Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 14 jul, 2021

Elias Ymer – Henri Laaksonen, 15/7: Speltips & stream

Elias Ymer vidare i Båstad efter en svängig långkörare

Elias Ymer (i bild), som har fått ett wildcard till Båstad turneringen ställs mot Henri Laaksonen, som har kvalat in och redan spelat 3 matcher.

I den första omgången blev det en långkörare förElias Ymer, som gick segrandes ur duellen efter 2 ½ timmes spel.

Henri Laaksonen har spelar bra och haft 3 långa matcher, som han har vunnit samtliga med 2-1 i set.

Det är svårt att skilja dessa två spelare åt. Spelbolag har valt Laaksonen som en klar favorit. Då finns det ett bra värde på Elias Ymer.

Vad: Elias Ymer – Henri Laaksonen, ATP Båstad
Avspark: Den 2021-07-15, kl. 15:30
Vart: Båstad
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Elias Ymer (Odds: 2.32 hos Bet365)

Se Elias Ymer – Henri Laaksonen stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama alla matcher från herrarnas tennisturnering i Båstad. Det innebär naturligtvis att du kan se matchen mellan Elias Ymer och Henri Laaksonen på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Elias Ymer – Henri Laaksonen live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från tennisen i Båstad

Speltips & odds

Eftersom brorsan Mikael Ymer åkte ur direkt i den första omgången, samt att kvalspelarna Carl Söderlund och Leo Borg misslyckades med att kvala in till huvudturneringen är Elias Ymer den enda svensken kvar i Båstad.

Elias Ymer har vilat sig i form och tagit varit på wildcardet som han fick till turneringen.

I sin första match visade han musklerna direkt och tog en komfortabel ledning, innan han tappade aggressiviteten, för att slutligen återigen prestera på topp, när det väl behövdes som mest. Det blev en jämn match mot japanen Taro Daniel som Elias Ymer vann med 6-2, 6-7, 6-4.

Viktigt för Elias Ymer att gå segrandes ur en sådan lång duell, som bara borde stärka honom inför fortsättningen.

Finländaren Henri Laaksonen spelade sin första match i Båstad redan i söndags, den 11 juli 2021, då han hade ett enklare möte mot japanen Yosuke Watanuki. Det var nära att Henri Laaksonen skulle åka ur redan i kvalet då matchen slutade 6-7, 7-5, 7-5.

I nästa kvalmatch stödde Henri Laaksonen patrull igen mot slovaken Andrej Martin. Henri Laaksonen förlorade det första setet men studsade tillbaka och reste sig för att vinna de två kvarstående seten. Segersiffrorna skrevs till 5-7, 6-3, 6-4.

I den tredje match, i tredje dagen i rad, spelades Henri Laaksonen i den första omgången mot italienaren Lorenzo Musetti, som är rankad på plats 62 på ATP touren. Inget ska tas ifrån Henri Laaksonen men Lorenzo Musetti hade en dålig dag på jobbet och slog bort sig för det mesta. Henri Laaksonen vann det första setet, tappade det andra och bröt italienaren fram mot slutet av matchen när det gällde som mest. Henri Laaksonen vann med 6-2, 3-6, 6-4.

Elias Ymer och Henri Laaksonen har aldrig mötts. De har spelat lika bra i Båstad, där Henri Laaksonen har haft fler och längre matcher. En del trötthet är inte att utesluta hos Henri Laaksonen, som har haft problem att hålla en jämn nivå i turneringen.

Att Elias Ymer har hela den svenska publiken med sig i ryggen är en ytterligare faktor som talar för att han inte ska vara så pass kraftig underdog i matchen.

Elias Ymer har en minst 50% chans att ta sig vidare till kvartsfinalen. Odds på detta är betydligt högre.

Därför landar spelet på att Elias Ymer vinner matchen.

  • Vårt speltips: Elias Ymer vinner matchen
  • Odds: 2.32
  • Bettingsida: Bet365

För att se vinnaroddset på samtliga spelare i turneringen har vi skapat en egen ATP Båstad guide.

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar