Hammarby - Trelleborg, 1/4: Speltips, odds & inför

Hammarby och Trelleborg ska till slut spela kvartsfinal i Svenska Cupen. På torsdag kväll blåser domaren igång matchen på Tele2 Arena.

Hammarby och Trelleborg har tagit sig ända till kvartsfinal i Svenska Cupen, och nu är en biljett ut i Europa bara tre matcher bort. Ska de grönvita ta sin första cuptitel någonsin, eller hinner Trelleborg före?

Här kan ni ta del av vårt speltips till Hammarby – Trelleborg, och kanske vill ni läsa om hur ni kan streama Svenska Cupen?

Vad: Hammarby – Trelleborg
När: Den 1/4, kl. 19:00
Vart: Tele2 Arena
Live stream: Hammarby – Trelleborg
Vad: Kvartsfinal i Svenska Cupen
Speltips: Under 2,5 mål (2.85 hos Unibet)

Inför matchen

  • Den här kvartsfinalen skulle ha spelats den 12 mars, men efter ett coronautbrott i Hammarby har matchen flyttats fram.
  • Senast lagen möttes var år 2018. Då vann Hammarby säsongens båda matcher.
  • Trelleborg har förstärkt laget rejält inför säsongen, med flera meriterade namn.

Speltips inför matchen

Mötet mellan Hammarby och Trelleborg var tänkt att spelas för länge sedan, men då Hammarby fick en rejäl coronasmitta i truppen – 17 spelare bekräftades ha smittat positivt – blev det inte så. Det tros ha varit en mutation av viruset som spridit sig i laget, vilket förklarar den ovanligt stora smittospridningen.

Men nu har några veckor passerat och träningen har återupptagits för hela laget. Trelleborg har snällt fått vänta in sina motståndare, och på torsdag kväll möts de äntligen. På söndag väntar sedan semifinalen mot Djurgården, och finalen spelas en bit in på den allsvenska säsongen.

Trelleborg var uppe i Allsvenskan år 2018 om ni minns det. Då vann Hammarby båda mötena, efter att Muamer Tankovic visat vägen två gånger om. Nu harvar TFF i Superettan, och dåvarande stjärnan Salif Camara Jönsson är idag sportchef för klubben. Inför säsongen har han haft fullt upp, och bland annat hämtat in Johan Blomberg, Simon Amin och Gabriel Petrovic.

Vårt speltips

Det är en aning svårt att veta vart Hammarby står efter att majoriteten av spelarna varit sjuka – hur pass illa däran var de och hur mår de idag? Det lär åtminstone inte ha varit någonting positivt att ha haft sjukstugan full och träningsplanen tom.

Med en del trötta eller långsamma ben kan vi tänka oss att Hammarby inte bjuder på den överkörning vi i vanliga fall hade väntat oss. Nog lyckas de grönvita vinna matchen, men vi tror inte att det rinner i väg. Gör de ett eller två mål kanske de nöjer sig där, för att orka med att springa i semifinalen på söndag också.

Vi spelar under 2,5 mål till det fina oddset 2,85, vilket finnes på Unibet.

Alla de bästa oddsen

Nedan ser ni fler odds på Hammarby – Trelleborg. De är hämtade från Unibet.

Spel Odds hos Unibet
Hammarby vinner 1.30
Oavgjort 5.30
Trelleborg vinner 9.50
Över 2,5 mål i matchen 1.43
Under 2,5 mål i matchen 2.85

Fler sportnyheter

Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sverige har flera bra medaljchanser under OS 2021. Här har vi radat upp de höjdpunkter vi tror har bäst chanser att vinna medaljer! …
News icon 23 juli, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Sverigeettan i herrtennis Mikael Ymer har tagit sig till kvartsfinalen i ATP Gstaad i Schweiz där han fortsätter att visa stark form på grusunderlaget.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson