Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 jun, 2024

Danmark – Sverige 5/6: Stream, odds & speltips

sverige österrike speltips odds

Vänskapsmatcherna fortsätter under onsdagen med ett fullspäckat schema, och då ska även Sverige spela en match borta på Parken i Köpenhamn mot Danmark. Matchen sparkar igång klockan 19:00.

Det blir en speciell match, inte minst eftersom danske Jon Dahl Tomasson leder det svenska landslaget. Följ med oss när vi går igenom allt inför mötet mellan Danmark och Sverige. Vi presenterar vårt bästa speltips, analyserar oddsen och visar dig hur du kan streama matchen online.

Vad: Danmark – Sverige, Vänskapsmatch
När: Den 5/6, kl. 20:45
Vart: Parken Stadium
Speltips: Danmark vinner (1.85 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Danmark vinner

Odds = 1.85
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Denmark vs Sweden Match Outcome
Match Starts 05/06 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • John Dahl Tomasson får klara sig utan Augustinsson, Gyökeres, Wahlqvist och Egnell.
 • Danmark är mycket starka på hemmaplan och vann alla sina hemmamatcher i EM-kvalet.
 • Danmark förbereder sig inför EM 2024.

Danmark – Sverige stream

Äntligen får vi chansen att se Sverige spela lite fotboll igen, och det är en spännande match som väntar oss på Parken klockan 19:00 på onsdag. Är du intresserad av att se matchen online mellan Danmark och Sverige? Då har du hamnat rätt – här på Sportal går vi alltid igenom analyser om hur du kommer igång med livestreaming online.

Här nedan har vi tagit fram en enkel guide om hur du kan börja streama fotbollsmatchen mellan Danmark och Sverige. Trots att det är en vänskapsmatch och inte mycket står på spel, kan du vara säker på att båda lagen kommer att vilja vinna. Danmark vill förstås gå in i sommarens mästerskap med en fin form.

Kom igång med livestreaming online redan idag och missa inte Sveriges match!

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Danmark – Sverige

Danmark – Sverige speltips

Även om det bara är en träningsmatch står det mycket på spel för båda lagen. För Danmark är detta en del av deras förberedelser inför sommarens mästerskap, och man strävar naturligtvis efter att gå in i EM med god form. För Sverige, särskilt för förbundskaptenen Jon Dahl Tomasson som är dansk, är det viktigt att få ett bra resultat och samtidigt börja vinna fler matcher med Sverige. Starten har kanske inte varit den bästa möjliga, men det är tidigt att döma med tanke på att han bara lett Sverige i två matcher där man förlorade stort mot Portugal och vann knappt mot Albanien.

Det tråkiga för Sverige och Jon Dahl Tomasson är att han kommer att vara utan några spelare i denna match. Gyökeres, Augustinsson, Wahlqvist och Egnell kommer alla att missa matchen, och det är ett tungt avbräck särskilt med tanke på Gyökeres frånvaro som haft en otrolig säsong målmässigt. Dessutom är statusen för Kulusevski osäker efter att han nyligen var borta och spelade en träningsmatch i Australien, vilket lämnar ett litet frågetecken.

Vi måste också erkänna Danmarks imponerande styrka och deras otroliga prestationer under EM-kvalet, särskilt på hemmaplan på Parken där de vann alla sina matcher och hade en mycket fin statistik med 13 gjorda mål och endast tre insläppta.

Med detta sagt väljer vi att spela på att Danmark vinner matchen. Vi tror helt enkelt att danskarna är lite för starka för Sverige och att matchen har större betydelse för dem inför sommarens mästerskap.

Mer odds & betting inför matchen

Är du intresserad av fler spelförslag inför matchen mellan Danmark och Sverige? Ta en titt här nedan! Alla våra val är hämtade från spelbolaget Bet365. Om du ännu inte har ett konto hos Bet365 rekommenderar vi starkt att du skaffar ett och tar del av deras fina bonus i form av spelkrediter upp till 1250 kr.

Speltips Odds
Danmark leder i halvtid 2.50
Över 2.5 mål 1.88
Rätt resultat: 2-1 8.50
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar