Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 dec, 2022

Kamerun – Brasilien (VM): Stream, speltips & odds

Kamerun Brasilien speltips stream

Brasilien spelar sin tredje och sista gruppspelsmatch, när man möter Kamerun. Brassarna är redan klara för slutspel, medan Kamerun måste vinna för att ha möjlighet att säkra avancemang. Vi ser en mycket intressant match framför oss, som ni här finner ett speltips till! Se även hur ni gör för att titta på Kamerun – Brasilien online.

Brasilien har inlett VM på ett bra sätt, genom att vinna sina två första matcher utan att släppa in ett mål. Man är redan klara för åttondelsfinal, men förstaplatsen i gruppen är inte helt säkrad. För att vinna gruppen krävs att man inte förlorar mot Kamerun samtidigt som Schweiz slår Serbien och tar igen målskillnaden som skiljer lagen åt.

Det ser alltså rätt ljust ut för Brasilien även vad gäller att vinna gruppen. Kamerun har visst hopp om att knipa andraplatsen, och för att göra så krävs seger här samtidigt som Schweiz inte slår Serbien. Serbien får heller inte vinna mot Schweiz med fler mål än vad Kamerun slår Brasilien med. Många olika faktorer att väga in, och ni gör kanske bäst i att ta er en titt på tabellen själva. Här finner ni hur som helst vårt speltips med odds till Kamerun – Brasilien, och även info om hur ni hittar en live stream till matchen.

Under 2,5 mål (Mr Green)

Bonus: Få 500 kr i free bet hos Mr Green

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Unibet

Vad: Kamerun – Brasilien, VM 2022
Var: Al Thumama Stadium, Doha
När: Kl. 20:00, 2 december
Live stream: C More
TV: Sportkanalen
Speltips: Under 2,5 mål (2.12 hos Mr Green)

Inför matchen

  • Neymar är småskadad och har dessutom feber, och missar matchen. Även Danilo och Alex Sandro missar matchen.
  • Brasilien är redan klara för avancemang, efter att ha tagit 6 poäng på 2 matcher.
  • Kamerun kan fortfarande gå vidare från gruppen, om man vinner här och samtidigt har tur med resultatet mellan Schweiz och Serbien.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’0Y5Q5WCQZKmDRceXK2h1xHaiz7BCue6pttDTDdLa’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Kamerun – Brasilien

Det är enklare än vad man kan tro att streama Kamerun – Brasilien live, och allt som krävs för att titta på matchen direktsänt är att ni skapar ett konto och köper sportabonnemang hos C More. När det är gjort kan ni se VM 2022 direktsänt på nätet.

Välj själva vilken enhet ni har igång er Kamerun – Brasilien stream ifrån. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Vi skulle tro att ni blir väldigt nöjda med er Kamerun – Brasilien live stream. Bild, ljud och kommentatorer till sändningen håller toppklass.

  • Gå till C More
  • Skapa konto och köp sportabonnemang
  • Streama Kamerun – Brasilien

Speltips & odds: Kamerun – Brasilien

Brasilien har gått rent i VM så här långt, full pott, vilket är en bedrift man är ensamma om tillsammans med Portugal. Men till skillnad från Portugal har Brasilien heller inte släppt in ett enda mål, trots att halva fyrbackslinjen saknades mot Schweiz senast. Danilo och Alex Sandro är skadade, och missar även fredagens match mot Kamerun. Utöver dessa två är även Neymar skadad, och dessutom febersjuk.

Kamerun inledde med att förlora mot Schweiz med 0-1, i en match där etniske kameruniern Breel Embolo satte enda målet. Därefter bjöd Kamerun på en riktigt sevärd match, när man spelade 3-3 mot Serbien. 1-0 blev 1-3, som slutligen blev 3-3. Man hade dock behövt vinna någon av matcherna för att ha hyfsade chanser att gå vidare. Nu krävs seger mot Brasilien samtidigt som man måste ha flyt med resultatet mellan Schweiz och Serbien.

Brasilien kommer att rotera startelvan en aning här, skulle vi tro. Kamerun ställer givetvis bästa möjliga lag på planen. Vi vill inte spela på Brasilien med tanke på den stora skillnaden i motivation som här finns, och vi såg exempelvis hur det gick för Frankrike när man befann sig i en liknande situation mot Tunisien.

Vi väljer i stället att spela ett målspel. Brasilien har sett väldigt stabila ut defensivt, och här vilar man sina vassaste offensiva pjäser. ”Under 2,5 mål” finns till 2.12 gånger pengarna hos Mr Green, och spelas.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.12
  • Spelsida: Mr Green

Ni får gärna ta er en titt på speltips på VM 2022.

Annan betting på matchen

Det finns massor av spel på Kamerun – Brasilien. Nedan hittar ni tre spelförslag på matchen.

Speltips Odds (Mr Green)
Båda lag gör mål – Nej 1.81
Över 2.5 mål 1.74
1X 2.80

Bettingsidor med odds inför matchen

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar