Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 apr, 2022

Djurgården – IFK Norrköping (16/4): Stream, speltips & odds

DIF Norrköping speltips stream

Djurgården och Norrköping ställs emot varandra på påskafton! Här ger vi er alla förutsättningar inför matchen på Tele2 Arena, från speltips till information om hur ni hittar er Djurgården – IFK Norrköping live stream.

I den tredje omgången av Allsvenskan får vi se en hel del intressanta matcher, och särskilt mötet på Tele2 Arena mellan Djurgårdens IF och IFK Norrköping är spännande. Båda lagen kommer från förlust, och Norrköping kommer till och med från två förluster. Ska man inleda säsongen med noll poäng efter tre omgångar? Det är inte alls omöjligt att det blir så.

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför Djurgården – IFK Norrköping. Ta del av speltips till matchen, och hitta er live stream till densamma.

Streama fotboll online

Se massor av matcher på Bet365

Vad: Djurgårdens IF – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 15:00, den 16/4
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Under 2,5 mål (1,90 hos Bet365)

Inför

  • Djurgården har värvat stora namn till fronttrion, och i hemmapremiären visade både Victor Edvardsen och Sead Haksabanovic upp sig med mål.
  • Norrköping har inlett säsongen med två förluster, och kan har potentiellt stå på tre förluster efter tre omgångar.
  • Senast Norrköping gästade Djurgården vann DIF med 1-0, efter mål av Haris Radetinac.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’N33MnqZpNH8hpE6sAGIxhN69S7ddoO0do08qMwlE’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Djurgården – IFK Norrköping

Det är lättare än vad man kan tro att live streama Djurgården – IFK Norrköping. Allt som krävs för att se matchen online är ett konto på Discovery Plus, och så även ett sportabonnemang på sidan. Då får ni tillgång till alla Allsvenskan live streams, och kan bland annat se den här matchen. Då kan ni också streama Hammarby – Mjällby.

Ni kan titta på er Djurgården – IFK Norrköping stream direktsänt från valfri enhet. Det går bra att se er sändning av matchen direkt från såväl mobiltelefon som surfplatta eller dator. Med hjälp av en Chromecast eller liknande enhet kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Matchen har avspark 15:00 lördag 16 april, men sändningen drar igång en stund dessförinnan. Matchen visas också på Discovery+ Extra 1, och har ni den kanalen i ert utbud behöver ni inte leta efter någon Djurgården – Norrköping live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Djurgården – Norrköping online

Speltips & odds: Djurgården – Norrköping

Norrköping har fått en hemsk start på säsongen. I hemmapremiären blev det förlust mot lilla Varbergs BoIS, och i omgång två förlorade man borta mot AIK.

Men det är inte frånvaron av poäng som varit värst för ”Peking”, utan det är det som hänt vid sidan av planen. Lagets offensiva mittfältare Kristoffer Khazeni har blivit sjuk, och även om klubben eller spelaren själv valt att inte gå ut med detaljer så vet vi att det är allvarligt. Han är borta från fotbollen på obestämd tid, och Norrköpings läkare försökte till och med att stoppa laget från att spela matchen mot AIK. Khazeni själv ville dock att spelarna skulle gå ut på planen, och då kunde de inte säga nej.

Nu ska Norrköping spela sin tredje match i Allsvenskan, och med tanke på att det är en bortamatch mot Djurgården är risken att det även blir en tredje förlust någorlunda stor. Djurgården är ett starkt hemmalag, och ett av lagen som tippas göra upp om SM-guldet.

Ej heller Djurgården har dock haft någon lysande start på säsongen. Segern mot Degerfors i premiären var inte övertygande, och förlusten mot Mjällby i omgång två var oroväckande.

Att kalla den här matchen för en ödesmatch vore kanske att ta i, men klart är att oavsett vilket lag som förlorar denna lördag så har det laget en tidig uppförsbacke i kampen om topplaceringarna. Vi tror att lagen tar det säkra före det osäkra här, och att vi får se en målsnål batalj. ”Under 2,5 mål” spelas, till 1,95 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,90
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att kolla in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting inför matchen

Vårt spel landar på under 2,5 mål. Men kolla gärna in andra odds till matchen.

Speltips Odds från Bet365
DIF HT/FT 2,75
Båda lag gör mål – Nej 1,95
X2 2,00

Relaterat

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar