Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 dec, 2023

Kanada U20 – Sverige U20 29/12: Stream, odds & speltips

Sverige Tyskland speltips stream JVM

Vi når nu omgång 3 i juniorvärldsmästerskapet i ishockey, och en framstående match står på agendan mellan Kanada och Sverige. Nedsläppet sker på fredag klockan 19:30.

Denna spännande sammandrabbning utspelas mellan de två främsta lagen i gruppen, nämligen Kanada och Sverige. Vi kommer att noggrant gå igenom allt inför matchen, erbjuda våra bästa speltips, redogöra för odds samt förse dig med en guide om hur du kan streama JVM online. Häng med oss för en utförlig förhandsanalys.

Vad: Kanada – Sverige, Ishockey – JVM
När: Den 29/12, kl. 19:30
Vart: Scandinavium
Speltips: Över 5.5 mål (1.60 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Över 5.5 mål

Odds = 1.60
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • De två starkaste lagen i gruppen gör upp i omgång 3.
 • Kanada har imponerat med otroliga 15 mål i sina två första matcher.
 • Sverige har gjort 11 mål och har fortfarande inte släppt in något.

Kanada – Sverige stream

Vi presenterar nu hur du kan streama den kommande höjdpunktsmatchen mellan Kanada och Sverige. För att komma igång behöver du endast skapa ett konto på streamingtjänsten Viaplay och prenumerera på ett sportabonnemang. Därefter får du tillgång till samtliga matcher från JVM, samt en mängd andra spännande evenemang. Börja din streamingupplevelse redan idag och följ JVM online, samt naturligtvis mycket mer under året.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Kanada – Sverige

Kanada – Sverige speltips

Vi är även glada att dela med oss av vårt bästa speltips inför mötet mellan Kanada och Sverige.

Vi blickar fram emot en riktig höjdpunkt på Scandinavium i Göteborg där lagen står inför den tredje omgången, och båda har redan säkrat segrar i sina inledande matcher.

Kanada inledde mot Finland och vann med 5-2, även om det blev något tumultartat. I den sista perioden redde Kanada ut alla hinder och säkrade en bekväm seger. Därefter mötte de Lettland och det blev en ren uppvisning där de satte otroliga tio mål och höll dessutom nollan.

Sverige har varit felfria i sina två första matcher. I öppningsmatchen mot Lettland satte de tre snabba mål i den första perioden och säkrade en 6-0-seger till slut. I nästa match stod de mot Tyskland, en lite tuffare match på förhand, men ändå hanterade Sverige situationen med lätthet och vann med 5-0.

Inför den här matchen har vi valt att fokusera på ett överspel mellan två mycket skickliga lag, särskilt framåt. Båda lagen har varit målglada, och när två sådana lag möts förväntar vi oss en målrik match. Därför anser vi att ett överspel med över 5.5 mål är ett utmärkt val. Vi har tagit fram odds från spelbolaget Unibet.

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av våra övriga speltips och odds inför mötet mellan Kanada och Sverige. Det är verkligen en fantastisk match som inte bör gå obemärkt förbi. För att ytterligare intensifiera spänningen har vi utarbetat fler spelmöjligheter inför denna match.

Speltips Odds
Över 6.5 mål 2.23
Över 1.5 mål första perioden 1.81
Rätt resultat: 4-3 till Kanada 10.00
EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar