Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 aug, 2021

IFK Göteborg – Hammarby, 8/8: Stream, speltips & odds

IFK Göteborg och Hammarby möts i en allsvensk toppmatch under söndagskvällen. Här finner ni vårt speltips till matchen, och kan även läsa om hur ni gör för att hitta er IFK Göteborg – Hammarby stream.

På söndag tar IFK Göteborg emot Hammarby på Gamla Ullevi, i de grönvitas fjärde raka bortamatch. Är Hammarby inne i en god matchrytm med dessa täta schema, eller är de slitna? Hur matchandet påverkat laget lär visa sig på söndagskvällen.

Vi går igenom det viktigaste inför matchen. Ta del av vårt speltips till mötet och läs om hur ni gör för att live streama IFK Göteborg – Hammarby!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – Hammarby IF
Matchstart Kl. 17:30, den 8/8
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Oavgjort (3,30 hos Betsson)

Inför matchen

  • Hammarby har ännu inte förlorat i Allsvenskan sedan Milos Milojevic tog över, men kommer från en tung förlust borta i Serbien.
  • IFK Göteborg har förlorat sina två senaste matcher, och söker sig tillbaka till formen.
  • Göteborg har inte besegrat Hammarby i någon av de nio senaste matcherna lagen mötts i Allsvenskan.

Streama IFK Göteborg – Hammarby live

Det är inte särskilt svårt att hitta en IFK Göteborg – Hammarby live stream att titta på online på internet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på Discovery och att där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan direkt var ni än befinner er, och således även hitta en Djurgården – AIK stream.

Det som är så bra är att du kan ha igång din fotboll live stream via valfri enhet. Det går att streama IFK Göteborg – Hammarby live från mobil, dator eller surfplatta. Sändningen håller dessutom hög nivå vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Titta på IFK Göteborg – Hammarby och njut av en bra match på alla sätt!

  • 1. Gå till Discovery Plus
  • 2. Skapa ett konto och köp ett abonnemang
  • 3. Streama IFK Göteborg – Hammarby

Speltips & odds: IFK Göteborg – Hammarby

Hammarby gjorde en slät figur i Belgrad under torsdagskvällen, och det var onekligen en av årets svagaste matcher från laget. Milos Milojevics Hammarby var obesegrade dessförinnan, och skulle nu gå upp mot ett serbiskt lag som tränaren borde ha stenkoll på efter sin tid som assisterade tränare i rivalen Röda Stjärnan – samtidigt som Cukaricki inte hade någon aning om vilka Hammarby var.

Men det blev pannkaka av det hela, även om det fortfarande finns chans att vända i Stockholm. Spelarna såg vilsna, trötta och okoncentrerade ut, och nog har det tuffa matchandet satt sina spår i spelartruppen. Faktum är att matchen i Göteborg blir Hammarbys fjärde raka bortamatch, efter att ha rest från Stockholm till Maribor, till Östersund och till Belgrad. Efter den här matchen får man åtminstone stanna i Stockholm i en vecka.

IFK Göteborg kommer också från en förlust, eller rättare sagt två. Först var det lilla Varbergs BoIS som vann västkustderbyt, och sedan segrade Norrköping i kamratmötet. Ny förlust här och det lär börja snackas om kris i Blåvitt igen.

Positivt för IFK Göteborg är att Marcus Berg kommit igång direkt med målskyttet, med två mål på tre matcher. För Hammarby visar även Selmani mycket god målform, med fem mål på sina sex senaste matcher. Dessförinnan hade han bara gjort ett mål för ”Bajen”.

Med Hammarbys trötta ben och med IFK Göteborgs hemmaplansfördel och stora rutin tror vi att saker väger upp för Göteborg, även om kvalitén egentligen är större hos Hammarby. Vi tror att lagen tar ut varandra, och får dela på poängen. Det oavgjorda resultatet spelas till 3,30 gånger insatsen, på Betsson.

  • Vårt speltips: Oavgjort
  • Odds: 3,30
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

1960 Articles