Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 jul, 2021

Hammarby – Norrköping, 25/7: Stream, speltips & odds

Hammarby Norrköping stream speltips

Hammarby och IFK Norrköping möts i Allsvenskan under söndagen. Här kan ni ta del av vårt speltips till matchen, och läsa på om hur ni gör för att streama Hammarby – Norrköping live.

Allsvenskan är inne på den 12:e omgången, och under söndag kväll får vi se Hammarby och Norrköping göra upp om viktiga poäng för att hänga med i kampen om Europaplatserna. Matchen spelas på Tele2 Arena, och har avspark 17:30 den 25 juli.

Vi ger er våra tankar inför matchen, med ett speltips och information om hur ni hittar en Hammarby – Norrköping live stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Hammarby IF – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 17:30, den 25/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Hammarby vinner (2,15 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Hammarby ligger på 5:e plats i Allsvenskan, och har vunnit sina två senaste matcher.
  • IFK Norrköping ligger 6:a, och kommer från en förlust.
  • Ifjol vann Norrköping motsvarande match med 1-0, efter mål av Christoffer Nyman.

Streama Hammarby – Norrköping live

Det är enklare än vad man kan tro att titta på Hammarby – IFK Norrköping online. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där skaffa ett sportabonnemang. Då kan ni se matcher från Allsvenskan live, och bland annat även hitta en Kalmar – Djurgården stream & speltips.

Du kommer att få se din Hammarby – Norrköping stream med hög kvalitet, vilket gäller både bild och ljud. Det går att se matchen direkt via valfri enhet. Titta på fotboll från mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Hammarby – Norrköping live!

Speltips & odds: Hammarby – Norrköping

Under söndagen bjuds vi på ett riktigt stormöte i Allsvenskan. Hammarby och Norrköping gör upp på Tele2 Arena, i en match mellan två lag som brukar bjuda på sevärda bataljer.

Hammarby har fått sig en nytändning efter tränarbytet. Sedan Milos Milojevic kom in har man tagit sju av nio poäng i Allsvenskan, visserligen mot halvdant motstånd. Men i torsdags kom det verkliga styrkebeskedet – då man slog NK Maribor med hela 3-1. Astrit Selmani gjorde hattrick, och var inte ensam hammarbyare om att storspela.

I intervjun efter matchen betonade Selmani att Milojevic gett spelarna en större vilja att vinna, och ökat intensiteten både på träningar och match – nu springer laget för varandra hela tiden. Extra intressant var kanske ändå att Selmani sa ”Milojevic gör bytena när de ska göras”, vilket kan uppfattas som en pik mot Stefan Billborn. Billborn kritiserades ofta i media och av supportrar för att vänta alltför länge med att byta, och kanske var det en uppfattning som delades hos spelare.

Det är svårt att tro med tanke på insatsen mot Maribor, men Hammarby saknar en hel del tongivande spelare. Innermittfältarna Jeppe Andersen och Abbe Khalili saknades båda mot Maribor, och så även yttern David Accam och högerbacken Simon Sandberg. Samtliga har dock mindre skador, och lär vara tillbaka rätt snart. Hur läget är ställt med Paulinho är desto mer osäkert – brassens kropp har inte varit snäll emot honom sedan han kom till ”Bajen”.

Rikard Norling är en tränare som brukar vålla problem för Stefan Billborn, men nu är Billborn inte kvar i Hammarby och då kan de grönvita kanske slå Norlings lag. Norrköping kommer senast från en förlust mot Häcken, och har en hel del skadeproblem i laget. Vi tror att de får det tufft mot ett pånyttfött Hammarby, och spelar den raka 1:an. Den finnes till oddset 2,15 på Betsson.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar