Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 nov, 2021

Degerfors – IFK Norrköping, 28/11: Stream, speltips & odds

Degerfors Norrköping speltips stream

Degerfors jagar viktiga poäng i bottenstriden. På söndag ställs man mot IFK Norrköping, och vi ger er såväl speltips som information om live stream till matchen.

Degerfors har en tuff period bakom sig, och ligger på kvalplats. IFK Norrköping fortsätter att vara ojämna, och har bara att spela av de sista matcherna i Allsvenskan. Kan Degerfors ta vara på Norrköpings potentiella brist på motivation?

Vi ger er förutsättningarna inför matchen, med ett speltips. Dessutom visar vi hur ni hittar en Degerfors – IFK Norrköping stream.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Degerfors IF – IFK Norrköping, Allsvenskan
Matchstart Kl. 15:00, den 28/11
Vart: Stora Valla, Degerfors
Stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 5
Speltips: Norrköping vinner (2,05 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Degerfors har fyra raka förluster, och måste vinna minst en match för att undvika kval.
  • IFK Norrköping ligger 7:a i Allsvenskan, och har ingenting att spela för.
  • Vårmötet lagen emellan slutade 1-1.

Streama Degerfors – IFK Norrköping live

Det är inte alls särskilt svårt att live streama Degerfors – IFK Norrköping. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se matchen online på internet, och då kan ni dessutom live streama alla matcher från Allsvenskan.

Du väljer själv om du vill ha igång din Degerfors – IFK Norrköping live stream via mobil, dator eller surfplatta. Sätt igång din fotboll stream från valfri enhet. Du kan till och med koppla över din Degerfors – IFK Norrköping stream till TV-skärmen, om du har exempelvis en Chromecast.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Streama Degerfors – IFK Norrköping online

Speltips & odds: Degerfors – IFK Norrköping

Bara två omgångar återstår av Allsvenskan, och nu börjar det hetta till på riktigt såväl i toppen som i botten. Visserligen är det redan klart sedan tidigare att Östersund och Örebro blir lagen som flyttas ned direkt, men kampen om kvalplatsen är spännande och intensiv.

Flera svaga prestationer från Degerfors har dock gjort att andra lag kunnat dra ifrån, och nu är det egentligen bara Degerfors och Halmstad som realistiskt sett kan tvingas kvala. För Degerfors ser det värst ut; laget har fyra raka förluster och två poäng upp till ett Halmstad med klart bättre målskillnad. Det som är positivt för Degerfors är att man möter Östersund hemma i sista matchen, där man bör kunna vinna. Halmstad å sin sida har tuffa matcher mot Hammarby och Malmö kvar.

IFK Norrköping däremot, har ingenting överhuvudtaget att spela för. Laget kan inte längre nå en fjärdeplats i Allsvenskan, utan kommer som bäst femma. I dagsläget ligger man sjua.

Trots att Norrköping inte hade något att spela för heller mot Djurgården senast stod man för en hedersam prestation. Djurgården var visserligen det bättre laget, men Jonathan Levi och Samuel Adegbenro sårade guldaspiranterna då och då. Dessutom stod Oscar Jansson i Norrköpings kasse för en jättematch.

Då Degerfors visar svag form, och då Norrköping besitter ett klart högre kunnande, tror vi mer på bortalaget här. När vi hittar ett så bra odds som 2,05 gånger pengarna på den raka 2:an, då spelar vi. Oddset hittar ni på Bet365.

  • Vårt speltips: Norrköping vinner
  • Odds: 2,05
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna kolla in vår Bet365-recension, som ni hittar här.

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar