Liverpool - Real Madrid, 14/4: Speltips, odds & inför

Resultat
Odds
Liverpool
Oavgjort
Real Madrid
Odds hämtat på bet365: 13/4 19:00

Ett riktigt gigantmöte spelas på Anfield under onsdagskvällen, då Liverpool tar emot Real Madrid i den avgörande Champions League-kvartsfinalen. Här är vårt speltips till matchen.

Liverpool söker revansch på Real Madrid för finalförlusten för några år sedan, men i Madrid fick man istället återuppleva en match med samma förlustresultat, 1-3. Men bortamålet vad av vikt och än kan man rädda upp kvartsfinalen.

I den här artikeln finner ni vårt speltips till Liverpool – Real Madrid. Vill ni se matchen kan vi rekommendera er att läsa på om Champions League live streams.

Vad: Liverpool – Real Madrid
När: Den 14/4, kl. 21:00
Vart: Anfield, Liverpool
Vad: Kvartsfinal 2 av 2, Champions League
Live stream: Liverpool – Real Madrid
Speltips: Båda lag gör mål (1,50 hos Bet365)

Inför matchen

  • Real Madrid vann det första mötet med 3-1.
  • Virgil van Dijk, Joe Gomez och Joël Matip saknas alltjämt för Liverpool.
  • Real får klara sig utan både Sergio Ramos och Raphaël Varane.

Speltips inför matchen

Liverpool har haft en knackig säsong där särskilt året 2021 varit svagt. några sämre månader bakom Fram till segern mot Leipzig för en månad sedan hade man sex (!) raka hemmaförluster. Ett makalöst facit, och Jürgen Klopps största kris sedan han blev Liverpooltränare.

Men segern mot Leipzig blev en vändpunkt. Efter den följde man upp med att slå både Wolves och Arsenal, för att sedan dock åka på en ny förlust mot Real Madrid. ”Marängerna” stod för en imponerande prestation och vann mötet i Madrid med 3-1, efter bland annat två mål från Vinicius Júnior.

Brassen Vinicius, som Karim Benzema tyckte var så dålig att det kändes som att han spelade för motståndarna i höstas, har kommit igång riktigt bra på sistone. Efter att ha utvecklat beslutsfattningen och fått bättre skärpa i avslutslägena kan han nu verkligen dra nytta av sin fantastiska speed och teknik på bästa sätt. Han är ett sylvasst vapen som är på väg att utvecklas till en riktig toppspelare i världen.

Hela Real Madrid ser starka ut just nu. De följde upp segern mot Liverpool med att vinna det viktigaste clásicot på länge, då man tog väldigt viktiga poäng i den fantastiskt spännande kampen om spanska ligatiteln.

Liverpool saknar alltjämt sina tre främsta mittbackar, Virgil van Dijk, Joe Gomez och Joël Matip. Här väntas Ozan Kabak och Nathaniel Phillips bilda mittlås. Real Madrid å sin sida saknar både Sergio Ramos och Raphaël Varane.

Vårt speltips

Real Madrid har gång på gång denna säsong visat att man är starka i de stora matcherna. Barcelona har besegrats två gånger om och mot Atlético Madrid har man tagit fyra av sex poäng. Liverpool avfärdades kontrollerat förra veckan.

Liverpool lider fortsatt av att inte ha sina bästa mittbackar att tillgå. Real har visserligen samma problem, men inte lika omfattande. Dessutom har skadeläget ljusnat hos de vita, där Karim Benzemas återkomst varit en stor, positiv injektion för hela laget.

Med klart försvagade mittförsvar på båda sidor, och ett Liverpool som kommer att behöva gå framåt, tror vi på mål åt båda håll. Vi spelar ”Båda lagen gör mål – ja” till oddset 1,50 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Här under finner ni fler odds på Liverpool – Real Madrid. Oddsen är från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Liverpool vinner 1.95
Oavgjort 3.80
Real Madrid vinner 3.50
Över 2,5 mål i matchen 1.57
Under 2,5 mål i matchen 2.37
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL-matcher (V.43)
Se vilka matcher som spelas idag & vilka odds vi har lagt som speltips under vecka 43. Samla en kupong & läs våra hockeytips inför! …
25 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Vill du kunna titta på Manchester United - Liverpool stream från Premier League? Vi hjälper dig att streama matchen & sända på TV! …
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman