Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 aug, 2021

FK Velez Mostar – Elfsborg, 12/8: Stream, speltips & odds

Velez Elfsborg speltips stream

Velez Mostar och Elfsborg möts i en spännande kvalmatch till Europa Conference League, där det första mötet slutade oavgjort. Vi ger er speltips till matchen och går igenom huruvida det är möjligt att hitta en Velez – Elfsborg stream.

Elfsborg var storfavoriter inför hemmamötet med bosniska FK Velez Mostar, men lyckades inte bära favoritskapet. 1-1 blev resultatet på konstgräset på Borås Arena, och nu går man mot en nervig och tuff bortamatch i Mostar.

Vi går igenom förutsättningarna inför matchen, och siar i resultatet. Ta del av speltips, och läs även om hur möjligheterna ser ut för att streama FK Velez – Elfsborg live!


Streama fotboll från La Liga
Se spanska ligan hos Bet365

Vad: FK Velez – IF Elfsborg
Matchstart Kl. 20:00, den 12/8
Vart: Velez, Bosnien och Hercegovina
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal:
Speltips: Elfsborg vinner – rak 2:a (2,00 hos Betsson)

Inför matchen

  • Elfsborg är i god form med åtta raka matcher utan förlust.
  • FK Velez Mostar å sin sida har fyra raka matcher utan seger.
  • Det första mötet slutade 1-1, och regeln om bortamål är borttagen.

Streama FK Velez – Elfsborg live

Bet365 sänder många av kvalmatcherna till Europa Conference League, men det finns IP-restriktioner på sändningarna. Det innebär att svenska lags matcher inte går att se på Bet365 om du befinner dig i Sverige, att bosniska lags matcher inte går att se inom Bosnien och så vidare. Om du är i Sverige eller Bosnien kan du således inte live streama Velez – Elfsborg på Bet365.

Aftonbladet har köpt rättigheterna till att streama Hammarby – Cukaricki, vilket också är en kvalmatch till ECL, och de har även valt att investera i en Velez – Elfsborg stream. Ni kan därmed ta del av en Velez – Elfsborg live stream på Aftonbladet Plus, så länge ni skaffar och köper ett pluskonto. Där ser du din fotboll stream med hög kvalitet.

  1. Gå in på Aftonbladet och skaffa pluskonto
  2. Leta fram matchen på sajten
  3. Börja streama Hammarby – Cukaricki!

Speltips & odds: Velez – Elfsborg

Elfsborg gick in som storfavoriter till den första matchen, där oddset var väldigt lågt på att boråsarna skulle ta en hemmaseger – någonstans runt 1,35-1,40 gånger insatsen. Men fotboll spelas inte på papper eller på oddsmarknaden, utan på planen. Där var Elfsborg och Velez helt jämna, och fick lämna planen med 1-1.

Som bekant är bortamålsregeln numera borttagen, så 0-0, 1-1 eller 4-4 är utan betydelse. Slutar returen i Bosnien oavgjort blir det förlängning, oavsett hur många mål som gjorts.

Inför det första mötet sa Elfsborgs mittfältare Simon Strand att man ska ge 110 procent och att man är taggade på att “gå ut och köra över Velez” för att ha ett bra utgångsläge inför bortareturen. 1-1 är inte mycket till överkörning, så vi får hoppas att Strand och grabbarna ger minst 120 procent denna gång.

Första mötet var relativt jämnt spelmässigt, men det var ändå Elfsborg som skapade flesta farliga chanserna. Både Johan Larsson och Per Frick hade möjligheter att sätta dit ytterligare ett mål för Elfsborg, men som svensk får man hoppas att de bara sparat på målen till denna torsdag istället.

Under söndagen körde Elfsborg över Degerfors med 3-0, vilket också bådar gott inför matchen här. Skönt också att ha sluppit bortaresa. Velez däremot hade bortamatch i ligaspelet, som man bara kryssade i. De har nu fyra raka matcher utan seger.

Vi håller Elfsborg som det bättre laget här – man har högre värde på truppen, såg bättre ut i första mötet och en finare formkurva. Den raka 2:an spelas till 2,00 gånger insatsen på Betsson.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 2,00
  • Spelsida: Betsson

Vill ni ta del av en Betsson-recension finner ni en sådan här.

Relaterade artiklar

europatipset 26 november
europatipset
Den europeiska ligafotbollen är tillbaka, och här finner ni vår Europatipskupong! Vi spelar ett 96-raderssystem.
24 november, 2023
stryktipset 25 november
stryktipset
Vi ger er allt inför Stryktipset lördagen den 25 november. Ta del av vår fullständiga analys till alla matcher, med spelförslag!
23 november, 2023
nyheter
Spela på betting inom vintersport. Vi kan tipsa om Nordicbet för att spela på de bästa oddsen under vinterns sporter!
21 november, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar