Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 19 maj, 2021

Levante – Cadiz, 21/5: Speltips & stream

Levante – Cadiz, 21/5: Speltips & stream

Det är skönt för både Levante och Cadiz att kunna sköta av detta möte utan press. Båda lagen finns på den nedre halvan av La Liga tabellen.

Inget av lagen riskerar att åka ur. Cadiz har varit lite bättre denna säsong och tagit 3 poäng fler.

Ändå är Levante givna favoriter till seger.

Därför finns det ett stort värde att hämta i att Cadiz, som är starka på resande fot, plockar poäng.

Vad: Levante – Cadiz, La Liga
Avspark: Den 2021-05-21, kl. 21:00
Vart: Estadio Ciudad de Valencia
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: Cmore
Speltips: X2 (Odds: 2.12 hos Unibet)

Se Levante – Cadiz stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Levante – Cadiz på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Levante – Cadiz live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

Speltips & odds

Sett ur Levantes och Cadiz perspektiv har båda gängen gjort en bra säsong. Varken mer eller mindre.

De 3 senaste säsongerna har Levante slutat på positionerna 15, 15 och 12. Denna säsong verkar inte bli något undantag. Laget är inte bättre än så, sett över en hel säsong.

Med bara 9 segrar på 37 matcher kommer man inte längre än så. Ett tag såg det lysande ut. Levante var på väg att sluta på den övre halvan av tabellen. Men en misslyckad vår har sett dem halka ner i tabellen till en 14:e plats, med endast en omgång kvar av La Liga.

Ett av de stora problemen har varit hemmaformen där Levante bara har 5 vinster på 18 ligamatcher. Att Levante ska vara givna favoriter att slå Cadiz är inte helt trovärdigt.

Cadiz ska ha minst lika stor chans till poäng. Kanske ännu mer då detta är ett bortamöte. Deras första säsong i toppdivisionen har varit lyckosam, främst eftersom de har varit ett slagkraftigt lag.

Med en omgång kvar ligger de på en 12:e plats. Vid en seger kan de faktiskt hamna på den övre halvan av tabellen, om Osasuna och Granada förlorar sina matcher.

Formen är inte helt perfekt med två raka förluster i ryggen. Men de är stabila nog för att hålla undan Levante. Samt att Cadiz är luriga på resande fot, där de har blivit slagna 7 gånger på 18 bortamatcher.

Säsongens första inbördesmöte slutade 2-2. De 3 senaste inbördesmöte har slutat oavgjort och det är fullt möjligt att även detta möte gör det.

Det är inte så värst mycket som skiljer lagen när det kommer till kvalité. Så att Levante ska ta detta enkelt köper vi inte.

  • Vårt speltips: X2 (oavgjort i matchen eller Cadiz seger)
  • Odds: 2.12
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Levantes möjlig startuppställning:

Cardenas; Coke, Duarte, Rober, Clerc; De Frutos, Melero, Malsa, Bardhi; Morales, Roger.

Cadizs möjlig startuppställning:

Gil; Martin, Fali, Lopez, Espino; Sobrino, Jose Mari, Jonsson, Izquierdo; Lozano, Negredo.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar