Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 mar, 2024

Crystal Palace – Luton 9/3: Stream, odds & speltips

Låt oss rikta blicken mot Premier League-mötet klockan 16:00 på Selhurst Park i London, där Crystal Palace tar sig an Luton.

Få en komplett översikt inför omgång 28 i Premier League med fokus på matchen i London. Vi presenterar all relevant information du behöver veta, såsom vårt speltips och en noggrann genomgång av oddsen. Dessutom kommer vi att tillhandahålla en enkel guide om hur du enkelt kommer igång med live streaming i världens främsta fotbollsliga, Premier League. Följ med oss genom förberedelserna inför denna spännande match.

Vad: Crystal Palace – Luton, Premier League
När: Den 9/3, kl. 16:00
Vart: Selhurst Park
Speltips: Båda lagen gör mål (1.75 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.75
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Crystal Palace vs Luton Town Match Outcome
Match Starts 09/03 16:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Crystal Palace har fem spelare otillgängliga: Olise, Holding, Rak-Sakyi, Guehi samt Doucoure.
 • Lutons skadelista är aningen längre, och bortalaget har faktiskt upp mot tio spelare borta från spel.
 • Första mötet mellan lagen den här säsongen slutade med en 2-1-seger till Luton på Kenilworth Road.

Crystal Palace – Luton stream

Mötet mellan Crystal Palace och Luton är faktiskt en del av Stryktipset idag, och om det väcker ditt intresse, kan du ta del av vår fullständiga analys där vi går igenom vårt bästa speltips.

Vidare vill vi informera om att du har möjlighet att streama denna match mellan Crystal Palace och Luton online. För att komma igång med live streaming enligt vår enkla guide behövs endast några snabba steg, och inom kort kommer du kunna njuta av fotboll, samt andra stora sportevenemang.

Starta din live streaming-upplevelse i Premier League redan idag, och detta är en tjänst vi varmt rekommenderar för högkvalitativ sportunderhållning året om.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Crystal Palace – Luton

Crystal Palace – Luton speltips

Luton besöker London med fem raka förluster bakom sig. Dock har motståndet varit av hög kaliber, med lag som Aston Villa, Manchester City, Liverpool och Manchester United, och Luton föll i samtliga av dessa matcher. Nu minskar svårighetsgraden betydligt när de står inför Crystal Palace. Vi underskattar självklart inte Crystal Palace, som är en stark motståndare, men faktum är att Luton har bättre möjligheter att vinna än på mycket länge.

Frågan är om Luton kommer att utnyttja chansen? Det återstår att se. Vad vi vet är att detta är en oerhört viktig match för Luton då de kämpar för att säkra sitt kontrakt i Premier League. Självklart är det också en viktig match för hemmalaget, men Crystal Palace har å andra sidan 28 poäng på kontot och en ganska god marginal ner till bottentrion. Så pressen ligger definitivt på Luton.

Vi kommer att avstå från att spela på något av lagen och istället fokusera på ett ”båda lagen gör mål”-spel, vilket vi tror kan fungera utmärkt här. Detta är även ett spel som har inträffat i 9 av de senaste 10 matcherna för Luton. Det har varit mycket mål i deras matcher, och framför allt mycket underhållning. Vi tror på samma mönster här och väljer detta som vårt speltips.

Mer odds & betting inför matchen

Om du är intresserad av andra spelalternativ eller fler val, kan du alltid kika här nedan då vi har gått igenom några ytterligare alternativ för att ytterligare höja spänningen inför matchen mellan Crystal Palace och Luton. Vi hoppas naturligtvis också att spelen ska generera en fin utdelning för dig. Alla odds är hämtade från spelbolaget Bet365. Ta gärna en titt och maximera ditt spelnöje!

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.86
Dubbelchans X2 2.00
Rätt resultat: 2-2 17.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar