(Damer) Finland - Sverige (6/9): Stream, speltips & odds

Finland Sverige speltips stream


De svenska fotbollsdamerna ställs emot Finland, i den sista kvalmatchen till VM 2023. Sverige är redan kvalificerade och behöver egentligen bara spela av den här matchen. Hur går det? Ta del av speltips och hitta en live stream till mötet.

Det svenska damlandslaget åkte ut med huvudet först ur EM i somras, då England slog tillbaka Sverige med hela 4-0. En bronsmedalj är dock inte fy skam, och nu är siktet inställt på nästa mästerskap.

Kvalspelet till VM är mer eller mindre avklarat. En match återstår, men Sverige är redan kvalificerade. Här ställs man mot Finland i en mer eller mindre betydelselös match. Ta del av speltips inför mötet, och se hur ni gör för att streama matchen online!

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Finland – Sverige, VM-kval damer
När: Kl. 18:00, tisdag 6 september
Live stream: SVT Play
TV: SVT2
Speltips: Sverige vinner (1,25 hos Bet365)

Inför matchen

  • Sverige är redan klart för VM 2023. Finland är redan utslaget ur kvalet.
  • När lagen möttes i första kvalmatchen vann Sverige med 2-1, efter mål från Fridolina Rolfö och Lina Hurtig.
  • Sverige har resultatraden 6-1-0 i detta kval, med den minst sagt imponerande målskillnaden 27-2.

Statistik & startelvor

Streama Finland – Sverige

Många undrar hur man bär sig åt för att live streama Finland – Sverige, och vi finns här för att ge er svaren. SVT är det Tv-bolag som sitter på sändningsrättigheter till matchen, och ni kan därav se matchen på deras tjänster. Gå in på SVT Play, på hemsidan eller i appen, och tryck igång er sändning av matchen.

Det är gratis att titta på er Finland – Sverige stream, och ni kan se matchen via såväl mobil som dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Finland – Sverige live stream, då kvalitén på allting runt sändningen är mycket hög. Bilden håller toppklass, ljudet likaså. Det finns heller ingenting att klaga på vad gäller kommentatorerna och experterna.

  • Gå till SVT Play
  • Navigera till livesändningarna
  • Streama Finland – Sverige live

Speltips & odds: Finland – Sverige

Det var många ledsna miner när Sverige åkte ut ur EM i somras. Man hade inlett mästerskapet en aning svagt, men det kändes som att man bara trampade igång mer och mer i takt med att turneringen fortgick. När man klev in i semifinalen mot England hade man precis slagit ut Belgien i kvarten, och dessförinnan krossat Portugal med 5-0 i den sista gruppspelsmatchen.

Finland spelade också EM i somras, men för dem var mästerskapet ingen lyckad historia. 1-4 mot Tyskland, 0-1 mot Danmark och 0-3 mot Tyskland. Därefter var det bara att packa väskorna och åka hem.

Finländskorna har, till skillnad från Sverige, hunnit med att spela en match i den här samlingen. Det blev 0-1 mot Irland, en ny förlust, och chansen på VM-spel är fullständigt borta. Finland är alltså redan utslagna ur kvalet, och Sverige är redan kvalificerade. Inte mycket på spel denna tisdagskväll.

Inget av lagen har någonting att spela för, och när motivationen saknas på båda håll borde det vara klassen som avgör. Favör Sverige. Svenskorna är dessutom mer utvilade, då man fick vila när Finland spelade i torsdags. Vi tror på svensk seger här, och spelar den raka 2:an. Den finnes till 1,25 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Sverige vinner
  • Odds: 1,25
  • Spelsida: Bet365

Oddsbonusar utan omsättningskrav är någonting vi kan tipsa er om, om ni vill kunna maximera er vinst.

Annan betting på matchen

Det finns fler odds på Finland – Sverige. Nedan finner ni tre utvalda spel.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1,50
Under 2,5 mål 2,20
Båda lag gör mål – Nej 1,50

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.