Kanada - Sverige, 25/11: Speltips & stream

Miami Gardens, Florida, USA. 24th Mar, 2021. Mikael Ymer of Sweden hits a backhand during his victory over Alejandro Tabilo of Chile in the first round of the Miami Open on March 24, 2021 on the grounds of Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida. Mike

Davis Cup i tennis drar igång med ett helt öppet möte mellan Kanada och Sverige.

Sverigeettan Mikael Ymer (i bild), tillsammans med brorsan Elias Ymer, står för singelspelet.

Dubbelmatcherna kommer att spelas av André Göransson och Jonathan Mridha. Trotjänarna Robert Lindstedt och Markus Eriksson har lämnats utanför truppen av den svenska lagkaptenen Robin Söderling.

Först ut ställs vi mot Kanada, vars två bästa spelare, i form av två världsstjärnor inom tennis, inte kommer till start.

 

Streama tennis i Sverige!

Se massor av tennis från Davis Cup

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kanada – Sverige, Davis Cup
Avspark: Den 2021-11-25, kl. 16:00
Vart: Madrid, Spanien
Kanal: Kanal 9
Speltips: Sverige (Odds: 2.20 hos Bet365)

 

Kanada – Sverige stream

 

Du kan streama mötet mellan Kanada och Sverige från Davis Cup genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Davis Cup i tennis. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Kanada – Sverige stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se tennismatcherna mellan Kanada – Sverige via live stream

 

Vi har skapat en guide, där du kan läsa mer om Sveriges matcher.

 

Speltips & odds

 

Reglerna är enkla. Varje landskamp består av två singelmatcher och en dubbelmatch. Landet som vinner totalen i dessa 3 matcher vinner även mötet i gruppspelet.

För att ta sig vidare från gruppspelet så krävs det att man vinner gruppen eller kvalar sig vidare som en av de två bästa 2:orna i turneringen.

Formatet är också enkelt. Singelspelarna som är rankade som nummer 2, i varje land, ställs mot varandra. Därefter spelar ettorna mot varandra. Slutligen avslutas mötet med en dubbel match.

I Sveriges grupp hittar vi Kanada och Kazakstan. Först ut ställs vi mot Kanada.

Hela Kanadas hopp ligger på Vasek Pospisil, rankad på plats 133 på ATP-touren.

Detta då världsstjärnorna Felix Auger-Aliassime (11:an i världen) och Denis Shapovalov (plats 14 på världsrankningen) har dragit sig ur. Två tunga avbräck. Båda spelarna var med i ATP Stockholm, men har sedan dess valt att inte delta.

Felix Auger-Aliassime har meddelat: ”Jag måste dra mig ur Davis Cup och avsluta min säsong. Jag har dragits med en skada under en tid och läkarna rekommenderar att jag ska vila ut innan nästa säsong sätter igång.”

Denis Shapovalov har meddelat: ”Jag kommer tyvärr inte att delta i Davis Cup. Det är alltid ett nöje och en ära för mig att representera mitt land i Davis Cup, men jag behöver vila.”

Sedan tidigare är Milos Raonic otillgänglig.

Förutom Vasek Pospisil, som kommer spela mot Mikael Ymer, kommer Brayden Schnur, rankad 234 på ATP:n eller Peter Polansky, rankad 277 på ATP:n att möta Elias Ymer.

Vasek Pospisil kommer även att spela dubbeln, ihop med Schnur or Polansky, mot André Göransson och Jonathan Mridha.

Den svenska lagkaptenen Robin Söderling har kommenterat den svenska uttagningen:

”Elias och Micke håller hög nivå och är självklara i laget. André är en fantastisk dubbelspelare och har spelat bra i år och varit i kvartsfinal i Wimbledon. Sen var det ett svårt val, vi har flera spelare som är jämna och aktuella men Jonathan har gjort många bra matcher på slutet och är en spelare som kan göra bra insatser.”

Sverige har ett starkt startfält där de inte alls på något sätt ska vara sämre än Kanada.

Den kanadensiska lagkaptenen Frank Dancevic i Kanada har sagt att det inte finns några lätta matcher mot Sverige. Robin Söderling har svarat med att mötet är öppet.

Ändå ser spelbolag Kanada som favoriter till seger. Märkligt. Det erbjuds en bra bit över dubbla degen i odds på att Sverige vinner i slutändan.

Allt över dubbla degen i odds är av värde.

Därför landar spelet på att Sverige slår Kanada i det första gruppspelsmötet.

 

 

  • Vårt speltips: Sverige vinner mötet
  • Odds: 2.20
  • Bettingsida: Bet365

 

 

 

Nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman