Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 15 aug, 2021

Elche – Bilbao, 16/8: Speltips & stream

Elche – Bilbao, 16/8: Speltips & stream

 

Elche och Bilbao möttes i den absolut sista omgången av La Liga förra säsongen. Mötet slutade med en 2-0 hemmaseger.

När denna säsong startar så får lagen återigen mötas på Estadio Manuel Martinez Valero. Förutsättningarna talar ännu mer för Elche.

Då det dessutom är en premiär så blir det svårt att hålla med spelbolagen om att Bilbao ska vara givna favoriter.

 

Vad: Elche – Bilbao, La Liga
Avspark: Den 2021-08-16, kl. 22:00
Vart: Estadio Manuel Martinez Valero
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: Cmore
Speltips: 1X (Odds: 1.79 hos Unibet)

Se Elche – Bilbao stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Elche och Bilbao på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Elche – Bilbao live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

 

Speltips & odds

 

Spelbolag hade lägst odds på att Elche skulle klara sig kvar i La Liga. Det var nära att så skulle bli fallet.

I de sista två omgångarna tog sig Elche spelarna i kragen och levererade på topp. Först slog man Cadiz borta med 3-1 och sedan en blytung seger mot Bilba hemma med 2-0. Segern innebar att Elche stannade kvar, med 2 poäng ovanför nedflyttningslagen Huesca, Valladolid och Eibar.

Totalt blev det 36 poäng efter 38 omgångar. Det är inget att hänga i julgranen men inte heller fy skam direkt, för en nykomlingar.

För att säkra en andra säsong i La Liga har Elche börjat med att säkra kontrakt med Ivan Marcone, Johan Mojica och anfallsstjärnan Lucas Boye (i bild), som förra säsongen nätade 7 baljor. Därutöver har man tagit in Pedro Bigas och Enzo Roco samt lånat in Kiko Casilla från Premier League laget Leeds United.

Det är bra material som managern Fran Escriba kan bygga vidare på.

Bilbao avslutade förra säsongen på värsta möjliga sätt. Det blev 3 raka förluster och en usel form överlag i hela truppen. Det var liksom ingenting som stämde.

De hade en lång bit upp till Europa platserna, där tabellsjuan Villarreal hade 12 poäng fler.

På grund av urgammal policy, där Bilbao bara får värva spelare från Baskien-området, har de inte heller klarat av att förstärka truppen. In har de bara tagit Alex Petxa från Real Sociedads B-lag. Inte mycket att skryta över direkt.

På resande fot har Bilbao bara bemästrat att ta 3 segrar under 19 bortamöten. Laget har historiskt sett varit svaga på bortagräs. Så det är svårt att se dem som favoriter till att slå Elche.

Till premiären får Elche klara sig utan Jony Alamo och Pablo Piatti, som är skadade. Luismi som sitter i karantän.

I Bilbai är Yuri Berchiche och Peru Nolaskoain långtidsskadade medan Ander Capa, Inigo Cordoba och Kenan Kodro missar premiären.

Med alla dessa avbräck och en usel bortaform lutar detta mer mot att bli ett öppet möte. Odds på att Elche tar poäng är av spelvärde.

Därför landar spelet på att Elche inte går helt lottlösa i premiären mot Bilbao, utan lyckats ta en eller samtliga 3 poäng.

 

 

  • Vårt speltips: Elche seger eller oavgjort i matchen
  • Odds: 1.79
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Elches möjlig startuppställning:

Badia; Palacios, Verdu, Bigas, Josema; Josan, Guti, Marcone, Fidel; Carrillo, Boye.

 

Bilbaos möjlig startuppställning:

Agirrezabala; De Marcos, Alvarez, Martinez, Balenziaga; Berenguer, D Garcia, Vencedor, Muniain; Williams, Sancet.

 

 

Nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1451 Articles