Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 dec, 2023

FC Köpenhamn – Galatasaray 12/12: Stream, odds & speltips

En av kvällens mest imponerande händelser i Champions League är mötet mellan FC Köpenhamn och Galatasaray. Avspark är klockan 21:00 på tisdag.

FC Köpenhamn och Galatasaray står båda med fem poäng inför den avgörande Champions League-matchen, vilket gör denna uppgörelse ytterst betydelsefull. Vi kommer att gå igenom alla aspekter inför matchen, erbjuda speltips och odds samt visa dig hur du kan streama denna intensiva drabbning på Parken.

Vad: FC Köpenhamn – Galatasaray, Champions League
När: Den 12/12, kl. 21:00
Vart: Parken
Speltips: Under 3.0 mål (1.88 hos Bet365)
Livestream: > TV4 Play

Under 3.0 mål i matchen

Odds = 1.88
Bonus: Få 1250 kr i gratisspel hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
FC Koebenhavn vs Galatasaray Match Outcome
Match Starts 12/12 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Sista omgången i Champions League.
 • Båda lagen har 5 poäng vardera inför den sista omgången.
 • Båda lagen måste gå för vinst, för om matchen skulle sluta oavgjort och United vinner sin match, då är det United som avancerar vidare.

FC Köpenhamn – Galatasaray stream

Om du är intresserad av att följa matchen på Parken online är det enkelt att göra det genom TV4 Play. Det enda som krävs är ett konto och ett aktivt sportabonnemang. Efter att du skaffat detta kommer du att ha tillgång till samtliga matcher från världens största fotbollsturnering – UEFA Champions League. Se till att skapa ditt konto och abonnemang redan idag för att börja njuta av högkvalitativ fotboll.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama FC Köpenhamn – Galatasaray

FC Köpenhamn – Galatasaray speltips

En otroligt spännande match väntar oss på Parken när FC Köpenhamn tar emot det turkiska laget Galatasaray.

Med fem poäng vardera inför den sista omgången står båda lagen inför ett viktigt möte. Båda lagen behöver sikta på en seger, framför allt med tanke på att Manchester United samtidigt spelar mot Bayern München och en seger för dem samtidigt som matchen slutar oavgjort skulle placera dem på andra plats, och därmed avancera vidare till i Champions League.

Trots behovet av en seger betyder det inte nödvändigtvis att vi kommer att se två lag som aggressivt försöker göra mål från den första sekunden. Snarare tror vi att vi kommer att bevittna två försiktiga lag i början, som spelar taktiskt och undviker onödiga risker. De kan föredra att spela lugnt och avvaktande för att undvika att hamna i underläge och istället vänta på motståndarnas misstag.

Denna match är av stor betydelse, och därför kommer försvaret att vara av yttersta vikt. Vi tror därför att vi kan förvänta oss en målsnål match där båda lagen är försiktiga med att anfalla och istället väntar på rätt tillfälle innan de tar större risker.

Av den anledningen anser vi att ett underspel är en passande strategi här, och vi har valt att lägga vårt speltips på under 3.0 mål. Det innebär att insatsen återbetalas vid exakt tre mål, och att matchen måste avslutas med färre än tre mål för att spelet ska sitta. Vi placerar spelet hos Bet365 – som inte bara har en oddssektion, utan också ett casino med svensk licens ifall du är intresserad utav att variera lite i ditt spelande.

Mer odds & betting inför matchen

Se våra andra speltips & odds inför matchen. Alla odds är hämtade från spelbolaget Bet365.

Speltips Odds
Under 2.5 mål 2.30
Oavgjort i halvtid 2.38
Rätt resultat: 1-0 12.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar