Kom igång redan idag hos spelbolaget och nyttja deras fantastiska bonus upp till 500 kr.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.90
Oavgjort 3.45
Rätt resultat: 2-2 13.00
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar