Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 dec, 2023

Liverpool – Fulham 3/12: Stream, odds & speltips

På söndag klockan 15:00 står Liverpool och Fulham mot varandra på Anfield i Premier League. Följ med oss när vi går igenom alla detaljer inför denna spännande match.

Liverpool går in i matchen med en imponerande form, särskilt på hemmaplan där de är helt oslagbara. För Londonklubben blir det en tuff utmaning att möta detta formstarka lag. Få en översikt över allt inför matchen, där vi erbjuder dagens bästa speltips, odds och information om live streaming online.

Vad: Liverpool – Fulham, Premier League
När: Den 3/12, kl. 15:00
Vart: Anfield
Speltips: Liverpool -1.5 mål (1.73 hos Expekt)
Livestream: > Viaplay

Liverpool -1.5 mål

Odds = 1.73
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Liverpool vs Fulham Match Outcome
Match Starts 03/12 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Liverpool kommer till matchen med tio raka hemmavinster. Frågan är om de kan säkra en elfte?
 • Fulham slog Wolves i senaste omgången, efter att ha förlorat två matcher på raken.
 • En utmanande uppgift väntar Fulham, precis som för alla lag som besöker Anfield.

Liverpool – Fulham stream

Vi vill börja med att påpeka att denna match är inkluderad i dagens Europatipset. Om ni är intresserade av att sätta ihop ett systemspel kan ni följa vårt speltips för matchen mellan Liverpool och Fulham.

Om ni också är intresserade av att se matchen live online är det självklart möjligt. För detta behöver ni ett konto hos Viaplay samt ett sportabonnemang för att låsa upp alla Premier League-matcher. Följ vår enkla guide nedan för att komma igång på ett smidigt och enkelt sätt.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Liverpool – Fulham

Liverpool – Fulham speltips

Vidare vill vi dela med oss av vårt speltips inför matchen mellan Liverpool och Fulham. Vi har stark tro på en seger för Liverpool och tror dessutom att de kommer att vinna med några mål.

Liverpool på Anfield utgör en verklig fara för sina motståndare. Faktum är att de har vunnit samtliga tävlingsmatcher under den pågående säsongen, totalt tio stycken. Inget lag har lyckats ta poäng mot detta oerhört starka hemmalag, och vi tvivlar starkt på att Fulham kommer att bli det första laget att bryta den trenden.

Fulham lyckades återhämta sig med en seger senast efter två förluster, och det var underhållande match som svängde fram och tillbaka. Fulham drog till slut det längsta strået och vann matchen med 3-2, vilket innebar tre mycket viktiga poäng för Londonklubben. Nu står de dock inför en betydligt svårare uppgift när de reser till Anfield.

Vi är övertygade om vår analys och placerar vårt spel på att Liverpool vinner, och vi tror att de gör det med åtminstone två mål. Vi lägger detta spel hos Expekt, ett spelbolag som vi starkt rekommenderar. Om du inte redan har ett konto hos Expekt kan du skapa ett och dessutom ta del av ett välkomsterbjudande i form av ett gratisspel, upp till imponerande 1500 kr.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har också valt att presentera ytterligare tre speltips till matchen mellan Liverpool och Fulham som du kan se nedan – och samtliga val är hämtade från Expekt.

Speltips Odds
Liverpool leder i halvtid & vinner matchen 1.76
Liverpool -2.5 mål 2.75
Rätt resultat: 3-0 8.00
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar