Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 apr, 2022

Elfsborg – GIF Sundsvall (25/4): Stream, speltips & odds

Elfsborg Sundsvall speltips stream

IF Elfsborg och GIF Sundsvall möts i Allsvenskan på måndagskvällen! Ta del av vårt speltips till matchen, och hitta er Elfsborg – Sundsvall stream.

På måndag den 25 april spelas hela fyra matcher från Allsvenskan. I Borås tar Elfsborg emot GIF Sundsvall, i en match där det bara är tre poäng som gäller för hemmalaget. Elfsborg har än så länge bara tagit en seger, trots att man ställts emot lätt motstånd.

GIF Sundsvall inledde med att förlora sina tre första matcher, men kommer senast från en seger mot Kalmar FF. Ta del av förutsättningarna inför Elfsborg – GIF Sundsvall, och läs såväl speltips som hur ni hittar en live stream till matchen.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: IF Elfsborg – GIF Sundsvall
Matchstart Kl. 19:00, den 25/4
Vart: Borås Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: Elfsborg HT/FT (2,05 hos Bet365)

Inför matcher

  • Elfsborg har bara vunnit en match så här långt, trots att man mött tre väntade bottenlag.
  • GIF Sundsvall har även de bara vunnit en match, vilket var senast mot Kalmar FF.
  • Elfsborg och Sundsvall möttes i gruppspelet av Svenska Cupen. Då vann Elfsborg med 3-2, efter att André Römer avgjort på tilläggstid.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’NhM1sXaRQ68xny0lEkEY7mr8MiOHAX88R6TnlI4N’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Elfsborg – GIF Sundsvall

Det är inte alls svårt att live streama Elfsborg – GIF Sundsvall. För att se matchen online behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går bra att titta på er Elfsborg – Sundsvall stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Det är också så att matchen sänds i TV, på Discovery+ Extra 3. Har ni den kanalen i ert utbud kan ni se matchen på TV där.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Elfsborg – Sundsvall online

Speltips & odds: Elfsborg – GIF Sundsvall

Elfsborg har knappast fått någon superstart på säsongen. Laget inledde med att förlora mot Mjällby, vilket man visserligen följde upp med en stark poäng borta mot Malmö och sedan en klar hemmaseger mot Värnamo. Men därefter blev det förlust mot nykomlingen Helsingborg, och 4 poäng på 4 matcher duger inte.

Elfsborg måste återfå sin stabilitet om man ska kunna göra en så bra säsong som man gjorde ifjol och 2020, och för att undvika att falla tillbaka till det lag man var dessförinnan då man radade en imponerande seger med pannkaka i matchen därpå. Här får man återigen ett tacksamt motstånd, när man för tredje matchen i rad ställs mot en nykomling.

GIF Sundsvall har haft en tuff start på Allsvenskan. Man fick stjärnan och lagkaptenen Linus Hallenius korsbandsskadad inför säsongen, och inledde med att förlora seriens tre första matcher. Men mot Kalmar senast tog man tre efterlängtade poäng, efter att Pontus Engblom bjöd på en riktig drömträff i 90:e minuten.

Här tror vi att Elfsborg, framför hemmafansen, står för en klar seger mot ett svagt Sundsvall. Elfsborg slog Värnamo senast med 4-1 man spelade på hemmaplan, efter att ha tagit ledningen tidigt. Vi spelar ”Elfsborg leder i paus och vinner”, som finnes till 2,05 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Elfsborg HT/FT
  • Odds: 2,05
  • Spelsida: Bet365

Kolla gärna in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting inför matchen

Vi spelar på att Elfsborg leder i paus och vinner denna match. Men det finns fler odds att kolla in från denna match.

Speltips Odds från Bet365
X2 2,75
Båda lag gör mål – Ja 1,90
Över 2,5 mål 1,60

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar