Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 apr, 2022

Malmö FF – IFK Göteborg (25/4): Stream, speltips & odds

MFF - Göteborg speltips stream

Malmö FF och IFK Göteborg möts i Allsvenskan på måndag kväll den 25 april. En riktig stormatch, mellan två historiskt starka lag. Ta del av speltips och hitta er live stream till matchen.

Malmö FF har startat säsongen något halvknackigt, och står redan på två poängtapp. Framförallt den oavgjorda matchen mot nykomlingen IFK Värnamo var en missräkning. IFK Göteborg däremot, har överträffat förväntningarna och ligger 2:a i Allsvenskan.

Kan Göteborg stå för en bra prestation, och få med sig något, även i årets svåraste match? Det återstår att se. Här ger vi er i alla fall vårt speltips till Malmö FF – IFK Göteborg, och visar hur ni gör för att streama matchen online.

Streama fotboll live

Se matcher hos Bet365

Vad: Malmö FF – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 19:10, den 25/4
Vart: Eleda Stadion
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Under 2,5 mål (1,95 hos Bet365)

Inför matcher

  • Malmö FF har åtta poäng, och ligger på fjärde plats inför omgång 5.
  • IFK Göteborg har fått en stark start på säsongen, och spelat in tio poäng.
  • Isaac Kiese Thelin tvingades kliva av mot Värnamo senast, och hans medverkan här är osäker. Adi Nalic blev rejält skadad, och honom kan vi dessvärre räkna bort.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’kSaQDjhB3h0zJYLRtLV3A2cmBuyrRLdhY53xph3a’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Malmö FF – IFK Göteborg

Det är inte på något sätt svårt att live streama Malmö FF – IFK Göteborg direkt på internet. För att se matchen live på nätet behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Därefter kan ni se alla matcher från Allsvenskan live. Då kan ni också streama Elfsborg – Sundsvall, bland annat.

Välj själva om ni ska ha igång er Malmö – Göteborg stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går att se matchen direkt via valfri enhet. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen där.

Matchen kommer också att sändas på TV, på Discovery+ Extra 1. Har ni den kanalen i ert utbud kan ni se matchen direkt på TV, och behöver inte leta rätt på någon Malmö FF – IFK Göteborg live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Malmö – Göteborg

Speltips & odds: Malmö FF – IFK Göteborg

Malmö FF har återigen en ny tränare, och i år är det Milos Milojevic som styr skutan. Serben fick kicken från Hammarby i vintras, efter att bakom ryggen på klubben ha åkt till Trondheim för att försöka få till ett kontrakt med Rosenborg. I slutändan blev det inget där, men Milojevic blev knappast lottlös.

Alla spelare som pratat om Milojevic har talat om en tränare som kräver hög intensitet och en inställning där endast seger gäller. Så här långt kan hans start i Malmö summeras som godkänd, med en cupfinal och åtta poäng på fyra matcher i Allsvenskan. Poängtappet mot IFK Värnamo senast var dock en missräkning.

IFK Göteborg har fått en fin start på säsongen. Man har tagit vid där man avslutade förra säsongen, och vunnit tre av fyra matcher i ligaspelet. Första poängtappet kom mot Djurgården senast, i en match där lagen ägde en halvlek var.

Vi tror att Göteborg kommer åka hit och spela på defensiven. De gamla veteranerna Oscar Wendt, Gustav Svensson och Mattias Bjärsmyr kommer stänga ytor så gott de kan, och hoppas att Marcus Berg kan åstadkomma någonting framåt.

Malmö riskerar att sakna Isaac Kiese Thelin, och Veljko Birmancevic är onekligen inte i form. Mot Värnamo spelade MFF 0-0.

Vi tror att Göteborgs förväntade defensiva inställning kombinerat med att Malmös aningen svaga offensiv leder till en målsnål match. Vi spelar ”under 2,5 mål”, som finnes till 1,95 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att kolla in oddsbonusar innan ni placerar ert spel.

Annan betting inför matchen

Vi spelar på att det blir under 2,5 mål här. Men kolla gärna in andra odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
X2 2,50
Båda lag gör mål – Nej 1,75
Över 2,5 mål 1,85

Relaterat

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar