Djurgården - Malmö FF, 3/5: Speltips, odds & inför

Djurgården Malmö speltips

Djurgården och Malmö FF möts i en tidig seriefinal! Vi ger er ett speltips till matchen, som avgörs på Tele2 Arena måndag 3/5.

Djurgården har inlett Allsvenskan starkt, och är det enda lag som står på full pott efter tre omgångar. Malmö FF hade kunnat göra blåränderna sällskap om detta, men gick på en oväntad plump senast. När lagen nu ställs emot varandra i Stockholm får vi se en tidig seriefinal.

Kan Djurgården förlänga sin fina svit, och vinna ännu en match? Eller lyckas Malmö FF visa att man fortfarande är bäst i Sverige? Kolla in vårt speltips med odds till matchen! Är ni intresserade av att se matchen kan ni läsa på om att streama Djurgården – Malmö i Allsvenskan.

Vad: Djurgårdens IF – Malmö FF
När: Den 3/5, kl. 18:30
Vart: Tele2 Arena
Vad: Allsvenskan, omgång 4
Speltips: Malmö FF matchen (2.40 hos Bet365)

Inför matchen

  • Båda lagen är obesegrade efter tre omgångar av årets allsvenska.
  • Malmö FF har inte besegrat Djurgården i Stockholm sedan 2017.
  • Senast Malmö kom hit ledde man med 2-0 men förlorade ändå.

Speltips inför matchen

Djurgården har inlett säsongen väldigt starkt. Redan under försäsongen, i träningsmatcherna och Svenska Cupen, visade Kim & ”Tolle” att det inte skulle ta så lång tid att få ihop alla nyförvärv till ett fint lagbygge. ”Järnkaminerna” gick närmast rent genom hela försäsongen, och den enda matchen man förlorade var semifinalderbyt i cupen mot Hammarby. Men vi vet sedan länge att oavsett form och förutsättningar så förlorar Djurgården när det vankas derby.

Efter tre omgångar är Djurgården serieledare och ensamma om att ha tagit full poäng, och man har dessutom imponerat spelmässigt. Särskilt segern mot IFK Norrköping var ett stort styrkebesked, där man spelade ut ”Peking” totalt under en stor del av matchen.

Nu är det dags för match mot de regerande mästarna Malmö FF. Likt Djurgården är Malmö obesegrade i Allsvenskan, men man har åkt på ett oavgjort resultat. Det var i den senaste omgången, mot Östersunds FK, som MFF oväntat tappade poäng. För några år sedan var matcherna mellan Malmö och Östersund nästan som en inofficiell match om vilka som var bäst i Sverige, men även fast så inte längre är fallet kan ÖFK alltså ännu rubba Sveriges giganter.

För Malmö FF är det som vanligt Anders Christiansen som imponerat mest; dansken som är Allsvenskans kanske allra bästa spelare. Han kommer att vara en nyckel om Malmö ska lyckas besegra Djurgården.

Vårt speltips

Malmö har under de senaste åren haft svårt för Djurgården, och faktiskt inte vunnit mot dem i Stockholm sedan 2017. Ifjol blev det förlust med 3-2, efter att Djurgården vänt tvåmålsunderläge till seger under matchens tio sista minuter.

När Malmö tappade poäng mot Östersund senast var man tydliga med att det bara gjort laget mer taggade och fokuserade inför nästa match, mot det som just nu ser ut som deras största konkurrenter om guldet. ”Hade vi vunnit mot ÖFK hade kryss borta mot Djurgården känts okej, men nu ska vi vinna den matchen”, lät det.

Med ett extra spelsuget och beslutsamt Malmö på besök tror vi ändå att Djurgården inte riktigt räcker till. DIF må ha gått bra på sistone men Malmö är ett några snäpp bättre lag. Vi spelar den raka 2:an till 2,40 gånger insatsen. Spelet finner ni på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Här finner ni fler odds till Djurgården – Malmö. Oddsen är från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Djurgården vinner matchen 3.00
Oavgjort 3.15
Malmö FF vinner matchen 2.40
Över 2,5 mål i matchen 1.95
Under 2,5 mål i matchen 1.85

Relaterat

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman