Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 nov, 2023

Galatasaray – Manchester United 29/11: Stream, odds & speltips

En högintressant Champions League-match väntar när Galatasaray tar emot Manchester United, med avspark klockan 18:45.

Både Galatasaray och Manchester United befinner sig i en desperat poängsituation och kommer att satsa på att säkra segern. Detta lovar en ytterst spännande match i Champions League. Vi har granskat samtliga aspekter inför mötet och presenterar våra speltips, odds samt information om live streaming. Följ med oss genom hela förberedelsen inför denna match.

Vad: Galatasaray – Manchester United, Champions League
När: Den 29/11, kl. 18:45
Vart: Rams Park
Speltips: United vinner (2.55 hos Expekt)
Livestream: > TV4 Play

United vinner

Odds = 2.55
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Galatasaray vs Manchester United Match Outcome
Match Starts 29/11 18:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Inga större avbräck i hemmalaget.
 • Bortalaget har däremot en rad spelare på sin skadelista – men det är en situation som har pågått i stort sett hela säsongen.
 • En spännande match utlovas i Grupp A där båda lagen kommer att satsa stenhårt för att nå full pott.

Galatasaray – Manchester United stream

Det är värt att notera att dagens match ingår i dagens Europatipset. Om du är intresserad av att sätta ihop ett systemspel kan du ta del av våra speltips för matchen.

För den som vill se matchen online har vi utarbetat en enkel guide som leder dig direkt till mötet mellan Galatasaray och Manchester United, och självklart till alla andra Champions League-matcher. Följ guiden nedan för att få tillgång till matchen och andra spännande fotbollsdrabbningar.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Galatasaray – Manchester United

Galatasaray – Manchester United speltips

Självklart har vi också satt samman vårt speltips inför mötet mellan Galatasaray och Manchester United, och i denna match har bortalaget fått vårt förtroende.

Vi anser att oddset som Expekt erbjuder är synnerligen lockande och väl värt att spela på. Manchester United har börjat hitta rätt i spelet och, även om allt långt ifrån är felfritt och det fortfarande finns vissa problem, har resultaten börjat komma. Laget vinner nu flertalet matcher i Premier League och har byggt upp en fin form.

Att möta Galatasaray i Turkiet är sannerligen ingen lätt uppgift. Det är alltid utmanande att resa till Turkiet och möta Galatasaray. Trots detta anser vi att United har potential att ta hem segern. Det beror dels på att de på papperet har ett starkare lag och dels på att de nu börjar vinna matcher, vilket har ökat självförtroendet i truppen.

Därför är vårt speltips att spela på Manchester United som vinnare. Vi anser återigen att oddset är lockande och att United har goda möjligheter att ta hem full pott.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har tagit fram ytterligare några speltips till matchen – se samtliga nedan.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.61
Över 3.5 mål 2.50
Rätt resultat: 2-3 2.00
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar