Malmö FF - Zalgiris Vilnius (27/7): Stream, speltips & odds

mff zalgiris speltips stream

Malmö FF har ett underläge att vända, när man ställs emot litauiska Zalgiris Vilnius. Här ger vi er allt inför avgörandet på Eleda Stadion, från speltips till information om hur ni hittar en Malmö FF – Zalgiris stream.

Malmö FF gick in som storfavoriter till det första mötet med litauiska Zalgiris Vilnius. Men fotboll spelas på planen, inte på papper, och MFF åkte på en förlust i Litauen. Nu är det öppet inför avgörandet i Malmö på onsdagen, då vi får reda på vilket lag som tar sig vidare till nästa omgång i kvalet till Champions League.

Vi ger er allt inför matchen på Eleda Stadion. Ta del av speltips med odds, och se hur ni gör för att live streama Malmö FF – Zalgiris Vilnius.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Malmö FF – Zalgiris
Matchstart Kl. 19:00, den 27/7
Vart:  Eleda Stadion
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: MFF HT/FT (1,72 hos Bet365)

Inför matchen

  • Zalgiris leder den litauiska ligan, trots att man har spelat tre matcher mindre än tvåan.
  • Zalgiris har inte spelat en ligamatch sedan den 1 juli.
  • MFF kommer från en övertygande seger mot Sirius med 3-1, där man gjorde en av sina bästa matcher för säsongen.

Statistik & startelvor

Streama Malmö – Zalgiris

Det är inte särskilt svårt att streama Malmö – Zalgiris live, men inte alla vet hur man gör för att finna en sändning av matchen. Precis som i det första mötet lagen emellan, är det Aftonbladet Plus som sitter på sändningsrättigheterna inom Sverige. Med ett pluskonto och abonnemang på deras tjänst kan ni se matchen live.

Det går alldeles utmärkt att titta på er Malmö – Zalgiris live stream från såväl TV som mobil eller surfplatta. Man kan titta på matchen direkt från valfri enhet, och med hjälp av exempelvis en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream av matchen till TV-skärmen.

Kvalitén på Aftonbladet Plus sändningar är hög, och då talar vi om alltifrån bild till ljud och kommentatorer. Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Malmö – Zalgiris stream.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Malmö – Zalgiris direkt

Speltips & odds: Malmö – Zalgiris

Malmö FF hade nog inte räknat med att lämna Litauen med en förlust, när man gick in i det första mötet av den andra kvalrundan till Champions League. På pappret är MFF klart starkare än Zalgiris Vilnius, men det var Zalgiris som stod för den bättre insatsen. Man var både starkare spelmässigt, och vann. 1-0 skrevs slutresultatet till.

Trots förlusten i det första mötet, är Malmö ännu favoriter till att gå vidare. Man kommer dessutom från en imponerande seger mot Sirius med 3-1, där Moustafa Zeidan – ett mål och två assist – och Patriot Sejdiu – två mål – visade sig från sina bästa sidor. Särskilt kul för nyförvärvet Zeidan, som gav fansen en försmak av vad som väntar.

Hemma på Eleda Stadion är Malmö ett mycket starkare lag än borta i Litauen, och vi tror verkligen att vi får se ett annat MFF än i mötet senast. Vi väntar oss att Malmö går ut starkt redan från start, för här finns det ingenting att vänta på. En tidig offensiv har stor möjlighet att leda till en ledning redan i den första halvleken.

Vi spelar ”Malmö leder i paus, och vinner efter full tid” till 1,72 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Malmö HT/FT
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Bet365

Titta gärna in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Vi rekommenderar att ni kollar in fler odds på matchen. Här under hittar ni tre.

Speltips Odds från Bet365
X2 4,00
Över 2,5 mål 1,75
Under 2,5 mål 2,05

Relaterat

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flertalet stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll. Instagram: https://instagram.com/emilvsandberg