IFK Norrköping - Kalmar FF, 9/8: Stream, speltips & odds

IFK Norrköping Kalmar FF speltips

IFK Norrköping och Kalmar ställs emot varandra på måndagskvällen. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och så även information om hur ni hittar en IFK Norrköping – Kalmar FF live stream.

IFK Norrköping och Kalmar möts på måndag kväll, i en av matcherna som rundar av den 14:e omgången av Allsvenskan. Det är två lag som kommer från segrar som gör upp på Platinumcars Arena, där favoritskapet givetvis ligger på hemmalaget.

Vill ni läsa på om matchen får ni gärna ta del av vårt speltips med odds, och har ni lust att se den live kan vi tipsa er om en IFK Norrköping – Kalmar live stream.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Norrköping – Kalmar FF
Matchstart Kl. 19:00, den 9/8
Vart: Östgötaporten
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Norrköping vinner (2,06 hos Betsson)

Inför matchen

  • Norrköping har vind i seglen efter en stark seger mot IFK Göteborg.
  • Kalmar vann sin senaste match, mot Mjällby, vilket var första segern efter sommaruppehållet.
  • Norrköping har vunnit sina tre senaste matcher mot Kalmar.

Streama IFK Norrköping – Kalmar FF

Det är inte särskilt svårt att live streama IFK Norrköping – Kalmar FF online på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen direkt på internet är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då får ni tillgång till live streams av alla matcher från Allsvenskan, och kan även live streama Djurgården – AIK.

Det är möjligt att ha igång er IFK Norrköping – Kalmar FF stream direktsänt från valfri enhet. Du kan titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen. Sändningen visas med hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Titta på IFK Norrköping – Kalmar FF

Speltips & odds: IFK Norrköping – Kalmar FF

IFK Norrköping kommer från en stark seger borta mot IFK Göteborg, då man bröt en två matcher lång förlustsvit. Förlusterna kom dock mot Häcken och Hammarby, två av seriens formstarkaste lag.

Efter segern mot Göteborg talade Rikard Norling varmt om insatsen, och inte minst sin stjärnanfallare Samuel Adegbenro. Norling sa att försvararna bara studsar bort ifrån honom, och att han förstår varför för när han kramade om honom efter matchen kändes det som att krama om en sten. Adegbenro har gjort sju mål i Allsvenskan så här långt, vilket placerar honom på delad skytteligaledning tillsammans med Antonio Colak och Victor Edvardsen.

Kalmar kommer också in i den här matchen med en seger i ryggen. Laget bröt en dyster och tre matcher lång förlustsvit när man besegrade Mjällby hemma med 1-0. Ingen vinst som skrämmer livet ur Norrköping kanske, men väl tre viktiga poäng i kampen om en bra tabellplacering.

Norrköping ligger nu på 6:e plats i tabellen med 20 poäng, medan Kalmar skuggar placeringen bakom på 17 pinnar. Men enligt oss skiljer mer än tre poäng de här lagen emellan, om vi tittar på ren slagstyrka.

Kalmar gjorde en väldigt stark vår men har dalat under sensommaren, och mot ett Norrköping som kommer från en imponerande seger tror vi att man får det tufft. Här har ”Peking” hemmaplan och är generellt sätt det starkare laget. Den raka 1:an betalar så högt som 2,06 gånger insatsen på Betsson, och då är vi inte sena med att spela.

  • Vårt speltips: Norrköping vinner
  • Odds: 2,06
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman