Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 aug, 2023

Malmö FF – Djurgården 20/8: Stream, odds & speltips

hbk mff speltips stream

Vi närmar oss den 20:e omgången av Allsvenskan, och på söndagen står vi inför en spännande stormatch. Det är Malmö FF som tar sig an Djurgården, och här förser vi dig med både välinformerade speltips och de senaste oddsen inför denna prestigefyllda drabbning.

Inför mötet är Malmö FF de klara favoriterna att säkra segern, och majoriteten av spelbolagen erbjuder odds kring 1.70. Emellertid finns det ett par spelbolag som utmärker sig med ännu bättre odds. Utforska speltips inför matchen och ta även del av vår vägledning om hur du kan streama den intensiva matchen mellan Malmö FF och Djurgården. En högklassig fotbollsupplevelse väntar!

Vad: Malmö FF – Djurgården, Allsvenskan
När: Den 20/8, kl. 15:00
Vart: Eleda Stadion
Speltips: Malmö FF vinner (1.78 hos Betsson)
Live stream: > Malmö FF – Djurgården

Malmö FF vinner matchen

Bonus: Få 500 kr i välkomstbonus hos Betsson
Djurgaarden vs Malmö FF Match Outcome
Match Starts 20/08 15:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Båda lagen förlorade sina matcher i den föregående omgången.
  • Malmö FF har tappat sin ledande position.
  • Djurgården vann det första mötet mellan lagen på Tele2 Arena med 2-0.

Malmö FF – Djurgården Speltips

Malmö FF steg in som tydliga favoriter inför sin senaste ligamatch mot Mjällby, men lyckades inte utnyttja den gyllene möjligheten. Trots att laget visade upp en hög intensitet, dominerade i bollinnehavet och skapade flera målchanser, gick de tyvärr bet på att nå det önskade resultatet. Malmö FF tvingades till slut se sig besegrade med 1-0.

Djurgården genomgick en liknande situation i sin bortamatch mot IFK Göteborg, men här låg problemet i att laget inte riktigt lyckades skapa övertygande målchanser. Denna brist på skärpa har varit ett genomgående bekymmer för Djurgården och deras offensiva spel. Det faktum att deras bästa målgörare endast har tre mål på kontot ger en tydlig indikation om utmaningarna. Samtidigt delar flera spelare samma målantal, vilket fortfarande är långt ifrån imponerande.

I denna kommande match ser vi fram emot ett hungrigt MFF som går ut på plan med revanschlust, ivriga att kompensera för förlusten mot Mjällby senast. Stefano Vecchia gjorde en comeback i senaste matchen efter sin skada och fick spela 17 minuter som inhoppare. Vecchia hade en stark inledning på säsongen innan han åkte på sin tidigare skada. Malmö FF har haft lite varierande resultat på sistone, men här hemma på Eleda Stadion är de ett oerhört starkt lag med en imponerande statistik.

Här presenterar vi de mest attraktiva oddsen inför vårt speltips för matchen mellan Malmö FF och Djurgården!

Mer odds & betting inför matchen

Förutom vår tro på en seger för Malmö FF, finns det andra spel och odds som inspirerar inför denna prestigefyllda match.

Samtliga odds inför mötet mellan Malmö FF och Djurgården är hämtade från spelbolaget Betsson. Denna sida har ett omfattande spelutbud, särskilt för dig som har ett intresse av Allsvenskan. Dessutom ger spelbolaget en enastående bonus upp till 500 kr till alla nya kunder.

Speltips Odds
Under 2,5 mål 2.10
Mål i båda halvlekarna 2.15
Malmö FF över 1,5 mål 1.70
England
Sista chansenför Liverpool att blanda sig i titelracet i Premier League. Läs vårt speltips inför matchen!
13 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Stormatch på Gamla Ullevi på måndag kväll! Läs här allt inför IFK Göteborg - Malmö FF, som sparkar i gång klockan 19:10.
12 maj, 2024
Ishockey
Läs om hockey-vM och matchen mellan Sverige mot Polen som har nedsläppt klockan 20:20 på söndag. Vi bjuder på speltips, odds & stream online!
12 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar