Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 8 feb, 2022

Man City – Brentford, 9/2: Speltips & stream

Det väntas bli en reaktion från de överlägsna serieledarna Man City när de tar emot Brentford i Premier League.

De regerande Premier League mästarna har sedan kryssmötet mot Southampton i ligaspelet krossat Fulham med 4-1 i helgen, i FA-cupen.

Liknande siffror, om inte större, är att vänta när Brenford, vars form är iskall, står på andra sidan. En storseger till Man City blir vårt speltips.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Man City – Brentford, Premier League
Avspark: Den 2022-02-09, kl. 20:45
Vart: Etihad Stadium
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Man City -2,5 (Odds: 1.94 hos Unibet)

[sports data-token=’jeK0oDOolnuiEKZVkEdFHQSTFO4k8fBQQmagAXRy’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Man City – Brentford

Att streama fotboll från Premier League är roligt. I veckan kan du titta på mästarna Man City när de får besök av Brentford online.

Du kan se matchen på många olika sätt. Via mobilen, datorn eller surfplattan, bland annat, efter att ha tecknat ett abonnemang på Viaplay.

Först behöver du komma igång:

  1. Surfa vidare till Viaplay
  2. Registrera ett konto där och välj paketet Viaplay Total.
  3. Streama Man City – Brentford, samt massor av TV-serier, filmer och annan sport

Som sällskap i matchen kommer du att ha de svenska kommentatorerna Anders Bjuhr och Jonas Olsson.

Speltips & odds

Det ska väldigt mycket till för att Man City inte ska lyckas vinna Premier League säsongen. Försprånget är 9 poäng. Tvåan Liverpool har spelat en match mindre. Men ändå.

Man City behöver fortfarande få jobbet gjort. Efter att ha radat upp hur många segrar i rad som helst blev det en delad pott mot Southampton i den senaste omgången.

Därefter väntade ett FA-cup möte mot Fulham, som är det bästa laget i Championship. Riyad Mahrez var tillbaka från det Afrikanska mästerskapet och nätade två gånger om. Ilkay Gündogan och John Stones gjorde ett varsitt mål också i 4-1 segern. Siffrorna kunde ha skrivits till betydligt större.

Den starka formen efter landslagsuppehållet kommer man långt med. Att truppen är frisk och hel är en annan skön faktor för managern Pep Guardiola.

Anfallsvapen finns det också gott om. Bernardo Silva (i bild) och Raheem Sterling har nätat 7 mål vardera i ligaspelet. Kevin De Bruyne och Riyad Mahrez är uppe i 6 baljor vardera.

Brentfords främsta anfallsvapen är Ivan Toney, med 6 mål i Premier League. Annars är det glest med stjärnor. Förutom Pontus Jansson i mittlåset, förstås.

Formen är under all kritik med 4 raka förluster i ligaspelet mot Southampton, Liverpool, Man United och Wolves.

Efter landslagsamlingen har det fortsatt illa. I FA-cupen slogs de ut av Everton med hela 1-4. Tröstmålet nätades av Ivan Toney på straff. I övrigt skapade Brentford inte mycket och fick till totalt 2 skott på mål.

Mot Everton saknades Bryan Mbeumo och Yoane Wissa, på grund av Corona. Oklart om de hinner bli friska. På skadelistan finns Mathias Jorgensen, Tarique Fosu och Julian Jeanvier, samt att Christian Eriksen ännu inte verkar redo för spel.

Försvaret fortsätter att läcka in mål. Det är ett stort problem för managern Thomas Frank, som han inte verkar få någon ordning på.

Inte heller blir det lättare mot Man City, som har nätat 55 gånger på 23 omgångar.

Då Brentford fortsätter att läcka in mål väntas detta bli en mumsbit för mästarna, som återigen kommer att lägga gasen i botten och köra över sitt motstånd.

Handikapp linan är satt på -2,5 mål till Man City. Något de enkelt ska klara av att passera.

Därför faller spelet på att Man City vinner matchen med fler än 2 mål i marginal. Vinst vid 3-0, 4-0, 4-1 och så vidare.

  • Vårt speltips: Man City -2,5 Asian Handicap
  • Odds: 1.94
  • Bettingsida: Unibet

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar