FK Velez Mostar - Elfsborg, 12/8: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
FK Velez Mostar
Oavgjort
IF Elfsborg
Odds hämtat på Betsson: 11/8 11:30

Velez Mostar och Elfsborg möts i en spännande kvalmatch till Europa Conference League, där det första mötet slutade oavgjort. Vi ger er speltips till matchen och går igenom huruvida det är möjligt att hitta en Velez – Elfsborg stream.

Elfsborg var storfavoriter inför hemmamötet med bosniska FK Velez Mostar, men lyckades inte bära favoritskapet. 1-1 blev resultatet på konstgräset på Borås Arena, och nu går man mot en nervig och tuff bortamatch i Mostar.

Vi går igenom förutsättningarna inför matchen, och siar i resultatet. Ta del av speltips, och läs även om hur möjligheterna ser ut för att streama FK Velez – Elfsborg live!


Streama fotboll från La Liga

Se spanska ligan hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: FK Velez – IF Elfsborg
Matchstart Kl. 20:00, den 12/8
Vart: Velez, Bosnien och Hercegovina
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal:
Speltips: Elfsborg vinner – rak 2:a (2,00 hos Betsson)

Inför matchen

  • Elfsborg är i god form med åtta raka matcher utan förlust.
  • FK Velez Mostar å sin sida har fyra raka matcher utan seger.
  • Det första mötet slutade 1-1, och regeln om bortamål är borttagen.

Streama FK Velez – Elfsborg live

Bet365 sänder många av kvalmatcherna till Europa Conference League, men det finns IP-restriktioner på sändningarna. Det innebär att svenska lags matcher inte går att se på Bet365 om du befinner dig i Sverige, att bosniska lags matcher inte går att se inom Bosnien och så vidare. Om du är i Sverige eller Bosnien kan du således inte live streama Velez – Elfsborg på Bet365.

Aftonbladet har köpt rättigheterna till att streama Hammarby – Cukaricki, vilket också är en kvalmatch till ECL, och de har även valt att investera i en Velez – Elfsborg stream. Ni kan därmed ta del av en Velez – Elfsborg live stream på Aftonbladet Plus, så länge ni skaffar och köper ett pluskonto. Där ser du din fotboll stream med hög kvalitet.

  1. Gå in på Aftonbladet och skaffa pluskonto
  2. Leta fram matchen på sajten
  3. Börja streama Hammarby – Cukaricki!

Speltips & odds: Velez – Elfsborg

Elfsborg gick in som storfavoriter till den första matchen, där oddset var väldigt lågt på att boråsarna skulle ta en hemmaseger – någonstans runt 1,35-1,40 gånger insatsen. Men fotboll spelas inte på papper eller på oddsmarknaden, utan på planen. Där var Elfsborg och Velez helt jämna, och fick lämna planen med 1-1.

Som bekant är bortamålsregeln numera borttagen, så 0-0, 1-1 eller 4-4 är utan betydelse. Slutar returen i Bosnien oavgjort blir det förlängning, oavsett hur många mål som gjorts.

Inför det första mötet sa Elfsborgs mittfältare Simon Strand att man ska ge 110 procent och att man är taggade på att “gå ut och köra över Velez” för att ha ett bra utgångsläge inför bortareturen. 1-1 är inte mycket till överkörning, så vi får hoppas att Strand och grabbarna ger minst 120 procent denna gång.

Första mötet var relativt jämnt spelmässigt, men det var ändå Elfsborg som skapade flesta farliga chanserna. Både Johan Larsson och Per Frick hade möjligheter att sätta dit ytterligare ett mål för Elfsborg, men som svensk får man hoppas att de bara sparat på målen till denna torsdag istället.

Under söndagen körde Elfsborg över Degerfors med 3-0, vilket också bådar gott inför matchen här. Skönt också att ha sluppit bortaresa. Velez däremot hade bortamatch i ligaspelet, som man bara kryssade i. De har nu fyra raka matcher utan seger.

Vi håller Elfsborg som det bättre laget här – man har högre värde på truppen, såg bättre ut i första mötet och en finare formkurva. Den raka 2:an spelas till 2,00 gånger insatsen på Betsson.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 2,00
  • Spelsida: Betsson

Vill ni ta del av en Betsson-recension finner ni en sådan här.

Relaterade artiklar

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg