Finland - Sverige, 13/2: Speltips & stream (Hockey-OS)

Sverige Finland hockeey speltips stream

Tre Kronor kliver in i sin tredje gruppspelsmatch av ishockeyn, i vinter-OS 2022. Denna gång står Finland för motståndet, och vi väntar oss en tuff match. Läs våra tankar kring matchen, ta del av vårt speltips och se hur ni gör för att streama Sverige – Finland!

Tre Kronor har inlett ishockey-OS på bästa möjliga sätt, med två segrar av två möjliga. Nu kliver vi in i vår tredje och hittills tuffaste match under mästerskapet, då Finland står på andra sidan isen.

Vi väntar oss en jämn och spännande rivalmatch, där vi givetvis hoppas att Sverige ska dra det längsta strået. Ta del av vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att hitta en Sverige – Finland stream från hockey-OS!

Streama ishockey i Sverige

Se massor av ishockey live hos Bet365!

> Streama ishockey

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Finland – Sverige
Matchstart Kl. 09:40, den 13/2
Vart: Peking, Kina
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Kanal 9
Speltips: Sverige vinner (2,15 hos Bet365)

Streama Sverige – Finland

Många lär vilja titta på Finland – Sverige, för att se denna match mellan två stora ishockeynationer. Det är lätt att hitta en Finland – Sverige stream att se direktsänt på nätet, och allt ni behöver göra för att streama vinter-OS 2022 live är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett abonnemang som inkluderar sändningarna från OS.

När ni gjort ovan kan ni börja streama Sverige – Finland direkt från valfri enhet. Ha igång er ishockey stream från valfri enhet, och se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av exempelvis en Chromecast kan ni dessutom koppla över er Sverige – Finland live stream till TV-skärmen.

  1. Gå till Discovery Plus
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett abonnemang där ishockey-OS ingår
  4. Streama Sverige – Finland live

Speltips & odds: Finland – Sverige

Sverige har så här långt spelat två matcher i hockey-OS, och båda har slutat i seger. 3-2 mot Lettland, och därefter 4-1 mot Slovakien. Mot Lettland ledde Sverige med 3-0 tidigt i den andra perioden, och det blev onödigt nervöst mot slutet. Också mot Slovakien gick Sverige upp i en tidig 3-0-ledning, som sedan ökades på i slutet av matchen innan Slovakien kunde tröstmåla.

Inför OS ifrågasattes förbundskapten Johan Garpenlövs laguttagning, då han inte tagit ut några renodlade målskyttar. Två matcher in på mästerskapet har i stället många olika spelare klivit fram, och vi har redan fem olika målgörare. Dessutom har Lucas Wallmark redan stått för tre mål, och visat att han kan vara just den där målskytten som sades ha saknat i denna trupp.

Lettland och Slovakien i all ära, men Finland blir en tuffare nöt att knäcka. Med tanke på hur tufft det är att ta sig vidare från gruppspelet blir detta dessutom en nyckelmatch. Vi har nämligen tre grupper om fyra lag vardera, och bara fyra av tolv lag går vidare till semifinal. Gruppvinnaren avancerar, och så även den bästa tvåan. Skulle det, Gud förbjude, bli förlust mot Finland är målskillnaden alltså viktig. Har vi tur går vi vidare från gruppspelet även vid förlust, men det finns det ingen garanti för.

Finland har sett bra ut under sina första matcher. Man vann mot Slovakien med 6-2, och mot Lettland med 3-1. Vi känner ändå att detta är en helt öppen match, som kan gå åt vilket håll som helst. Med tanke på att Finland görs till favoriter av spelbolagen (1,72 kontra 2,15), landar därmed spelvärdet på Sverige.

Vi spelar ”Sverige vinner” till 2,15 gånger pengarna hos Bet365. Vinst på spelet oberoende av om Sverige vinner under ordinarie tid, efter förlängning eller efter straffar.

  • Vårt speltips: Sverige vinner
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Bet365

Här finner ni en Bet365-recension, som vi har skrivit. Kolla även gärna in lite fler odds på OS 2022.

Relaterade artiklar

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.