(JVM) Sverige - USA (15/8): Stream, speltips & odds

Sverige - USA ishockey-JVM.

Sverige ställs emot USA i junior-VM i ishockey! Ta del av våra tankar inför matchen och ett speltips. Läs även om hur ni gör för att live streama Sverige – USA.

Sverige har fått bästa möjliga start på JVM i ishockey, med två segrar under ordinarie tid på två matcher. Nu ställs man inför sin hittills tuffast match i turneringen, när man möter ishockeynationen USA.

Vi ger er allt ni behöver veta inför matchen mellan Juniorkronorna och USA. Ta del av speltips och odds till mötet, och se hur ni bär er åt för att hitta en Sverige – USA live stream.

Se ishockey online

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama ishockey

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – USA, JVM i ishockey
Var: Edmonton, Kanada
När: Kl. 04:00, natten till 15 augusti
Live stream: SVT Play
TV: SVT2
Speltips: Sverige vinner inkl. förlängning och straffar (2,50, Svenska Spel)

Inför matchen

  • USA har redan avverkat tre matcher, och har på dessa tagit tre segrar och levererat den osannolika målskillnaden 19-2.
  • Sverige har spelat två matcher hittills, och har även dem gått rent. Målskillnad: 9-2.
  • Om två lag slutar på samma poäng i gruppen, går inbördes möten före mållskillnad.

Streama Sverige – USA (JVM)

Det är inte alls särskilt svårt att hitta en JVM Sverige – USA live stream att se direkt på internet. Matchen sänds av SVT, och Sveriges Television kommer att erbjuda alla att se matchen online på SVT Play. Gå alltså bara in på SVT Play, ta fram matchen och börja njuta av er ishockey stream.

Ni väljer själva om ni ska ha igång er Sverige – USA live stream från JVM i hockey via mobil, dator eller surfplatta. Det är nämligen så att det går utmärkt att se matchen live från valfri enhet. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Sändningen på SVT Play är av hög kvalitet, vilket kan vara kul att veta för er som ska streama Sverige – USA. Såväl bild som ljud är förstklassigt, och kommentatorerna är mycket kunniga och pålästa.

  • Gå till SVT Play
  • Titta på live-TV
  • Se Österrike – Sverige (JVM) online

Speltips & odds: Sverige – USA

Sverige har fått en bra start på ishockey-VM för juniorer, genom att vinna sina två första matcher. Först blev det seger med 3-2 mot Schweiz, och därefter krossade man Österrike med hela 6-0. Nu väntar en på pappret svårare match än de två första, när USA står för motståndet.

USA har gått riktigt bra så här långt i turneringen. Först slog man Tyskland med 5-1, därefter körde man över Schweiz med 7-1. I den tredje matchen, för man har hunnit med en match mer än Sverige, vann man mot Österrike med 7-0.

Det är USA som går in till den här matchen som favoriter. Svenska Spel ger 1,84 på seger för USA, 4,35 för oavgjort och 3,50 på svensk seger. Förutom att USA gjort något bättre resultat än Sverige så här långt, spelas matchen i Kanada. Det geografiska läget gör att fler amerikanska än svenska supportrar säkerligen kommer att närvara på läktarna.

Även om USA gått fram som en ångvält i gruppspelet, har vi en stor tro på att Sverige kan komma ur den här matchen med poäng. Sverige ser starka ut, och har vunnit sina matcher.

Den raka 2:an känns riskabel, och vi väljer att gardera oss en aning. Vi spelar ”Sverige som vinnare inklusive förlängning och straffar”. Det finnes till 2,50 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Sverige vinner inklusive förlängning och straffar
  • Odds: 2,50
  • Spelsida: Svenska Spel

Till den här matchen är vår rekommendation att ni spelar på Svenska Spel, men kolla gärna in nya bettingsidor också.

Annan betting på matchen

Det finns massor av odds att spela på. Nedan finner ni ytterligare spelförslag.

Speltips Odds (Svenska Spel)
Sverige +,05 1,95
USA vinner full tid 1,84
Sverige vinner full tid 3,50

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.