Malmö FF - Kalmar FF (28/8): Stream, speltips & odds

MFF Kalmar stream

Malmö FF spelar ny, viktig match för att hänga på i kampen om SM-guldet! Här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen mot Kalmar FF, från speltips till information om hur ni gör för att streama matchen live.

Malmö har inte gjort någon toppensäsong i år, särskilt inte i Allsvenskan. Laget ligger på femte plats, vilket givetvis är oacceptabelt med tanke på de ekonomiska fördelarna man har gentemot alla andra lag i serien.

Denna lördag ställs MFF mot Kalmar, som är ett lag som gör det svårt för de flesta. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att live streama Malmö – Kalmar.

Streama fotboll live

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Malmö – Kalmar, Allsvenskan
Var: Eleda Stadion
När: Kl. 17:30, 28 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 2
Speltips: Under 2,5 mål (1,95, Bet365)

Inför matchen

  • Malmö säkrade spel i Europa League i torsdags, efter att ha besegrat Sivasspor med totalt 5-1.
  • De tre senaste matcherna mellan Malmö och Kalmar har alla innehållit ett mål vardera.
  • När lagen möttes i våras vann Malmö med 1-0, efter ett sent mål från Isaac Kiese Thelin.

Statistik & startelvor

Streama Malmö – Kalmar

Det är inte alls svårt att hitta en Malmö FF – Kalmar FF live stream att se direktsänt på nätet, och allt som krävs för att titta på matchen online är att skaffa ett konto hos Discovery Plus. När det är gjort, kan ni titta på live streams från alla matcher från Allsvenskan. Då finner ni även en AIK – Hammarby live stream.

Ni väljer helt själv om ni vill streama Malmö – Kalmar live via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV istället.

Kvalitén på sändningen hos Discovery Plus är hög, och det gäller alltifrån bild till ljud. Se och njut av er Malmö – Kalmar stream, som dessutom kommer att ha duktiga och kunniga kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Malmö – Kalmar live

Speltips & odds: Malmö – Kalmar

Malmö FF har inte haft någon rolig säsong. Efter att Jon Dahl Tomasson valde att lämna klubben runt årsskiftet, valde Malmö att anställa Milos Milojevic. Serben hade funnits med att på de himmelsblås radar under ett bra tag, och nu öppnade sig möjligheten perfekt efter att han och Hammarby gått skilda vägar.

Rekryteringen av Milojevic blev dessvärre inte så lyckad som man hoppats. Laget har inte lyckats ta något grepp om toppen i Allsvenskan, utan ligger faktiskt så långt ner som på femte plats. I Champions League-kvalet åkte men ut mot litauiska Zalgiris Vilnius, vilket också var matchen som resulterade i att Milojevic slutligen fick sparken.

Nu är det Andréas Georgson som tillfälligt tränar Malmö, en lösning som kan förbli säsongen ut. Under hans styre har resultaten blivit något bättre, åtminstone i Europaspelet. I Allsvenskan har man under Georgsons styre förlorat mot Sirius, vunnit mot Sundsvall och kryssat mot Mjällby. Ingen resultatrad som skrämmer.

Nu hemmaspelar Malmö mot Kalmar, som är ett betydligt svagare lag på resande fot än i Småland. Kalmar har på bortaplan tre raka förluster, och har inte lyckats vinna någon bortamatch av de sex senaste. 2-2-5 är resultatraden på bortaplan, att jämföra med 7-1-2 hemma.

Vi tror på en målsnål match. Så brukar vara fallet när Kalmar, som i snitt har under 2,1 mål i sina matcher, är i farten. För Malmös del ligger snittet på 2,3. Med tanke på att Malmö har en tuff bortamatch i Turkiet i benen från i torsdags, när man vara extra trötta denna match. ”Under 2,5 mål” finns till 1,95 gånger pengarna hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Kolla in lite oddsboostar för att se hur ni kan boosta era odds.

Annan betting på matchen

Det finns väldigt många spel på Malmö – Kalmar. Titta in några här under.

Speltips Odds (Bet365)
X2 2,62
Över 2,5 mål 1,85
Malmö vinner och håller nollan 2,25

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.