Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 okt, 2023

Kroatien – Turkiet 12/10: Stream, odds & speltips

Det är dags för gruppfinalen mellan Kroatien och Turkiet i den sjunde omgången. Matchen äger rum i Osijek på Opus Arena, som har en kapacitet på upp till 13 000 åskådare, och en fullsatt arena förväntas skapa en fantastisk stämning.

Det är en kamp mellan ettan och tvåan i gruppen. Båda lagen har samlat ihop tio poäng, men Kroatien har en match mindre spelad, vilket ger dem en viss fördel. Dessutom spelar de nu på hemmaplan, vilket ytterligare ökar deras fördel inför denna mycket viktiga match. Vi har sammanställt all information om mötet mellan Kroatien och Turkiet. Häng med oss när vi går igenom detaljerna.

Vad: Kroatien – Turkiet, EM – Kval
När: Den 12/10, kl. 20:45
Vart: Opus Arena
Speltips: Oavgjort i halvtid (2.10 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Oavgjort i halvtid

Odds = 2.10
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Croatia vs Turkiye Match Outcome
Match Starts 12/10 20:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Kroatien har flera spelare frånvarande på grund av skador, inklusive veteranen Perisic. Hoffenheim-forwarden Kramaric är också skadad.
 • Gästerna saknar också flera spelare, såsom Under, Ucan, Kobak och Guler, för att nämna några.
 • En mycket spännande match väntar i EM-kvalet mellan gruppledaren och andraplacerade laget.

Kroatien – Turkiet stream

Matchen mellan Kroatien och Turkiet finns med på Europatipset idag. Så om du är intresserad av att skapa en spelkupong kan du alltid läsa vår fullständiga analys för att få en bättre förståelse av matchen.

Förutom detta går det också att streama den här mycket spännande matchen. Allt som behövs är ett Viaplay-konto samt ett aktivt sportabonnemang. Följ vår enkla guide nedan och börja njuta av högkvalitativ fotboll året runt.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Kroatien – Turkiet

Kroatien – Turkiet speltips

Självklart har vi även utarbetat ett speltips för matchen mellan Kroatien och Turkiet. Här tror vi på en jämn inledning och kommer därför att fokusera på 1×2-marknaden i halvtid.

Kroatien är knappast kända för att krossa sina motståndare. Trots att de är favoriter i denna match och en framstående fotbollsnation vinner de sällan med höga siffror. Istället är deras framgångar byggda på hårt arbete, lagarbete och framför allt en solid defensiv. Det har varit nyckeln till deras prestationer på senare tid.

Turkiet har en mer offensiv inställning, men när de reser till Kroatien är det förmodligen attitydförändring som gäller. De måste anamma en mer defensiv strategi, försöka hålla nollan så länge som möjligt och eventuellt försöka skapa chanser senare i matchen. För dem räcker det att lämna Kroatien med en poäng, men det det blir en svår uppgift.

Vi tror att gruppfinalen kommer att vara jämn, åtminstone i början. Kroatien är vana vid att spela jämna matcher, och utan Kramaric i spetsen som har varit en grym målgörare för sitt klubblag kan det bli svårare för dem offensivt. Det är möjligt att Kroatien kommer att vinna till sist, men vi förväntar oss en jämn och försiktig inledning.

Vi har tagit fram marknadens högsta odds för oavgjort i halvtid. Det är Bet365 som står för oddset – ett av flera skattefria spelbolag som vi varmt rekommenderar.

Mer odds & betting inför matchen

Läs om våra ytterligare spelalternativ inför matchen mellan Kroatien och Turkiet. Den här matchen förtjänar sannerligen mer än ett speltips och vi har därför gjort grovjobbet, och tagit fram flera intressanta val. Kika igenom våran nedan.

Samtliga odds är tagna från speljätten Bet365.

Speltips Odds
Kroatien vinner 1.65
Kroatien vinner & håller nollan 2.50
Under 2.5 mål 1.72
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar