Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 5 feb, 2024

Jordan – Sydkorea 6/2: Stream, odds & speltips

En plats i finalen står på spel i Asiatiska mästerskapet när Jordan och Sydkorea ställs mot varandra i en avgörande match. Avspark är planerad till klockan 16:00 på tisdag.

Det är en högst intressant tillställning som väntar när Jordan och Sydkorea gör upp om en finalplats i Asiatiska mästerskapet 2024. Följ med oss när vi går igenom alla aspekter inför denna spännande drabbning. Vi kommer att analysera lagen, granska samtliga odds, dela med oss av vårt speltips och erbjuda en guide om hur du kan streama matchen online.

Vad: Jordan – Sydkorea, Asiatiska mästerskapet
När: Den 6/2, kl. 16:00
Vart: Ahmad bin Ali Stadium
Speltips: Båda lagen gör mål (2.25 hos Unibet)
Livestream: > Bet365

Båda lagen gör mål

Odds = 2.25
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Jordan vs South Korea Match Outcome
Match Starts 06/02 16:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Lagen möttes tidigare i gruppspelet, och då slutade matchen 2-2.
 • Sydkorea är obesegrade i samtliga sina matcher i Asiatiska mästerskapet.
 • Jordan besegrade både Irak och Tadzjikistan under ordinarie matchtid.

Jordan – Sydkorea stream

Semifinalen i Asiatiska mästerskapet är utan tvivel höjdpunkten på tisdagen, och här går vi igenom hur du kan livestreama matchen online.

För att ta del av live streaming i Asiatiska mästerskapet behöver du först skapa ett konto hos Bet365. Detta kan enkelt göras genom att klicka på länken i vår guide nedan.

Efter att du har registrerat ett konto krävs en minsta insättning på 50 kr för att låsa upp live streaming-utbudet hos spelbolaget. Därefter är du redo att börja njuta av spännande fotboll och andra stora sportevenemang året runt. Detta kan utföras på din dator, iPad eller telefon med imponerande bild- och ljudkvalitet. Följ vår guide för att komma igång med livestreaming.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Jordan – Sydkorea

Jordan – Sydkorea speltips

Inför semifinalen mellan Jordan och Sydkorea tror vi en liknande tillställning som i deras första möte under gruppspelet. Vårt speltips för denna match är att båda lagen kommer att göra mål.

I det tidigare mötet avslutades gruppspelsmatchen med en imponerande 2-2-ställning. Det var en intensiv match som erbjöd allt man kan önska, och lite till. Jordan var mycket nära att säkra alla tre poäng, men i den 91:a minuten gjorde de ett självmål, vilket resulterade i en poäng vardera för lagen.

Nu när det är dags för semifinalen kan förutsättningarna och spelsättet möjligen förändras. Trots det tror vi fortfarande att matchen har potential att vara både underhållande och målrik. Under Asiatiska mästerskapet har vi bevittnat många spännande matcher med sena mål, straffar och röda kort, och det är svårt att förutspå hur en match kommer att utvecklas eller vilket lag som kommer att vinna. Här kan allt hända.

En ytterligare intressant faktor är att Sydkorea har spelat med båda lagen gör mål i samtliga sina matcher här under Asiatiska mästerskapet. Kan vi förvänta oss en liknande utveckling i denna match? Vi tror det och väljer det som vårt speltips, och vi placerar vårt spel hos spelbolaget Unibet.

Mer odds & betting inför matchen

Inför en semifinal förtjänar vi självklart fler spelalternativ. Vi har därför utfört arbetet åt dig och presenterar flera spelalternativ inför matchen. Alla odds är hämtade från Unibet, en spelsida som vi starkt rekommenderar om du föredrar att betta online.

Speltips Odds
Jordan vinner 6.10
Oavgjort i halvtid 2.16
Rätt resultat: 2-1 18.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar