Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 23 okt, 2023

Manchester United – FC Köpenhamn 24/10: Stream, odds & speltips

Manchester United står inför en oerhört viktig match när FC Köpenhamn kommer på besök i Champions League. Matchen börjar klockan 21:00 på Old Trafford.

Efter två spelade omgångar har Manchester United förlorat båda sina matcher. FC Köpenhamn har ett kryss och en förlust. Det är uppenbart att detta är en viktig match för båda lagen, men för United är det avgörande att vinna för att ha någon chans att avancera i turneringen. Här har vi all information inför matchen på Old Trafford.

Vad: Manchester United – FC Köpenhamn, Champions League
När: Den 24/10, kl. 21:00
Vart: Old Trafford
Speltips: Målskytt i matchen: Rasmus Hojlund (2.20 hos Bet365)
Livestream: > TV4 Play

Rasmus Hojlund gör mål i matchen

Odds = 2.20
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Manchester United vs FC Koebenhavn Match Outcome
Match Starts 24/10 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • En mycket viktig match väntar United, seger är ett måste, inget annat är acceptabelt.
 • United har fortfarande många spelare på skadelistan, och nu är dessutom Casemiro avstängd på grund av det röda kortet senast.
 • FC Köpenhamn har samlat en poäng efter två spelade matcher.

Streama Manchester United – FC Köpenhamn

Den här matchen är verkligen en av de som är väl värd att se, särskilt med tanke på att både Manchester United och FC Köpenhamn måste vinna. Därför har vi utarbetat en enkel guide för dig, så att du enkelt kan streama matchen på Old Trafford. Följ anvisningarna nedan och börja njuta av Champions League-fotboll idag med utmärkt bild- och ljudkvalitet samt svenska kommentatorer.

Matchen finns även med i dagens Europatipset för de som är intresserade. Du kan också följa våra speltips för att få extra information och råd inför Europatipset-matcherna.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Manchester United – FC Köpenhamn

Speltips & odds: Manchester United – FC Köpenhamn

Till denna mycket spännande match har vi naturligtvis också utarbetat ett speltips. Dock kommer vi att avstå från att spela på något av lagen och istället fokusera på en specifik spelare, nämligen Manchester Uniteds anfallare Rasmus Hojlund.

Rasmus Hojlund har presterat strålande för Manchester United i Champions League. Trots att laget har förlorat sina båda matcher har den danska spelaren utan tvekan varit en av de bästa i dessa matcher. Faktum är att han har gjort tre mål, vilket är det högsta antalet i Champions League tillsammans med Manchester Citys Alvarez. Än så länge har dansken inte lyckats göra mål i Premier League, men i Champions League har han varit i storslagen form.

Därför kommer vi att lägga ett speltips på att han gör minst ett mål i matchen. Vi tror att detta är ett bra val, dels för att Manchester United inte riktigt har hittat formen den här säsongen, vare sig i Premier League eller Champions League. Därför kan det vara osäkert att spela på laget som helhet. Istället känns ett målskyttespel på Hojlund som det perfekta alternativet.

Mer odds & betting inför matchen

Ta en titt på våra övriga speltips inför mötet mellan Manchester United och FC Köpenhamn.

Vi har hämtat oddsen från spelbolaget Bet365, som erbjuder smidiga insättningar och uttag via Swish.

Speltips Odds
Båda lagen gör mål 1.91
Oavgjort i halvtid 2.60
Rätt resultat: 3-2 23.00
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar