Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 5 dec, 2023

Manchester United – Chelsea 6/12: Stream, odds & speltips

Old Trafford

En spännande omgång i Premier League väntar på Old Trafford under onsdagskvällen med avspark klockan 21:15, där Chelsea står som motståndare i den 15:e omgången. Vi presenterar all information inför denna match.

Manchester United kommer in i denna match med några påfrestande resultat. Först tappade laget en betydelsefull ledning borta i Turkiet i Champions League, och därefter förlorade man mot Newcastle några dagar senare. Nu står Chelsea som nästa utmaning, vilket förväntas bli ännu en tuff match. Ta del av våra speltips, odds och information om live streaming online här hos oss.

Vad: Manchester United – Chelsea, Premier League
När: Den 6/12, kl. 21:15
Vart: Old Trafford
Speltips: Oavgjort (3.65 hos Expekt)
Livestream: > Viaplay

Oavgjort

Odds = 3.65
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Manchester United vs Chelsea Match Outcome
Match Starts 06/12 21:15
Match avslutad

Inför matchen

 • United har fortsatt en hel del spelare på sin skadelista – precis som man har haft under hela säsongen.
 • Även Chelsea har drabbats av mängder av skador, och till matchen har man även Gallagher avstängd efter att ha dragit på sig ett rött kort senast.
 • En jämn match väntar på Old Trafford mellan Manchester United och Chelsea.

Manchester United – Chelsea stream

Denna spännande match på Old Trafford kan naturligtvis avnjutas live online genom din TV, dator, iPad och till och med telefon. Allt som krävs är ett Viaplay-konto och ett sportabonnemang för att få tillgång till alla Premier League-matcher.

För de som är intresserade av Europatipset är det värt att notera att denna match är en del av dagens Europatipset. Vi uppmanar dig att ta en titt på våra speltips inför denna omgång för en fördjupad förståelse av samtliga matcher.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Man United – Chelsea

Manchester United – Chelsea speltips

Vi har utarbetat vårt bästa speltips för matchen och fokuserar på en högoddsare i mötet mellan Manchester United och Chelsea.

Vi tror att detta kan bli en mycket jämn match och väljer därför att spela på ett oavgjort resultat på Old Trafford. Ingen av lagen har direkt imponerat under denna säsong och har stött på stora utmaningar. Även om United spelar på hemmaplan och har den fördelen med sig, har resultaten på Old Trafford inte varit särskilt bra under säsongen, med flera förluster redan.

Chelsea har presterat bättre på sistone, men det är fortfarande långt ifrån perfekt. Tunga resultat dyker upp då och då, och Chelsea verkar aldrig göra det enkelt för sig själva, genom att exempelvis dra på sig röda kort här och där. Precis som senast hade man en bekväm ledning men fick ett rött kort, vilket genast gjorde matchen mycket jämnare. Trots det lyckades man ändå säkra segern till slut.

Vi spelar på oavgjort och får fina 3.65 gånger pengarna. Vi anser att detta är ett klokt val från Old Trafford.

Mer odds & betting inför matchen

Följ också våra återstående speltips och odds inför matchen. Eftersom vi förutser en jämn match har vi inriktat oss på det, med få mål och ett tight resultat. Se dock till att göra din egen bedömning innan du placerar ditt spel, och sist men inte minst, spela ansvarsfullt.

Alla våra odds hämtas från spelbolaget Expekt, som är en aktör vi varmt rekommenderar.

Speltips Odds
Under 2.5 mål 2.28
Oavgjort i halvtid 2.38
Rätt resultat: 1-1 6.75
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar