Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 24 nov, 2021

Kanada – Sverige, 25/11: Speltips & stream

Kanada – Sverige, 25/11: Speltips & stream

Davis Cup i tennis drar igång med ett helt öppet möte mellan Kanada och Sverige.

Sverigeettan Mikael Ymer (i bild), tillsammans med brorsan Elias Ymer, står för singelspelet.

Dubbelmatcherna kommer att spelas av André Göransson och Jonathan Mridha. Trotjänarna Robert Lindstedt och Markus Eriksson har lämnats utanför truppen av den svenska lagkaptenen Robin Söderling.

Först ut ställs vi mot Kanada, vars två bästa spelare, i form av två världsstjärnor inom tennis, inte kommer till start.

Vad: Kanada – Sverige, Davis Cup
Avspark: Den 2021-11-25, kl. 16:00
Vart: Madrid, Spanien
Kanal: Kanal 9
Speltips: Sverige (Odds: 2.20 hos Bet365)

Kanada – Sverige stream

Du kan streama mötet mellan Kanada och Sverige från Davis Cup genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Davis Cup i tennis. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Kanada – Sverige stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se tennismatcherna mellan Kanada – Sverige via live stream

Vi har skapat en guide, där du kan läsa mer om Sveriges matcher.

Speltips & odds

Reglerna är enkla. Varje landskamp består av två singelmatcher och en dubbelmatch. Landet som vinner totalen i dessa 3 matcher vinner även mötet i gruppspelet.

För att ta sig vidare från gruppspelet så krävs det att man vinner gruppen eller kvalar sig vidare som en av de två bästa 2:orna i turneringen.

Formatet är också enkelt. Singelspelarna som är rankade som nummer 2, i varje land, ställs mot varandra. Därefter spelar ettorna mot varandra. Slutligen avslutas mötet med en dubbel match.

I Sveriges grupp hittar vi Kanada och Kazakstan. Först ut ställs vi mot Kanada.

Hela Kanadas hopp ligger på Vasek Pospisil, rankad på plats 133 på ATP-touren.

Detta då världsstjärnorna Felix Auger-Aliassime (11:an i världen) och Denis Shapovalov (plats 14 på världsrankningen) har dragit sig ur. Två tunga avbräck. Båda spelarna var med i ATP Stockholm, men har sedan dess valt att inte delta.

Felix Auger-Aliassime har meddelat: ”Jag måste dra mig ur Davis Cup och avsluta min säsong. Jag har dragits med en skada under en tid och läkarna rekommenderar att jag ska vila ut innan nästa säsong sätter igång.”

Denis Shapovalov har meddelat: ”Jag kommer tyvärr inte att delta i Davis Cup. Det är alltid ett nöje och en ära för mig att representera mitt land i Davis Cup, men jag behöver vila.”

Sedan tidigare är Milos Raonic otillgänglig.

Förutom Vasek Pospisil, som kommer spela mot Mikael Ymer, kommer Brayden Schnur, rankad 234 på ATP:n eller Peter Polansky, rankad 277 på ATP:n att möta Elias Ymer.

Vasek Pospisil kommer även att spela dubbeln, ihop med Schnur or Polansky, mot André Göransson och Jonathan Mridha.

Den svenska lagkaptenen Robin Söderling har kommenterat den svenska uttagningen:

”Elias och Micke håller hög nivå och är självklara i laget. André är en fantastisk dubbelspelare och har spelat bra i år och varit i kvartsfinal i Wimbledon. Sen var det ett svårt val, vi har flera spelare som är jämna och aktuella men Jonathan har gjort många bra matcher på slutet och är en spelare som kan göra bra insatser.”

Sverige har ett starkt startfält där de inte alls på något sätt ska vara sämre än Kanada.

Den kanadensiska lagkaptenen Frank Dancevic i Kanada har sagt att det inte finns några lätta matcher mot Sverige. Robin Söderling har svarat med att mötet är öppet.

Ändå ser spelbolag Kanada som favoriter till seger. Märkligt. Det erbjuds en bra bit över dubbla degen i odds på att Sverige vinner i slutändan.

Allt över dubbla degen i odds är av värde.

Därför landar spelet på att Sverige slår Kanada i det första gruppspelsmötet.

  • Vårt speltips: Sverige vinner mötet
  • Odds: 2.20
  • Bettingsida: Bet365

Nyheter

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar