Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 apr, 2022

Hammarby – Mjällby (15/4): Stream, speltips & odds

HIF MAIF speltips stream

Hammarby och Mjällby möts i en allsvensk match under långfredagen. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni bär er åt för att live streama Hammarby – Mjällby.

Allsvenskans tredje omgång står runt hörnet, och den inleds med en match under långfredagen. Redan klockan 15:00 tar Hammarby IF emot Mjällby AIF på Tele2 Arena, och det är en match mellan två lag som står på full pott så här långt.

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen, med ett speltips och information om hur ni hittar en Hammarby – Mjällby live stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Hammarby IF – Mjällby AIF
Matchstart Kl. 15:00, den 15/4
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Hammarby vinner (1,55 hos Bet365)

Inför

  • Hammarby har nyligen presenterat ett upphaussat nyförvärv, Bubacarr Trawally. Han väntas bytas in i den här matchen.
  • Mjällby har tappat stjärnspelare som Kadir Hodzic, Amin Sarr och Joel Nilsson sedan ifjol, den sistnämnde faktiskt till Hammarby. Trots det har man inlett med sex poäng på två matcher.
  • Senast Mjällby var på besök vann Hammarby med 2-0, efter mål av Gustav Ludwigson och Akinkunmi Amoo.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’0nJExlxjFex78tFTF6cE0Lg76CoJBJK9T8TjtVLb’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Hammarby – Mjällby live

Det är ingen svår match att hitta en Hammarby – Mjällby live stream, att se direktsänt på nätet. För att titta på matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är klart kan ni streama alla matcher från Allsvenskan online.

Det går att ha igång er Hammarby – Mjällby stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel, Samsung TV eller annat motsvarande verktyg går det också bra att koppla över sändningen till TV-skärmen.

När ni tittar på fotboll live hos Discovery Plus kan vi lova er att kvalitén vad gäller bild, ljud och kommentatorer är förstklassig.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – Mjällby online

Speltips & odds: Hammarby – Mjällby

Mycket har sett bra ut hos Hammarby så här långt in på säsongen. Laget har tagit sig till final i Svenska Cupen, efter att ha slagit ut lag som Häcken, Norrköping och Elfsborg. I Allsvenskan står man på full pott, även om man än så länge bara ställts emot nykomlingar.

Även Mjällby hade på förhand setts som en relativt enkel motståndare. Laget har tappat flera nyckelspelare sedan ifjol, och även sin tränare. Men två omgångar in på säsongen är man ett av fyra lag att ha gått rent, och det trots att man ställts emot tufft motstånd. Elfsborg borta i premiären, och Djurgården hemma i omgång två. Kan man fortsätta överraska, genom att plocka poäng av Hammarby i Stockholm?

Mjällby må ha vunnit båda sina matcher, och stått för bra prestationer, men man har i ärlighetens namn även haft marginalerna på sin sida. Att Andreas Brännströms mannar ska leverera tredje raka skalpen håller vi som osannolikt. Dessutom är Hammarby enligt oss det lag som sett allra bäst ut så här långt, och har imponerat stort. Nye tränaren Martí Cifuentes har fått laget att spela en väldigt trevlig och inte minst vägvinnande fotboll, och än så länge har han sju vinster på sju tävlingsmatcher.

Till den här matchen kan Hammarby använda sig av det påkostade nyförvärvet Bubacarr Trawally. Vi väntar oss att han inleder på bänken.

Vi tror på en Hammarbyseger, och spelar den raka 1:an till 1,55 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,55
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna använda oddsbonusar när ni lägger ert spel.

Annan betting inför matchen

Vi spelar på att Hammarby vinner. Men kolla gärna in andra odds att spela på.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,72
Båda lag gör mål – Ja 1,80
X2 2,37

Relaterat

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar