Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 25 jan, 2022

Elfenbenskusten – Egypten, 26/1: Speltips & stream

Egypten Sudan speltips stream

Det är ett tungviktsmöte i det Afrikanska mästerskapet när Elfenbenskusten och Egypten möts tidigt i slutspelet.

Elfenbenskusten är en av nationerna som har bjudit på mest underhållning. De är fortsatt obesegrade i turneringen och vann sin grupp.

Egypten har också en imponerande form, med två raka segrar. Förlusten i premiären kostade dem en andra plats i gruppen, bakom Nigeria.

Båda Elfenbenskusten och Egypten har världsstjärnor i den sista tredjedelen. Så åttondelsfinalen bör bli spännande med mål från båda gängen.

Vad: Elfenbenskusten – Egypten, Afrikanska mästerskapet
Avspark: Den 2022-01-26, kl. 17:00
Vart: Douala Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Båda lag gör mål (Odds: 2.25 hos Bet365)

[sports data-token=’Wi7zfyfZXkxfGLy9uMSJ68fjVTgjFqovFPd97vrU’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Elfenbenskusten – Egypten

Hos Bet365 kan du se alla landskamper i det Afrikanska mästerskapet. Det gäller även slutspelet. Det innebär givetvis att du kan se toppmötet mellan Elfenbenskusten och Egypten, som slåss om en biljett till kvartsfinalen

Att komma igång går snabbt. Följ bara stegen nedan så är du igång på nolltid.

  1. Klicka dig vidare till Bet365
  2. Skapa dig ett konto
  3. Sätt in 50 SEK eller ett större belopp
  4. Streama slutspelet i Afrikanska mästerskapet

Vi har också skapat en guide med mer info kring hur du kan Streama Afrikanska mästerskapen 2022.

Speltips & odds

Bet365 erbjuder 9.00 i odds på att Elfenbenskusten vinner hela mästerskapet. Samt 13.00 i odds på att Egypten lyckas lyfta pokalen.

Elfenbenskusten har stått för hög underhållning i gruppspelet. Trots ett par misstag i försvaret har det offensiva spelet lett till att man är obesegrat. Gruppen vanns i den sista omgången, där regerande mästarna Algeriet slogs med 3-1. Franck Kessie, Ibrahim Sangare och Nicolas Pepe hittade nätmaskorna.

Det Afrikanska mästerskapet inledes med en seger över Ekvatorialguinea. Max Gradel blev hjälten med det enda målet.

Därefter blev det en oväntad delad pott mot Sierra Leone. Ajax stjärnan, Sebastien Haller, som har nätat flest mål av alla i Champions League, nämligen 10 baljor, nätade det första målet för Elfenbenskusten. Arsenal anfallaren Nicolas Pepe gjorde det andra målet. Men man släppte också in två mål mot betydligt sämre motstånd.

Mål släppte man även in mot Algeriet, som totalt har underpresterat i mästerskapet och kommit sist. Så Elfenbenskusten har trubbel i försvaret. Anfallsspelet å andra sidan håller högsta nivå.

Egypten inledde trögt med en 0-1 förlust mot Nigeria. Därefter har de rest sig och hoppat upp på hästen. Det har blivit två raka 1-0 segrar över Guinea-Bissau, där talismanen Mohamed Salah nätade, samt Sudan, där Mohamed Abdelmonem blev matchhjälten efter cirka halvtimmes spel.

Förbundskaptenen Carlos Queiroz har förutom Liverpool stjärnan även andra duktiga spelare i offensiven. Bakåt är Egypten något sårbara. Det kommer att bli en stor utmaning att hålla tätt mot Elfenbenskusten. Något ingen nation har klarat av hittills i turneringen.

Mot Elfenbenskusten har Egypten ändå klarat sig bra. Egypten har 3 segrar på de 5 senaste möten. De övriga 2 har slutat med en delad pott och en förlust.

Med Sebastien Haller och Nicolas Pepe i spetsen, samt i högform, kan vi räkna med att Elfenbenskusten återigen levererar.

Med Mohamed Salah och andra skickliga offensiva pjäser som Mustafa Mohamed och Omar Marmoush i Egypten borde de klara av att bjuda på kamp.

Båda nationerna har hittat sin rytm och ska klara av att bryta ner varandra.

Odds på att båda nationerna nätar ligger en bra bit över dubbla degen. Där finns det ett stort värde.

Därför faller spelet på att både Elfenbenskusten och Egypten lyckas hitta nätmaskorna minst en gång vardera i denna åttondelsfinal.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål i landskampen
  • Odds: 2.25
  • Bettingsida: Bet365

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

Nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar