Grekland - Kosovo (14/11): Stream, speltips & odds

Grekland Kosovo speltips stream


Grekland och Kosovo ställs emot varandra i en match som i VM-kvalet är av akademisk betydelse, men som innehåller så mycket mer. Vi ger er ändå vårt speltips till den, och visar hur ni gör för att hitta en Grekland – Kosovo stream.

Grekland och Kosovo är utan chans att sluta topp två i kvalgruppen, men ska ändå göra upp om poäng, ära och heder i Aten på söndag kväll. Kan grekerna avsluta kvalspelet med att ge sina fans en seger och ett hopp om framtiden?

Här finner ni det mesta inför Grekland – Kosovo, och kan ta del av ett speltips på matchen såväl som information om hur ni gör för att titta på matchen online.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Match: Grekland – Kosovo
Matchstart: Kl. 20:45, den 14/11
Vad: VM-kval, Grupp B
Var: Olympiastadion, Aten
TV: Sportkanalen
Live stream: C More
Speltips: Grekland vinner (1,65 hos Bet365)

Inför matchen

  • Grekland ligger 3:a i kvalgruppen, men har ingen chans att sluta högre än så.
  • Kosovo ligger sist i gruppen, på 5:e plats, och kan matematiskt gå förbi Georgien och sluta 4:a.
  • Grekland och Kosovo har mötts tre gånger i historien. Grekland har vunnit en match och två möten har slutat oavgjort.

Streama Grekland – Kosovo live

Det är förvånansvärt enkelt att live streama Grekland – Kosovo, och det enda ni behöver göra för att se matchen live är att skaffa ett konto på C More. När det är ordnat köper ni deras sportabonnemang, och kan därefter sätta igång er Grekland – Kosovo live stream från valfri enhet. Där kan ni även streama Spanien – Sverige live.

Se din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Grekland – Kosovo stream från valfri enhet till TV-skärmen. Se matchen med hög bild- och ljudkvalitet!

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Grekland – Kosovo direkt!

Speltips & odds: Grekland – Kosovo

Grekland misslyckades med att besegra Spanien i torsdags, och nationens chans att säkra en plats i playoff försvann. En match återstår ändå av kvalet, och med tanke på att Kosovo är nationen som står på andra sidan lär spelarna inte ha problem med att finna motivation. Kosovo har inte heller någon chans på att nå VM, men det finns ju viss historia dessa länder emellan.

Grekland och Kosovo har en historia av krig och Grekland har tydligt deklarerat att de aldrig kommer att erkänna Kosovo som en självständig stat. När nationerna möts på fotbollsplanen är det tydligt att det är en speciell match för båda lagen, och på de tre matcherna lagen ställts mot varandra har det delats ut 15 gula kort och 1 rött kort.

I det senaste mötet, i Kosovo i september, skickade Kosovos Vedat Muriqi in en kvittering på tilläggstid till slutresultatet 1-1. Det var andra gången Kosovo tog poäng mot Grekland, och man väntar ännu på sin första seger.

Vad gäller slagstyrka på planen är det givetvis klar fördel Grekland. Rakt igenom tillhör spelarna större klubbadresser, har större erfarenhet och framförallt fler landskamper. Dessutom saknar Kosovo ordinarie försvararen Ibrahim Dresevic, som faktiskt är svenskkosovan och tidigare har representerat Elfsborg.

Kosovo har förlorat 14 av sina 16 senaste VM-kvalmatcher, och vi tror på en ny förlust för dem. Laget ligger sist i gruppen och det finns en anledning till det. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,65 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Grekland vinner
  • Odds: 1,65
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en recension om Bet365, som ni kan läsa på länken.

Relaterade artiklar

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg