Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 nov, 2021

Grekland – Kosovo (14/11): Stream, speltips & odds

Grekland Kosovo speltips stream

Grekland och Kosovo ställs emot varandra i en match som i VM-kvalet är av akademisk betydelse, men som innehåller så mycket mer. Vi ger er ändå vårt speltips till den, och visar hur ni gör för att hitta en Grekland – Kosovo stream.

Grekland och Kosovo är utan chans att sluta topp två i kvalgruppen, men ska ändå göra upp om poäng, ära och heder i Aten på söndag kväll. Kan grekerna avsluta kvalspelet med att ge sina fans en seger och ett hopp om framtiden?

Här finner ni det mesta inför Grekland – Kosovo, och kan ta del av ett speltips på matchen såväl som information om hur ni gör för att titta på matchen online.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365

Match: Grekland – Kosovo
Matchstart: Kl. 20:45, den 14/11
Vad: VM-kval, Grupp B
Var: Olympiastadion, Aten
TV: Sportkanalen
Live stream: C More
Speltips: Grekland vinner (1,65 hos Bet365)

Inför matchen

  • Grekland ligger 3:a i kvalgruppen, men har ingen chans att sluta högre än så.
  • Kosovo ligger sist i gruppen, på 5:e plats, och kan matematiskt gå förbi Georgien och sluta 4:a.
  • Grekland och Kosovo har mötts tre gånger i historien. Grekland har vunnit en match och två möten har slutat oavgjort.

Streama Grekland – Kosovo live

Det är förvånansvärt enkelt att live streama Grekland – Kosovo, och det enda ni behöver göra för att se matchen live är att skaffa ett konto på C More. När det är ordnat köper ni deras sportabonnemang, och kan därefter sätta igång er Grekland – Kosovo live stream från valfri enhet. Där kan ni även streama Spanien – Sverige live.

Se din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Grekland – Kosovo stream från valfri enhet till TV-skärmen. Se matchen med hög bild- och ljudkvalitet!

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Grekland – Kosovo direkt!

Speltips & odds: Grekland – Kosovo

Grekland misslyckades med att besegra Spanien i torsdags, och nationens chans att säkra en plats i playoff försvann. En match återstår ändå av kvalet, och med tanke på att Kosovo är nationen som står på andra sidan lär spelarna inte ha problem med att finna motivation. Kosovo har inte heller någon chans på att nå VM, men det finns ju viss historia dessa länder emellan.

Grekland och Kosovo har en historia av krig och Grekland har tydligt deklarerat att de aldrig kommer att erkänna Kosovo som en självständig stat. När nationerna möts på fotbollsplanen är det tydligt att det är en speciell match för båda lagen, och på de tre matcherna lagen ställts mot varandra har det delats ut 15 gula kort och 1 rött kort.

I det senaste mötet, i Kosovo i september, skickade Kosovos Vedat Muriqi in en kvittering på tilläggstid till slutresultatet 1-1. Det var andra gången Kosovo tog poäng mot Grekland, och man väntar ännu på sin första seger.

Vad gäller slagstyrka på planen är det givetvis klar fördel Grekland. Rakt igenom tillhör spelarna större klubbadresser, har större erfarenhet och framförallt fler landskamper. Dessutom saknar Kosovo ordinarie försvararen Ibrahim Dresevic, som faktiskt är svenskkosovan och tidigare har representerat Elfsborg.

Kosovo har förlorat 14 av sina 16 senaste VM-kvalmatcher, och vi tror på en ny förlust för dem. Laget ligger sist i gruppen och det finns en anledning till det. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,65 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Grekland vinner
  • Odds: 1,65
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en recension om Bet365, som ni kan läsa på länken.

Relaterade artiklar

topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar