Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 jul, 2021

Elfsborg – FC Milsami, 22/7: Stream, speltips & odds

Elfsborg Milsami speltips stream

Elfsborg kliver in i kvalet till Europa Conference League, och ställs först och främst mot FC Milsami Orhei, från Moldavien. Här ger vi er vårt speltips och visar er hur ni hittar en Elfsborg – Milsami stream.

De tre sista svenska Europakvalande lagen kliver in i kvalspelet under torsdagen, och Elfsborg är det lag som fått den på förhand enklaste lotten. Boråsarna ställs emot Milsami från Orhei, Moldavien, och favoritskapet ligger helt på de gulsvarta.

Vi tar oss an att ge er ett speltips till matchen, och vill även visa er hur ni gör för att live streama Elfsborg – Milsami. Häng med och se matchen online!


Streama fotboll från Europa Conference League
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Hammarby – NK Maribor
Matchstart Kl. 18:45, den 22/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal:
Speltips: Under 2,5 mål (2,70 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Elfsborg har vunnit sina tre matcher under hösten, och är i god form.
  • Milsami Orhoi har spelat två matcher i moldaviska ligan denna säsong, och står på fyra pinnar.
  • Returen spelas i Moldavien nästa torsdag.

Streama Elfsborg – Milsami

För dig som vill live streama Elfsborg – Milsami Orhei kan vi berätta att Bet365 brukar sända matcherna från Europa Conference League-kvalet, men dock inte denna. Istället behöver ni som vill titta på Elfsborg – Milsami live skapa ett konto på Aftonbladet Plus, som visar matchen.

Det går att ha igång er fotboll live stream direkt från valfri enhet. Titta på din Elfsborg – Milsami stream från mobil, dator eller surfplatta. Sändningen håller hög kvalitet.

  1. Gå till Aftonbladet
  2. Skapa och köp ett Plus-konto
  3. Börja titta på Elfsborg – Milsami Orhoi

Speltips & odds: Elfsborg – Milsami

Elfsborg slutade 2:a i Allsvenskan ifjol, och till slut gav Jimmy Thelin skäl för de lovord han länge fått trots svaga resultat i Borås. Andraplatsen har följts upp med en ny, stark säsongsöppning, där man ligger 2:a i Allsvenskan bakom starka Malmö och Djurgården.

Efter sommaruppehållet har Elfsborg varit ännu starkare än innan, och tagit tre raka segrar. Dessutom vann man sista matchen innan sommaren, och står därmed på fyra raka vinster. Något man är ensam om tillsammans med Högmos BK Häcken.

Men nu är det dags för Europakval, för första gången på länge för boråsarna. Man kliver in i den andra kvalomgången under torsdagen, då man lottats mot FC Milsami Orhei från Moldavien. En på förhand enkel lottning, klart bättre än de övriga svenska lagen. Läs förresten gärna om speltips & stream till Hammarby – Maribor eller om vårt Aberdeen – Häcken stream & speltips.

Milsami är ett topplag i Moldavien, men det säger inte särskilt mycket. Man vann ligan 2015 och slutade 2:a 2017 och 2018. 3:a den senaste säsongen, bakom FC Sheriff och FC Petrocub. I truppen finns inte mycket spännande, men är det någon Elfsborg ska se upp med är det mittfältaren Alexandru Dedov. Lagets nummer 10 har gjort många landskamper för Moldavien och varit Milsamis kanske bästa spelare sedan han förra sommaren anslöt för en andra sejour i laget.

Vi tror att Elfsborg vinner, men oddset 1,20 är inte så lockande och vi tittar istället på ett målspel. Spelbolagen tror på mycket mål, men vi är inte så säkra. I den första Europamatchen lär vi få se två lag som ligger lågt och spelar försiktigt, och så även Milsami som numera inte behöver bry sig om att få in något bortamål – regeln är slopad.

Under 2,5 mål ger 2,70 gånger insatsen på Bet365, och spelas direkt.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,70
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar