Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 mar, 2024

Färjestad – Rögle: Stream, odds & speltips

På torsdag startar kvartsfinalerna i SM-slutspelet i Sverige, och vi kommer att granska och analysera allt inför dessa matchserier.

Vårt första fokus ligger på matchserien mellan Färjestad och Rögle. Vi kommer att presentera vårt bästa speltips, granska oddsen och även visa dig hur du kan börja streama SHL online. Häng med oss hela vägen.

Vad: Färjestad – Rögle, SHL-slutspel
När: Första matchen startar den 21/3, kl. 19:00
Vart: Löfbergs Arena & Catena Arena
Speltips: Matchserie under 5.5 matcher (2.30 hos Betsson)
Livestream: > TV4 Play

Under 5.5 matcher

Odds = 2.30
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Rögle BK vs Färjestads BK Match Outcome
Match Starts 21/03 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Matchserien spelas i bäst av sju matcher.
 • Lagen har mötts två gånger den här säsongen, båda gångerna har Färjestad vunnit.
 • Dessutom har Färjestad vunnit sex raka matcher mot Rögle

Färjestad – Rögle stream

Vi ser till att du inte missar en enda match i detta SM-slutspel och kommer därför att presentera en guide om hur du kommer igång med livestreaming online i SHL.

Det är mycket enkelt att börja streama SHL och processen tar bara några minuter, sedan är du redo att börja njuta av högkvalitativ ishockey från Sverige. Förutom det inkluderar det förstås även andra stora sportevenemang som tjänsten erbjuder året runt. Till exempel kan du streama spännande fotbollsmatcher från världens största turnering, Champions League. Om du gillar svensk fotboll kan du också njuta av matcher från Allsvenskan och Superettan.

Följ vår guide och kom igång med livestreaming redan idag!

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Färjestad – Rögle

Färjestad – Rögle speltips

Vi står inför en mycket spännande kvartsfinalserie mellan Färjestad och Rögle, och här kommer vi att presentera vårt bästa speltips för matchserien.

Vi kommer att fokusera på ett underspel i matchserien, då vi har starka förhoppningar om att Färjestad kommer dominera. Under seriespelet i SHL visade Färjestad upp en imponerande form och slutade på förstaplats med hela 104 poäng. Nu väntar dock SHL-slutspel, med helt nya förutsättningar. Nu är det vinna eller försvinna i bäst av sju matcher.

Rögle är alltid en respektingivande motståndare, men de har haft svårigheter mot Färjestad under en längre tid. Faktum är att Färjestad har vunnit sex raka matcher mot dem, vilket inte bådar gott för Rögle inför denna kvartsfinal, och framförallt inte att ställas mot dagens Färjestad som är mycket starka.

Vårt speltips blir under 5.5 matcher i serien, vilket innebär att vi tror oss högst fem matcher under hela matchserien. Vi tror att Färjestad har vad som krävs för att lösa serien ganska komfortabelt mot Rögle. Oddset kommer från spelbolaget Betsson.

Mer odds & betting inför matchen

En matchserie som denna förtjänar självfallet några extra oddsalternativ, och vi har noggrant granskat flera alternativ för att presentera de vi anser vara mest intressanta inför kvartsfinalserien mellan Färjestad och Rögle. Glöm dock inte att också noggrant granska dina val innan du placerar ditt spel – och framför allt, spela ansvarsfullt.

Samtliga odds har hämtats från spelbolaget Betsson, som generöst erbjuder alla nya kunder en bonus på upp till 500 kr. Vi kan varmt rekommendera Betsson för dig som gillar att spela på ishockey och andra sporter, där de erbjuder konkurrenskraftiga odds och ett brett utbud av spelmarknader. Ta chansen och kom igång redan idag hos Betsson för en spännande spelupplevelse!

Speltips Odds
Färjestad vinner matchserien 1.45
Färjestad vinner första matchen 1.73
Färjestad vinner matchserien med 4-0 6.30
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar