Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 feb, 2024

Hammarby – GIF Sundsvall 26/2: Stream, odds & speltips

hammarby västerås speltips stream

Svenska Cupen fortsätter på måndagen, och vi riktar nu blicken mot Tele2 Arena där vi ser fram emot mötet mellan Hammarby och GIF Sundsvall.

Både Hammarby och GIF Sundsvall stod för förluster i sina respektive öppningsmatcher i Svenska Cupen. Hammarby mötte Västerås och Sundsvall ställdes mot Mjällby. Nu möts de i den andra omgången, och här kommer vi att analysera allt inför matchen och ta fram bland annat speltips, odds och hur du kan streama matchen online.

Vad: Hammarby – GIF Sundsvall, Svenska Cupen
När: Den 26/2, kl. 18:30
Vart: Tele2 Arena
Speltips: Båda lagen gör mål (2.00 hos Betfair)
Livestream: > TV4 Play

Båda lagen gör mål

Odds = 2.00
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Betfair
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
GIF Sundsvall vs Hammarby Match Outcome
Match Starts 26/02 18:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Grupp 7 består av Mjällby, Västerås, Sundsvall samt Hammarby.
 • Hammarby förlorade sin första match mot Västerås med 2-1.
 • Även Mjällby gick miste om en seger i omgång 1, där man förlorade med 3-2 borta mot Mjällby.

Hammarby – GIF Sundsvall stream

Är du intresserad av att live streama Svenska Cupen? Då har du verkligen kommit till rätt plats, för här går vi igenom hur du enkelt kommer igång med live streaming.

För att kunna streama Svenska Cupen behöver du först och främst skapa ett konto hos TV4 Play. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt registrera dig genom att klicka här.

Efter det är det dags att aktivera deras sportpaket för att få tillgång till live streaming online. Det är viktigt att notera att du när som helst kan avsluta ditt abonnemang, så du är inte bunden på lång sikt.

Nu är du redo att börja streama fantastisk svensk fotboll, inklusive matcher från Svenska Cupen och Allsvenskan. Så kom igång redan idag.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Hammarby – GIF Sundsvall

Hammarby – GIF Sundsvall speltips

Båda lagen stod för en tung start i sina öppningsmatcher i Svenska Cupen. Trots att Hammarby var stora favoriter och hade en 1-0-ledning mot Västerås förlorade de till slut. Det var ingen positiv inledning överhuvudtaget, och Hammarby borde definitivt kunna prestera bättre. Alla var besvikna, och tränarna själva erkände att det finns mycket att finslipa, och att allting kan göras bättre.

GIF Sundsvall förlorade också sin första match, mot Mjällby som sett starka ut under försäsongen och vunnit i princip alla sina matcher. Det var känt att det skulle bli en utmanande match för Sundsvall, men de kämpade tappert och lyckades göra två mål. Det är värt att notera att de hade en 2-0-ledning men tappade till 3-2, och det röda kortet de fick mot slutet gjorde inte saken enklare. Trots förlusten hade Sundsvall positiva inslag att ta med sig från matchen.

Vi kommer faktiskt att prova ett ”båda lagen gör mål”-spel. Hammarby går in som stora favoriter att vinna, och likt deras första match mot Västerås förväntar alla sig att de ska klara av uppgiften, vilket de säkerligen kommer att göra till slut. Men det blir inte enkelt; vi tror att Sundsvall kan kämpa bra och kanske till och med göra mål. Hammarby har, som nämnt, mycket att jobba på. Det blir vårt speltips härifrån.

Mer odds & betting inför matchen

Om du är intresserad av fler odds inför matchen kan du alltid kolla in här nedan då vi har tagit fram tre nya alternativ som vi noggrant har granskat och anser vara värda att hålla ett extra öga på.

Samtliga odds nedan är hämtade från spelbolaget Betfair.

Speltips Odds
Hammarby leder i halvtid 1.60
Hammarby -1.5 mål 1.70
Rätt resultat: 3-1 8.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar