Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 okt, 2023

IFK Norrköping – Malmö FF 29/10: Stream, odds & speltips

Vi har flera spännande matcher i Allsvenskan att se fram emot under söndagen. Låt oss fokusera på matchen mellan IFK Norrköping och Malmö FF med avspark klockan 15:00.

För Malmö FF är det av yttersta vikt att fortsätta att vinna och jaga Elfsborg i toppen av tabellen. Med få matcher kvar i Allsvenskan kan minsta lilla misstag kosta dem guldet. I vår genomgång av matchen kommer vi att ge dig all nödvändig information och dela med oss av dagens bästa speltips. Dessutom visar vi dig hur du enkelt kan streama matchen live.

Vad: IFK Norrköping – Malmö FF, Allsvenskan
När: Den 29/10, kl. 15:00
Vart: Platinumcars Arena
Speltips: Malmö -1.5 mål (2.48 hos Expekt)
Livestream: > TV4 Play

Malmö -1.5 mål

Odds = 2.48
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
IFK Norrkoeping vs Malmö FF Match Outcome
Match Starts 29/10 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Inga nya skador att rapportera om hos något av lagen.
 • För Malmö FF är denna match ytterst viktig, och endast en seger gäller.
 • IFK Norrköping har inte mycket att spela för med endast tre omgångar kvar på spelschemat.

IFK Norrköping – Malmö FF stream

Självklart kan du också följa med på matchen mellan IFK Norrköping och Malmö FF via en livestream. För att göra detta krävs ett aktivt konto hos TV4 Play. Vidare behöver du teckna ett sportpaket för att kunna ta del av samtliga matcher från Allsvenskan, inklusive mötet mellan IFK Norrköping och Malmö FF.

Det är även värt att notera att denna match finns med på Europatipset idag, om du är intresserad. För extra tips och insikter om matcherna från Europatipset, kan du alltid ta en titt på våra speltips.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama IFK Norrköping – Malmö FF

IFK Norrköping – Malmö FF speltips

Denna match är verkligen av yttersta vikt för Malmö FF, och vi är övertygade om att de kommer att ta detta tillfälle i akt för att sätta extra press på tabelltoppande Elfsborg.

Malmö FF kommer till den här matchen med en imponerande seger hemma mot Varberg, vilket var mycket välkommet efter en tidigare förlust mot Kalmar. Överlag är lagets form stark med fyra segrar i de fem senaste matcherna i Allsvenskan. De behöver fortsätta att vinna för att bibehålla trycket på Elfsborg i tabelltoppen.

Samtidigt har hemmalaget IFK Norrköping haft en mindre framgångsrik period med två raka förluster mot Värnamo och BK Häcken. Dock har IFK Norrköping inte längre något att spela för, eftersom de inte kan riskera nedflyttning eller avancera mycket högre i tabellen. Och de spelar med andra ord bara av sina resterande matcher.

Av dessa skäl tror vi på Malmö FF och placerar ett spel på att de vinner matchen med minst två måls marginal.

Mer odds & betting inför matchen

Självklart nöjer vi oss inte med bara ett speltips för den här matchen, utan vi kommer att erbjuda flera alternativ för dig som är intresserad. Du kan ta en titt på samtliga alternativ nedan.

Samtliga odds kommer från spelbolaget Expekt.

Speltips Odds
Malmö vinner 1.52
Malmö leder i halvtid 2.00
Över 2.5 mål 1.64
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar