Hammarby - Norrköping, 25/7: Stream, speltips & odds

Hammarby Norrköping stream speltips

Hammarby och IFK Norrköping möts i Allsvenskan under söndagen. Här kan ni ta del av vårt speltips till matchen, och läsa på om hur ni gör för att streama Hammarby – Norrköping live.

Allsvenskan är inne på den 12:e omgången, och under söndag kväll får vi se Hammarby och Norrköping göra upp om viktiga poäng för att hänga med i kampen om Europaplatserna. Matchen spelas på Tele2 Arena, och har avspark 17:30 den 25 juli.

Vi ger er våra tankar inför matchen, med ett speltips och information om hur ni hittar en Hammarby – Norrköping live stream.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Hammarby IF – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 17:30, den 25/7
Vart:  Tele2 Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Hammarby vinner (2,15 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Hammarby ligger på 5:e plats i Allsvenskan, och har vunnit sina två senaste matcher.
  • IFK Norrköping ligger 6:a, och kommer från en förlust.
  • Ifjol vann Norrköping motsvarande match med 1-0, efter mål av Christoffer Nyman.

Streama Hammarby – Norrköping live

Det är enklare än vad man kan tro att titta på Hammarby – IFK Norrköping online. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där skaffa ett sportabonnemang. Då kan ni se matcher från Allsvenskan live, och bland annat även hitta en Kalmar – Djurgården stream & speltips.

Du kommer att få se din Hammarby – Norrköping stream med hög kvalitet, vilket gäller både bild och ljud. Det går att se matchen direkt via valfri enhet. Titta på fotboll från mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Hammarby – Norrköping live!

Speltips & odds: Hammarby – Norrköping

Under söndagen bjuds vi på ett riktigt stormöte i Allsvenskan. Hammarby och Norrköping gör upp på Tele2 Arena, i en match mellan två lag som brukar bjuda på sevärda bataljer.

Hammarby har fått sig en nytändning efter tränarbytet. Sedan Milos Milojevic kom in har man tagit sju av nio poäng i Allsvenskan, visserligen mot halvdant motstånd. Men i torsdags kom det verkliga styrkebeskedet – då man slog NK Maribor med hela 3-1. Astrit Selmani gjorde hattrick, och var inte ensam hammarbyare om att storspela.

I intervjun efter matchen betonade Selmani att Milojevic gett spelarna en större vilja att vinna, och ökat intensiteten både på träningar och match – nu springer laget för varandra hela tiden. Extra intressant var kanske ändå att Selmani sa ”Milojevic gör bytena när de ska göras”, vilket kan uppfattas som en pik mot Stefan Billborn. Billborn kritiserades ofta i media och av supportrar för att vänta alltför länge med att byta, och kanske var det en uppfattning som delades hos spelare.

Det är svårt att tro med tanke på insatsen mot Maribor, men Hammarby saknar en hel del tongivande spelare. Innermittfältarna Jeppe Andersen och Abbe Khalili saknades båda mot Maribor, och så även yttern David Accam och högerbacken Simon Sandberg. Samtliga har dock mindre skador, och lär vara tillbaka rätt snart. Hur läget är ställt med Paulinho är desto mer osäkert – brassens kropp har inte varit snäll emot honom sedan han kom till ”Bajen”.

Rikard Norling är en tränare som brukar vålla problem för Stefan Billborn, men nu är Billborn inte kvar i Hammarby och då kan de grönvita kanske slå Norlings lag. Norrköping kommer senast från en förlust mot Häcken, och har en hel del skadeproblem i laget. Vi tror att de får det tufft mot ett pånyttfött Hammarby, och spelar den raka 1:an. Den finnes till oddset 2,15 på Betsson.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson