Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 jan, 2024

Manchester United – Tottenham 14/1: Stream, odds & speltips

Under söndagen äger två spännande Premier League-matcher rum. Vi riktar vårt fokus mot mötet på Old Trafford mellan Manchester United och Tottenham, med avspark klockan 17:30.

Både Manchester United och Tottenham jagar en topp 4-placering i Premier League. För United kan detta visa sig vara en betydligt tuffare utmaning, men Tottenham befinner sig mitt i racet för de övre platserna. Vi kommer att gå igenom alla aspekter inför matchen på Old Trafford, med vårt speltips, en analys av oddsen och en guide för live streaming. Följ med oss genom hela förberedelsen inför denna spännande match.

Vad: Manchester United – Tottenham, Premier League
När: Den 14/1, kl. 17:30
Vart: Old Trafford
Speltips: Rashford gör mål i matchen (2.55 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Rashford gör mål i matchen

Odds = 2.50
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Manchester United vs Tottenham Hotspur Match Outcome
Match Starts 14/01 17:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Glädjebesked hos hemmalaget, som får tillbaka flera spelare från skador till den här matchen, bland andra Casemiro och Martinez.
 • Tottenhams skadelista är lång, med flera nyckelspelare på den, och dessutom är Sarr, Son och Bissouma alla borta på landslagsuppdrag.
 • Deras första möte för säsongen, som spelades i London, vann Tottenham med 2-0.

Manchester United – Tottenham stream

Mötet mellan Manchester United och Tottenham som börjar på söndag klockan 17:30 är perfekt för streaming, och det är Viaplay som står för sändningen.

Om du är intresserad av att komma igång med streaming hos Viaplay kan du enkelt följa vår guide och börja njuta av Premier League-fotboll redan idag. Det är både superenkelt och smidigt, och upplevelsen är dessutom fantastisk med extremt hög bild- och ljudkvalitet. Så kom igång idag hos Viaplay.

Vi vill också nämna att matchen mellan Manchester United och Tottenham är en del av Europatipset idag, och där kan du självklart alltid följa våra speltips samt läsa all relevant information från oss inför matchen för att få en bättre inblick.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Manchester United – Tottenham

Manchester United – Tottenham speltips

Vi vill också ta tillfället i akt och dela med oss av vårt speltips inför matchen på Old Trafford mellan Manchester United och Tottenham.

I vårt speltips kommer vi att fokusera på en specifik spelare i hemmalaget, nämligen Marcus Rashford, och vi lägger vårt tips på att engelsmannen kommer att göra minst ett mål i Premier League-matchen.

Rashford har haft en utmanande säsong, och likt många andra offensiva spelare i United, har han haft svårt att hitta nätet under den här säsongen. Det har varit en tuff period inte bara för honom utan även för stora delar av laget, som dessutom har drabbats av ett antal skador.

Trots detta tror vi att det är dags för Rashford att kliva fram, och ett perfekt tillfälle skulle vara mot ett lag som Tottenham. Vad vi syftar på är Tottenhams spelstil, som vi tror kommer att gynna snabba spelare som Rashford. Tottenham spelar nämligen med en extremt hög backlinje, vilket gör det särskilt enkelt att straffa laget vid snabba omställningar, särskilt om man har snabba offensiva spelare. Rashford är välkänd för sin snabbhet när han får chansen att kontra.

Vårt speltips är därför att Rashford kommer att göra minst ett mål i matchen. Om detta räcker för en seger för United eller åtminstone för att säkra poäng återstår att se, men vi tror åtminstone att Rashford kommer att få sina möjligheter att göra mål, och förhoppningsvis sätter han åtminstone ett av dem.

Mer odds & betting inför matchen

Vi vill också ta tillfället i akt att presentera några fler spelalternativ inför matchen på Old Trafford. Vi har noggrant granskat alla odds och tagit fram tre nya speltips till mötet mellan Manchester United och Tottenham. Samtliga odds som vi delar med oss av kommer från spelbolaget Unibet. Låt oss gå igenom dessa alternativ för att ge dig ytterligare insikter inför matchen.

Speltips Odds
United vinner 2.20
Över 1.5 mål i halvtid 2.00
Rätt resultat: 3-2 17.00
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar