Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 31 mar, 2021

Hammarby – Trelleborg, 1/4: Speltips, odds & inför

Hammarby Trelleborg speltips

Hammarby och Trelleborg ska till slut spela kvartsfinal i Svenska Cupen. På torsdag kväll blåser domaren igång matchen på Tele2 Arena.

Hammarby och Trelleborg har tagit sig ända till kvartsfinal i Svenska Cupen, och nu är en biljett ut i Europa bara tre matcher bort. Ska de grönvita ta sin första cuptitel någonsin, eller hinner Trelleborg före?

Här kan ni ta del av vårt speltips till Hammarby – Trelleborg, och kanske vill ni läsa om hur ni kan streama Svenska Cupen?

Vad: Hammarby – Trelleborg
När: Den 1/4, kl. 19:00
Vart: Tele2 Arena
Live stream: Hammarby – Trelleborg
Vad: Kvartsfinal i Svenska Cupen
Speltips: Under 2,5 mål (2.85 hos Unibet)

Inför matchen

  • Den här kvartsfinalen skulle ha spelats den 12 mars, men efter ett coronautbrott i Hammarby har matchen flyttats fram.
  • Senast lagen möttes var år 2018. Då vann Hammarby säsongens båda matcher.
  • Trelleborg har förstärkt laget rejält inför säsongen, med flera meriterade namn.

Speltips inför matchen

Mötet mellan Hammarby och Trelleborg var tänkt att spelas för länge sedan, men då Hammarby fick en rejäl coronasmitta i truppen – 17 spelare bekräftades ha smittat positivt – blev det inte så. Det tros ha varit en mutation av viruset som spridit sig i laget, vilket förklarar den ovanligt stora smittospridningen.

Men nu har några veckor passerat och träningen har återupptagits för hela laget. Trelleborg har snällt fått vänta in sina motståndare, och på torsdag kväll möts de äntligen. På söndag väntar sedan semifinalen mot Djurgården, och finalen spelas en bit in på den allsvenska säsongen.

Trelleborg var uppe i Allsvenskan år 2018 om ni minns det. Då vann Hammarby båda mötena, efter att Muamer Tankovic visat vägen två gånger om. Nu harvar TFF i Superettan, och dåvarande stjärnan Salif Camara Jönsson är idag sportchef för klubben. Inför säsongen har han haft fullt upp, och bland annat hämtat in Johan Blomberg, Simon Amin och Gabriel Petrovic.

Vårt speltips

Det är en aning svårt att veta vart Hammarby står efter att majoriteten av spelarna varit sjuka – hur pass illa däran var de och hur mår de idag? Det lär åtminstone inte ha varit någonting positivt att ha haft sjukstugan full och träningsplanen tom.

Med en del trötta eller långsamma ben kan vi tänka oss att Hammarby inte bjuder på den överkörning vi i vanliga fall hade väntat oss. Nog lyckas de grönvita vinna matchen, men vi tror inte att det rinner i väg. Gör de ett eller två mål kanske de nöjer sig där, för att orka med att springa i semifinalen på söndag också.

Vi spelar under 2,5 mål till det fina oddset 2,85, vilket finnes på Unibet.

Alla de bästa oddsen

Nedan ser ni fler odds på Hammarby – Trelleborg. De är hämtade från Unibet.

Spel Odds hos Unibet
Hammarby vinner 1.30
Oavgjort 5.30
Trelleborg vinner 9.50
Över 2,5 mål i matchen 1.43
Under 2,5 mål i matchen 2.85

Fler sportnyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar