Elfenbenskusten - Egypten, 26/1: Speltips & stream

Cairo, Egypt. June 21, 2019: Mohamed Salah Mahrous Ghaly of Egypt during the African Cup of Nations match between Egypt and Zimbabwe at the Cairo International Stadium in Ulrik Pedersen/CSM.

 

Det är ett tungviktsmöte i det Afrikanska mästerskapet när Elfenbenskusten och Egypten möts tidigt i slutspelet.

Elfenbenskusten är en av nationerna som har bjudit på mest underhållning. De är fortsatt obesegrade i turneringen och vann sin grupp.

Egypten har också en imponerande form, med två raka segrar. Förlusten i premiären kostade dem en andra plats i gruppen, bakom Nigeria.

Båda Elfenbenskusten och Egypten har världsstjärnor i den sista tredjedelen. Så åttondelsfinalen bör bli spännande med mål från båda gängen.

 

Streama Elfenbenskusten - Egypten på Bet365

Se massor av fotboll från Afrikanska mästerskapet

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Elfenbenskusten – Egypten, Afrikanska mästerskapet
Avspark: Den 2022-01-26, kl. 17:00
Vart: Douala Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Båda lag gör mål (Odds: 2.25 hos Bet365)

 

Streama Elfenbenskusten – Egypten

 

Hos Bet365 kan du se alla landskamper i det Afrikanska mästerskapet. Det gäller även slutspelet. Det innebär givetvis att du kan se toppmötet mellan Elfenbenskusten och Egypten, som slåss om en biljett till kvartsfinalen

Att komma igång går snabbt. Följ bara stegen nedan så är du igång på nolltid.

  1. Klicka dig vidare till Bet365
  2. Skapa dig ett konto
  3. Sätt in 50 SEK eller ett större belopp
  4. Streama slutspelet i Afrikanska mästerskapet

 

Vi har också skapat en guide med mer info kring hur du kan Streama Afrikanska mästerskapen 2022.

 

Speltips & odds

 

Bet365 erbjuder 9.00 i odds på att Elfenbenskusten vinner hela mästerskapet. Samt 13.00 i odds på att Egypten lyckas lyfta pokalen.

Elfenbenskusten har stått för hög underhållning i gruppspelet. Trots ett par misstag i försvaret har det offensiva spelet lett till att man är obesegrat. Gruppen vanns i den sista omgången, där regerande mästarna Algeriet slogs med 3-1. Franck Kessie, Ibrahim Sangare och Nicolas Pepe hittade nätmaskorna.

Det Afrikanska mästerskapet inledes med en seger över Ekvatorialguinea. Max Gradel blev hjälten med det enda målet.

Därefter blev det en oväntad delad pott mot Sierra Leone. Ajax stjärnan, Sebastien Haller, som har nätat flest mål av alla i Champions League, nämligen 10 baljor, nätade det första målet för Elfenbenskusten. Arsenal anfallaren Nicolas Pepe gjorde det andra målet. Men man släppte också in två mål mot betydligt sämre motstånd.

Mål släppte man även in mot Algeriet, som totalt har underpresterat i mästerskapet och kommit sist. Så Elfenbenskusten har trubbel i försvaret. Anfallsspelet å andra sidan håller högsta nivå.

Egypten inledde trögt med en 0-1 förlust mot Nigeria. Därefter har de rest sig och hoppat upp på hästen. Det har blivit två raka 1-0 segrar över Guinea-Bissau, där talismanen Mohamed Salah nätade, samt Sudan, där Mohamed Abdelmonem blev matchhjälten efter cirka halvtimmes spel.

Förbundskaptenen Carlos Queiroz har förutom Liverpool stjärnan även andra duktiga spelare i offensiven. Bakåt är Egypten något sårbara. Det kommer att bli en stor utmaning att hålla tätt mot Elfenbenskusten. Något ingen nation har klarat av hittills i turneringen.

Mot Elfenbenskusten har Egypten ändå klarat sig bra. Egypten har 3 segrar på de 5 senaste möten. De övriga 2 har slutat med en delad pott och en förlust.

Med Sebastien Haller och Nicolas Pepe i spetsen, samt i högform, kan vi räkna med att Elfenbenskusten återigen levererar.

Med Mohamed Salah och andra skickliga offensiva pjäser som Mustafa Mohamed och Omar Marmoush i Egypten borde de klara av att bjuda på kamp.

Båda nationerna har hittat sin rytm och ska klara av att bryta ner varandra.

Odds på att båda nationerna nätar ligger en bra bit över dubbla degen. Där finns det ett stort värde.

Därför faller spelet på att både Elfenbenskusten och Egypten lyckas hitta nätmaskorna minst en gång vardera i denna åttondelsfinal.

 

 

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål i landskampen
  • Odds: 2.25
  • Bettingsida: Bet365

 

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

 

 

 

Nyheter

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
3 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.