Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 nov, 2023

Häcken – Bayer Leverkusen (30/11): Stream, speltips & odds

häcken leverkusen speltips stream

Vad: BK Häcken – Bayer Leverkusen, Europa League
Avspark: Torsdag 30 november, klockan 21:00
Vart: Nya Ullevi, Göteborg
Live stream: > Viaplay
Speltips: BLGM – Ja (Odds: 1.62 hos Expekt)

Häcken ställs emot Bayer Leverkusen, i lagets näst sista match i tävlingen. Kan man ta sin första poäng, eller blir det ännu en förlust? Läs vårt speltips till matchen, och se hur ni kan streama Häcken – Bayer Leverkusen live!

Häcken har stått för ett uselt gruppspel i Europa League så här långt, där man spelat in 0 poäng på 4 matcher. Lägg därtill flera storförluster, som sammanlagt gett laget en målskillnad på -11. Nu återstår bara två matcher i gruppspelet, och vid vinst i båda kan man fortfarande sluta trea och nå Conference League-slutspel.

Här finner ni allt inför BK Häcken – Bayer Leverkusen. Läs speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet online.

Båda lag gör mål – Ja (Expekt)

Få gratisbet på 1500 kr hos Expekt!
Haecken vs Bayer Leverkusen Match Outcome
Match Starts 30/11 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Häcken har förlorat varenda match i gruppspelet så här långt, och står på 0 poäng.
 • Bayer Leverkusen har vunnit varenda match i gruppspelet, och är redan klara för slutspelet.
 • När lagen möttes i Tyskland för några veckor sedan vann Leverkusen övertygande med 4-0.
Haecken vs Bayer Leverkusen Match Outcome
Match Starts 30/11 21:00
Match avslutad

Streama BK Häcken – Bayer Leverkusen

Det är inte på något sätt svårt att finna en BK Häcken – Bayer Leverkusen live stream att titta på online på internet. För att streama matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni se alla Europa League-matcher live.

Du väljer alldeles själv om du ska ha i gång din Häcken – Bayer Leverkusen stream via mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV:n, och på så sätt se matchen direkt på TV.

Vi är så gott som övertygade om att du som väljer att streama Häcken – Bayer Leverkusen online kommer att bli nöjd med ditt beslut. Bild, ljud och kommentatorer håller toppklass, och bidrar till att du får en toppenupplevelse framför din stream.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Häcken – Bayer Leverkusen

Häcken – Bayer Leverkusen speltips

Häcken inledde säsongen starkt. Mittfältet var lika lysande som alltid och Bénie Traoré gick in och ersatte Alexander Jeremejeff på ett alldeles utmärkt sätt. Samtidigt var Ibrahim Sadiq skadefri och ett ständigt hot från sin kant. Under sommaren såldes dock Traoré och Sadiq, och därmed även Häckens chans att försvara SM-guldet. Dessutom visade truppen tydliga tecken på att bli slitna av kombinationen mellan seriespel och Europaspel, vilket gått ut över Häckens resultat i båda tävlingarna.

Häcken förlorade otroligt många matcher under hösten av Allsvenskan, och har förlorat varenda match i Europa League-gruppspelet. Visst, borta mot Bayer Leverkusen är det svårt att ställa krav på poäng, men noll poäng över tre matcher mot Molde och Qarabag är klart underkänt. Dessutom 1-5 mot Molde i en av matcherna.

Samtidigt gör Xabi Alonso storsuccé som Leverkusentränare. Han tog över under förra säsongen, men det är denna som resultaten verkligen varit extraordinära. Laget leder Bundesliga med resultatraden 11-1-0, och håller därmed Bayern München två poäng bakom sig. I Europa League-gruppspelet har man vunnit varenda match, och är redan klara för slutspel.

Även om Leverkusen inte har något att spela för har vi svårt att se Häcken få med sig poäng här. Dock är detta Häckens sista match i Göteborg i Europa för denna gång, och vi tror att man kommer att ge allt på planen. Man är även på jakt efter första poängen i tävlingen. Vi tror att Häcken åtminstone lyckas få in ett mål här, vilket vi förväntar oss att även Leverkusen gör. Vi spelar ”Båda lag gör mål – Ja” till 1.62 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: BLGM – Ja
 • Odds: 1.62
 • Bettingsida: Expekt

Dessa odds på matchen är hämtade från Expekt Sverige. Bettingsajten är väletablerad i Sverige, och där hittar ni massvis av spännande odds. Titta också in gratis & riskfria bets innan ni lägger era spel.

Mer odds & betting inför matchen

Ni finner tre ytterligare odds på Häcken – Bayer Leverkusen nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.36
Båda lag gör mål – Nej 2.23
Under 2,5 mål 3.10
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar