Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 mar, 2024

Everton – West Ham 2/3: Stream, odds & speltips

Här står Everton och West Ham redo att göra upp i Premier League, omgång 27. Matchen äger rum på lördag klockan 16:00 och spelas på Goodison Park i Liverpool.

Everton fortsätter att vara svår att besegra, men samtidigt möter svårigheter när det gäller att inkassera segrar. West Ham lyckades till slut bryta en trend av tre raka förluster genom att säkra full pott i senaste ligaomgången. Följ med oss när vi granskar alla aspekter inför mötet mellan Everton och West Ham.

Vad: Everton – West Ham, Premier League
När: Den 2/3, kl. 16:00
Vart: Goodison Park
Speltips: Båda lagen gör mål (1.75 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.75
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Everton vs West Ham United Match Outcome
Match Starts 02/03 16:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Everton saknar Alli samt Danjuma, båda är skadade.
 • West Ham har inga skador eller avstängningar att rapportera om.
 • Lagens första möte den här säsongen slutade i en 1-0-vinst till Everton i London.

Everton – West Ham stream

Här presenterar vi en enkel guide om hur du enkelt kan börja live streama Premier League online.

Processen är otroligt enkel och smidig, och tar bara några minuter. Efter det är du redo att börja njuta av Premier League-matcher online. Allt du behöver är ett konto samt ett sportabonnemang hos streamingtjänsten Viaplay. Genom detta får du tillgång till samtliga Premier League-matcher så länge ditt abonnemang är aktivt. Viktigt att notera är att du när som helst kan avsluta ditt abonnemang och du är inte bunden på lång sikt.

Detta är den perfekta tjänsten för dig som älskar fotboll, särskilt från England. Kom igång redan idag och missa inte de spännande Premier League-matcherna!

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Everton – West Ham

Everton – West Ham speltips

Självklart presenterar vi även ett speltips inför matchen mellan Everton och West Ham. Vi tror på en jämn och spännande match där båda lagen kommer att hitta vägen till målprotokollet.

Everton har fortsatt att vara svåra att besegra, men de har samtidigt haft svårigheter att säkra trepoängare. Det positiva för Everton är att deras poängavdrag har minskat från -10 till -6, vilket innebär att de har återfått fyra poäng och klättrat flera placeringar i Premier League-tabellen. För närvarande ligger de på 15:e plats, och det betyder att man nu också är på säker mark.

West Ham genomgick en svår period med tunga förluster, såsom 3-0 mot United, 6-0 hemma mot Arsenal och 2-0 mot Nottingham. Slutligen kom dock segern när de mötte Brentford på hemmaplan, och West Ham lyckades även bryta sin måltorka genom att göra fyra mål i matchen. Samtidigt släppte de också in två mål, och försvaret är fortfarande en stor utmaning för Londonklubben.

Vi tror att ett målspel är passande här och väljer alternativet ”Båda lagen gör mål” i matchen. Everton är tuffa att besegra, och West Ham fick som sagt det att lossna senast med hela fyra mål.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan finner du ytterligare tre odds för Premier League-matchen mellan Everton mot West Ham. Samtliga har noggrant granskats av våra experter. Odds hämtad från spelbolaget Bet365 som ger alla nya kunder en bonus upp till 1250 kr i form av spelkrediter.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.92
Båda lagen gör mål i halvtid 4.50
Rätt resultat: 2-2 15.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar